• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar bu ayrıntılı ultrasonu sanırım radyoloji uzmanı yapıyormuş daha sonra sonuçları her zaman gittiğim doktoruma götürmem gerekir mi incelemesi açısından yoksa radyoloji uzmanı ne var ne yok bana söyler mi ve bu ayrıntılı olayını yaptırmak çok gerekli mi sizce?

kızlar bu ayrıntılı ultrasonu sanırım radyoloji uzmanı yapıyormuş daha sonra sonuçları her zaman gittiğim doktoruma götürmem gerekir mi incelemesi açısından yoksa radyoloji uzmanı ne var ne yok bana söyler mi ve bu ayrıntılı olayını yaptırmak çok gerekli mi sizce?

benım kendı drum yaptı istersen senı prof yollarım daha sonra dedı.kendı drun yapmıyorsa eger radyologa gıt canım sonrada kendı dr goster o ıstıcektır zaten.bence yaptırmak gereklı

kendi doktorum yapıyor olabilirse önce onunla görüşeyim en iyisi eğer yapmıyorsa radyoloğa yaptırırım sonuçları da ona götürürüm saol cnm bilgilendirdiğin için

vay bee ciddimisiniz hem ücret almıyorlar hemde 30 dk he çok iyiymiş de sorması ayıp muayene ücretleriniz ne kadar artı muayenehanesine mi gidiyorsunuz ben özel hastaneye gidiyorum sigorta yok 55 tl her gittiğimde muayene ücreti veriyorum onun için soruyorum 5 dakika 55 lira her seferinde herhalde 55 liraya 30 dk ayrıntılı yapmazlar diye düşünüyorum :(

vay bee ciddimisiniz hem ücret almıyorlar hemde 30 dk he çok iyiymiş de sorması ayıp muayene ücretleriniz ne kadar artı muayenehanesine mi gidiyorsunuz ben özel hastaneye gidiyorum sigorta yok 55 tl her gittiğimde muayene ücreti veriyorum onun için soruyorum 5 dakika 55 lira her seferinde herhalde 55 liraya 30 dk ayrıntılı yapmazlar diye düşünüyorum :(

canım özel muayenehanesine gidiyorum 120 tl ücreti ama çok ilgili bir kadın az hasta alıp herkesle uzun uzun ilgileniyor gerçekende

ben ozel muay.gıdıyorum ama banada drum çok uzun bakyr benım muay.ücretım 200tl.hastanelrde oyle pek fazla uzun bakılmıyor gercı benım bıldıklerım

anladım kızlar tam tahmin ettiğim gibi işte düşündüğümde haklıyım yani özel muayenehane olduğu için öyle ben büyük ihtimal ona ek bir ücret ödeyip baktırıcam ve rutin kontrollere de her ay yine devam edicem çok saolun bilgileriniz için çok teşekkür ederim :34:

anladım kızlar tam tahmin ettiğim gibi işte düşündüğümde haklıyım yani özel muayenehane olduğu için öyle ben büyük ihtimal ona ek bir ücret ödeyip baktırıcam ve rutin kontrollere de her ay yine devam edicem çok saolun bilgileriniz için çok teşekkür ederim :34:

onemlı değıl canım.drun yonlenrır zaten canım senı bıldıgım kadarıyla araştırma hast.ayrıntılıya bakıyor araştır ıstersen

onemlı değıl canım.drun yonlenrır zaten canım senı bıldıgım kadarıyla araştırma hast.ayrıntılıya bakıyor araştır ıstersen

yok gittiğim hastanede bakıyor biliyorum da acaba doktorum mu bakıyor radyalogmu onu bilmiyorum o yüzden sizlere sordum cnm artık yarın gider öğrenir yaptırırım tekrar teşekkürler..

Arkadaslar Ben drumun ozeline gidiyorum. 18. Haftada beni ayrintili icin Eyup Ekiciye gonderdi ankarada meshurmus herkes ona gidiyomus. Ancak o da bebegimin etli halini gostermedi. Benimde peek icime sinmedi sanki. 4 boyutlu ultrason etli halini gosteren oluyodu dimi? Bugun bir hastaneyi aradim 4 boyutlu var mi die. Ayrintili ultrason oluyo o dediler benim bildigim ayrintili icin en iyi 2 boyutlu. Kafam karisti :( bide ankaradaki arkadaslar eyup ekiciye giden var mi aranizda ve ne dusunuyosunuz?

Back
X