• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

çok üzüldüm cnm ya...of bebekler doğana kadar hep böyle tedirgin olucaz galiba..cnm sana tavsiyem doğuma girdiğinde elemneşrahleke onu oku cnm bol bol anlamına bak nedemek istediğimi anlarsın... rabbim tez zamanda sağlık versin ferah versin..

sağol canım dediğin sureyi okuycam ablamada söyliycem hala şoktayız 1 ay arayla doğum yapacaktık herşey çok güzel olacaktı ama nasip değilmiş:5:

kızlar bugün üzücü bir haber aldık ablamda hamileydi 16 haftalık rutin kontrole gittiklerinde bebeğin kalp atışı yokmuş bebek ölmüş bu üzüntünün tarifi yok pazartesi günü suni sancı ile doğum yapacak çok sancılı oluyormuş galiba ablam çok korkuyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

canım benim basınızsaolsun çok üzüldüm.. Allah sabır versin ablana..

kızlar bugün üzücü bir haber aldık ablamda hamileydi 16 haftalık rutin kontrole gittiklerinde bebeğin kalp atışı yokmuş bebek ölmüş bu üzüntünün tarifi yok pazartesi günü suni sancı ile doğum yapacak çok sancılı oluyormuş galiba ablam çok korkuyor lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

çok geçmiolsun canım,allah sabır versin.

ablan adina cok üzüldüm canim.onu cok iyi anlayabiliyorum.bende 13 haftalik bebegimi kaybetmistim.bizde kontrolde öldügünü ögrenmistik.cok zor bir durum ama Allah sabrini veriyo.gecmis olsun..

ben elevit, mağnezyum marinkap ve kalsyum kullanıyorum demire daha başlamadık.çok fazla ilaç kullanıyorum. ( bilmiyorum var mı aranızda benim kadar ilaç kullanan)son bir şey daha sorayım sana
benden sadece bikere kan ve idrar tahlili istedi senden istedimi

bennnnnnnn kullanıyorum elevıt-balık hapı-calsıyummagnezyum-demır hapı

benim uykum geldi ama oğluşum kıpır kıpır.yarın görüşmek üzere,öptüm hepiniziii...

iyi geceler canımm bende mayıstımm ama aşağıdan yorganyastık alıp pijamalarımı giymeliyim:)bu gece yukarıda uyucaz eşim grip bulasmasın diye birimiz bi kotukta diğerimiz bi koltukta uyuma kararı aldık:))

çok uzuldum canım başınız sağolsun

Günaydın herkeseeeeeeeeee

Selam arkadaşlar benim yerime de uyuyun bugün işteyim
Canım yaa pazar pazar çalışmak da çok zor olur herhalde Allah yardımcın olsun

Başınız sağolsun çok üzücü bir şey hem de 16 haftalıkmış 4 ay işte az da değil üzüntünüzü tahmin edebiliyorum Allah ablanın ve sizin yardımcınız olsun
bennnnnnnn kullanıyorum elevıt-balık hapı-calsıyummagnezyum-demır hapı

benim doktor da ısrarla vermiyo ilaç ama ben kullanmak istemiyorum balık yemekten nefret ettim ve artık yemek istemiorum bunu için balık yağı çok mantıklı ayrıca ne kadar süt yoğurt peynir tüketsek de yetmiyo işte benim dişlerim şimdiden ağrımaya başladı calsiyum magnezyum da gerekli elevit demir hapıını da almak zorundasın ben ce çok değil zaten elevitin bileşiminde demir kalsiyum magnezyum var eğer doktor ayrıca önerdiyse demekki ihtiyacın var

canım meryem suresi ni yedi sefer bir suya okuyun doğuma giderken içsin ,,,doğum boyunca da inşirah suresini okusun ,,, rabbim şifa versin

Canımm çok geçmiş olsun :( Ne denir bilemiyorum, Allah sabırlar versin inşallah.İnşallah operasyonu da başarılı ve kolay geçer.

dremar35 cnm senin bu bebek arabasının markası neydi..
canım yamıştım diğer topicte yine belirteyim kraft matrix dix travel sistem.
canım yaa çok üzüldüm ne desem boş..Allah sabırlar versine ablana ve sizlere.Kolaylıkla atlatır inşallah

Günaydın kızlar,
Papatyam çok üzüldüm canım başınız sağolsun.Rabbim ablan sağlık sıhhat versin, tez zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin inş.

Kızlar günaydın...Buz gibi bir gün daha başladı üstelik yarın mesai var...
Gece boyu öyle çok döndümki korktum bebişime birşey olmuştur diye ama çok şükür tekmeleri yiyince anladım herşeyin yolunda olduğunu. Gerçi biraz geç uyandı korkuttu beni numaracı kızım yine. Bunlar doğana kadar bize huzur yok kızlar anlaşılan...Hergece rüyamda doğurup duruyorum gerçi hep bir sorun çıkıyor ama hayırlısı...Rüyalar tersine çıkarmış iyi düşünelim iyi olsun...Eşim bu hafta il dışında görev nedeniyle.Evde tek olunca böyle ben huzursuz uyuyorum yaa..Geçsin şu bir haftada gelsin dua edin kabuslarım bitsin :43:

günaydın nisanımızın güzel anneleri..bugün eşimin izni için yola çıkacaktık hava şartlarından çıkamadım haftaya salıya erteledik.inş o zamana düzelir.buda bizim şansımız herhalde...

papatya canım ablanın durumuna çok üzüldüm allahım sabır versin ve sorunsuz şekilde inş operasyon olsun inş.

tiancu canım msjını aldım değişikliği yaptım. ne oluyo bu doktorlara ya cinsiyeti kesinleşmeden söylemesinler bari insan iki arada kalıyor ...hayırlısı olsun canım..

Back
X