• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar yeğenimin çocuk doktoru var bursada hemde aile dostumuz onu aradım biraz evvel en iyi o bilir diye dediki yumuşatıcı kullanma omo nun baby si çıkmış o varmıs onunla yıkayabilirsin dedi.. ama sonra benim çok alerjik ypım oldugunu hatırladı ve sonra aaaaa ama sen alerjiktin bebektede olabilir sen hacı şakirin sabun tozunu kullan ilk önce sonra biraz büyüynce deneyerek değiştirirsin olmadı deterjana dedi..

sağol canım. tamam biz de uygulayalım. dediğim gibi hepsini 1 mi yıkayacaksın kıyafetlerin. sonuçta renkli de var beyazda. renkleri birbirine karışmaz umarım

sağol canım. tamam biz de uygulayalım. dediğim gibi hepsini 1 mi yıkayacaksın kıyafetlerin. sonuçta renkli de var beyazda. renkleri birbirine karışmaz umarım

canım ucuk tonda olanları 30 derecede bir arada yıkarım ama çok renklileri ve baskılıları ayırmak lazım. ya ben aslında dr beckmann renk mendili kullanıyorum ve nasılda rahat birşey anlatamam herşeyi bir arada atıyorum iki mendil koyuyorum ama bebişin eşyalarına kullanmak dogru olur u bilmiyorum..

selam herkesee:16: yaaa ço0k soğuk kombi cayır cayır yanıo ama üşüyos biz oğlumla battaniye altından çıkasımız gelmio:52: ayy pardon şuanda işte olan annelere nispet yapıomuş gibi olmasın daa:78:

selam herkesee:16: yaaa ço0k soğuk kombi cayır cayır yanıo ama üşüyos biz oğlumla battaniye altından çıkasımız gelmio:52: ayy pardon şuanda işte olan annelere nispet yapıomuş gibi olmasın daa:78:

ohhh ne güzel :24:
bizim için de keyfini çıkar. Benim de bazen rapor alıp evde oturasım geliyooo, zaten işe gelmek gözümde büyüyo bir de soğuk hava da hiç çekilmiyor yaa :84:

bayanlar merhabaaa
kafama takılan bişi var. şimdi ben özel sektörde çalışan biriyim. hani doğum öncesi max. 8 hafta min. 3 haftaya kadar çalışabilirsin muhabbeti var ya. peki ben istersem 5 hafta kala da izne ayrılabiliomuyum??
annem devlette çalışıo "bizde öle bişi yok, ya 8 ya 3 hafta kala ayrılabilrsin" dedi.

kafam karıştı bu konuda:44:

bayanlar merhabaaa
kafama takılan bişi var. şimdi ben özel sektörde çalışan biriyim. hani doğum öncesi max. 8 hafta min. 3 haftaya kadar çalışabilirsin muhabbeti var ya. peki ben istersem 5 hafta kala da izne ayrılabiliomuyum??
annem devlette çalışıo "bizde öle bişi yok, ya 8 ya 3 hafta kala ayrılabilrsin" dedi.

kafam karıştı bu konuda:44:

canım benim bildiğim, 8 hafta ile 3 hafta arasında sen istediğin süreyi seçiyorsun.
Mantık olarak 8 hafta kala kendini iyi hissederken, sonra birden ağırlaşırsan 3. haftaya kadar çalışma zorunluluğu uygulaması saçma olur.
tabi yetkili kaynaklara sormak lazım, prosedür nasıl işliyor.

bir de şu süreyi uzatma işi çıksa süper olur ya...16 hafta 20 ye çıkacak diye söylentiler gerçekleşse de, 4 hafta kazansak :66:

umarım iyi geçer, güzel sonuçlarla dönersin. ben de 2 hafta önce girdim. 2 boyutlu ultrason ve renkli doppler istemişti doktorum. bende sevinmiştim ne güzel renkli görcem diye. meğer dopplerde kan akışı fln renkli gözüküomuş, bebek değil:59:

KATARA_ANG inşallah hayırlı haberler alırsın. eminim alıcaksın da cnm :16:
bu arada eskişehir dediniz anılarım depreşti . üniversite yıllarım orda geçtiği için. başka bi şehir orası yaa ayrı bi havası var bazen özlemio değilim:16:

Kızlar aranızda bebişlerin hareketlerini eşlerinizden hisseden var mı...Biz adet gününe göre 21+5 ama usg 23+4 çıkıyoruz ama babamız hala dıştan hissedemiyor oğluşumuzu...

