cnm incili arkadaş ördürdü kırık beyaz üstüne bi sıra güpür böyle fransız danteli gibi şık bişi arasına bir sıra inci öyle giidiyo..mükemmel olmuştu bende istiyodum çok samimi arkadaşım kesinlikle tavsiye etmem dedi...benim ona ördüğüm alize yünün marifetli ipi var..pon pon lu haroşe örünce kendi çıkıyo süper bişi inan öyle dua etmişki bana hep onu kullanmış.. Bende bunun beyazı var bir tane daha örcem işte penye var bide fermuarlı olan battaniyelerden alcam şapkası patiği var yeter die düşünüyorum ama görürsem almazsam tabi
memnun kalamdımıkı bende kararsızım zaten.fermualılarda kadıfe onlarda çok sıcak olur bız yaza denk gelıyoruz

Cnm liste öyle uzunki biz bile yarısını alamadık...topik var cnm bu konuyla ilgili istersen yaza bilirim ama yazmakla bitmez. Oyüzden işte kaçtane alsak onu tartışıyoruz..
ne havlusu cnm... Lif nie ördün ilk defa duydum bebek içinmi..ben mendil aldım dışardan hiç evde mermersahinmi nedir onlarla uğraşmaya iğne oyası yap tığla değmez vallahi...oğlum olcağı içinde takmıyorum belki kızımda daha çok kokoşlarım