- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #23.721
malum yazıyo cnm..MUSTAFA YUSUF..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzüldüm cnm ya...of bebekler doğana kadar hep böyle tedirgin olucaz galiba..cnm sana tavsiyem doğuma girdiğinde elemneşrahleke onu oku cnm bol bol anlamına bak nedemek istediğimi anlarsın... rabbim tez zamanda sağlık versin ferah versin..
kızlar bugün üzücü bir haber aldık ablamda hamileydi 16 haftalık rutin kontrole gittiklerinde bebeğin kalp atışı yokmuş bebek ölmüş bu üzüntünün tarifi yok pazartesi günü suni sancı ile doğum yapacak çok sancılı oluyormuş galiba ablam çok korkuyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
kızlar bugün üzücü bir haber aldık ablamda hamileydi 16 haftalık rutin kontrole gittiklerinde bebeğin kalp atışı yokmuş bebek ölmüş bu üzüntünün tarifi yok pazartesi günü suni sancı ile doğum yapacak çok sancılı oluyormuş galiba ablam çok korkuyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
ben elevit, mağnezyum marinkap ve kalsyum kullanıyorum demire daha başlamadık.çok fazla ilaç kullanıyorum. ( bilmiyorum var mı aranızda benim kadar ilaç kullanan)son bir şey daha sorayım sana
benden sadece bikere kan ve idrar tahlili istedi senden istedimi
benim uykum geldi ama oğluşum kıpır kıpır.yarın görüşmek üzere,öptüm hepiniziii...
bennnnnnnn kullanıyorum elevıt-balık hapı-calsıyummagnezyum-demır hapı
Canım yaa pazar pazar çalışmak da çok zor olur herhalde Allah yardımcın olsunSelam arkadaşlar benim yerime de uyuyun bugün işteyim
Başınız sağolsun çok üzücü bir şey hem de 16 haftalıkmış 4 ay işte az da değil üzüntünüzü tahmin edebiliyorum Allah ablanın ve sizin yardımcınız olsunkızlar bugün üzücü bir haber aldık ablamda hamileydi 16 haftalık rutin kontrole gittiklerinde bebeğin kalp atışı yokmuş bebek ölmüş bu üzüntünün tarifi yok pazartesi günü suni sancı ile doğum yapacak çok sancılı oluyormuş galiba ablam çok korkuyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
bennnnnnnn kullanıyorum elevıt-balık hapı-calsıyummagnezyum-demır hapı
canım yamıştım diğer topicte yine belirteyim kraft matrix dix travel sistem.dremar35 cnm senin bu bebek arabasının markası neydi..
canım yaa çok üzüldüm ne desem boş..Allah sabırlar versine ablana ve sizlere.Kolaylıkla atlatır inşallahkızlar bugün üzücü bir haber aldık ablamda hamileydi 16 haftalık rutin kontrole gittiklerinde bebeğin kalp atışı yokmuş bebek ölmüş bu üzüntünün tarifi yok pazartesi günü suni sancı ile doğum yapacak çok sancılı oluyormuş galiba ablam çok korkuyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.