Slm annecikler nasılsınız ben dün çok kötü bir gün geçirdim yollar kapalıydı kardan yinede evime gelmek istedim 1 saat 10 dakikalı yolu 2,5 saattte geldi yolda çok korktum ve ol dua ettim bebeğim için ve yine dua ettim ,Allah'ım hayrlısıyla eşimin tayini merkeze çıksın şubatta diye bulunduğumuz ilçe çok soğuk ve düşünüyorum Allah korusun erken doğum gibi bir durum olsa yada aniden rahatsızlansam merkeze hastaneye nasıl gelicem, işin kötsüyle bi yerde bebeğime nasıl bakıcam annem yok kimsem yok ve ben çok tecrübesizim, böyle anlatınca basit gelebilir ama bilmiyorum belik de ben abartıyorum kızlar bizim için dua edin lütfen hamilesiinz ya kabul olur belki hayırlısıyla istediğimiz yere gidebilelim,

kızlar yarın bende ayrıntılı ultrasona gidiyorum,nolur dua edin bebişim sağlıklı olsun güzel haberlerini alayım.
dualarım seninle canım inşallah her şey yolundadır ve bebişini çokada gitmeden önce bol bol su iç ve çikolata ye ultrasonda çok daha hareketli oluyormuş bebekler

Evet canım bizde öyle bebeğimle beraber sıcak sıcak oturuyoruz okullar kardan dolayı iki gün tatil elimde sütüm karşımda bilgisayar dinleniyoruz minik kuşumla bide biz iletişim kurabiliyoruz bebişimle sağolsun iki dakikada bir tekmeleriyle şereflendiriyo beni normal mi ya bu kadar çok hareketli olması,

Kızlar aranızda bebişlerin hareketlerini eşlerinizden hisseden var mı...Biz adet gününe göre 21+5 ama usg 23+4 çıkıyoruz ama babamız hala dıştan hissedemiyor oğluşumuzu...

cnm bizim babamızda hissemedi henüz.ben hissedince hemen ona haber veriyorum ama o elini koyunca duruyo:9: acaba ben o sırada konuşunca dinlio mu duruyo mu nedir bende anlamadım. bi kaç hafta sonra artık dıştan görünür herhalde hareketleri. ki benimkinin hareketleri şimdiden bile o kadar cılız hareketler değil ilerde düşünemiyorum naparr..
bu arada ben daha aşı olmadım yaa ne zaman yapılıodu bu tetanoz aşısı ?

Benimde eşim henüz hissetmiyor canım sanırım erken daha
# fguney
# empatik_
# ..ERVA..
# murun84
# balkupu
# ayca22
# pinugkaya
# KATARA_ANG
# leylaars

:79: :79: :79: :79: :79:
Slm canım

Kimsenin konuşacağı yok...Bali bulaşık makinemin içini yerleştirip geliyorum...
Burdayız canım gel konuşuruz

canım ucuk tonda olanları 30 derecede bir arada yıkarım ama çok renklileri ve baskılıları ayırmak lazım. ya ben aslında dr beckmann renk mendili kullanıyorum ve nasılda rahat birşey anlatamam herşeyi bir arada atıyorum iki mendil koyuyorum ama bebişin eşyalarına kullanmak dogru olur u bilmiyorum..

ayyy valla benim öyle birşeyden hiç haberim yok:26:ben de alayım bari en azından kendi kıyafetlerimiz için. renkli-beyaz -siyah ayrı ayrı biriktirip yıkamak çalışan için zor oluyo

Back
X