- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #24.981
skorpion çok geçmiş olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben oglumda kullandim hic birseycikte olmadi.hic pisik ya$amadik biz.birazda bebeklerin cildinin hassasligindan da olsa gerek.ama en sagliklisi tabiki kullanmamak..![]()
skorpion çok geçmiş olsun...
sagol canim.biraz daha iyi oldum sicak koyunca![]()
canim ne oldu gecmisi okumadim ama hemen yazayim dedim.cok gecmis olsun,
ben belimi zorlamadim ama inqnilmqz agirlik veriyo.birde 3 gundur gogsum inanilmaz sanciyo.sutum damliyo.sabaha kadar kiyafetlerim islanmis oluyo.dikkat et canim.birde sert yatakta yat.daha iyi gelir.canim belimi incilttim belim agriyo..oglusu yikarken oldu.cok önemli birsey degil. sagolasin.
ben belimi zorlamadim ama inqnilmqz agirlik veriyo.birde 3 gundur gogsum inanilmaz sanciyo.sutum damliyo.sabaha kadar kiyafetlerim islanmis oluyo.dikkat et canim.birde sert yatakta yat.daha iyi gelir.
selam kizlar..
ara ara okuyorum ama bisi yazmadan kaciyorum
sueylul sütün mü geliyo cnm senin??
slm kızlarrr nasılsnız? ay oğlumun bugün huysuz günüydü ,valla stresten öyle kötü ve yorgun hissediyorum ki üstümden tır geçmiş gibi..bazen gerçekten bunalıyorum ,hamilelikten mi bilmiyorum ama..![]()
Bence de Kundak & tuzlama olayı geçmişten gelen adetler..
Tamam eskilerin bir bildikleri oluyor çoğu konuda, ama bazen de hurafeler de oluyor, insan hayatını tehlikeye atacak türden
Doktorlar tuzlamayı da kundaklamayı da onaylamıyor..:94:[/QU
bende kundaklamak istemedim ,ama bazen kundaklaamk zorunda kaldim, cunku zorla uyutyodum, tam uyudu derken elini yuzune degiryorudu ve aglamaya basliyodu, bide kundaklarsan elinde tutmka daha kolay oluyor
benim bir ara gene tutulmustu tutuluncada sag tarafin komple kilitleniyo.3 haftada gecmisti.sonrasinda belim hic agrimadi,zaten sert yatakta yatiyorum ve faydasi cok var canim.sagol önerin icin.
Bence de Kundak & tuzlama olayı geçmişten gelen adetler..
Tamam eskilerin bir bildikleri oluyor çoğu konuda, ama bazen de hurafeler de oluyor, insan hayatını tehlikeye atacak türden
Doktorlar tuzlamayı da kundaklamayı da onaylamıyor..:94:[/QU
bende kundaklamak istemedim ,ama bazen kundaklaamk zorunda kaldim, cunku zorla uyutyodum, tam uyudu derken elini yuzune degiryorudu ve aglamaya basliyodu, bide kundaklarsan elinde tutmka daha kolay oluyor
evet canım uyuturken ve uyku esnasında kundaklamak iyi bişeymiş ama çok sıkı sıkı eskiler gibide kundak yapmak tehlikeliymiş sanırım.. artık bol bir şekilde sarıp sarmalamak lazım belkide.
evet canım uyuturken ve uyku esnasında kundaklamak iyi bişeymiş ama çok sıkı sıkı eskiler gibide kundak yapmak tehlikeliymiş sanırım.. artık bol bir şekilde sarıp sarmalamak lazım belkide.
ewt sana aynen katiliyorum.uyurken hafif bi sekilde sarmalamak en iyisi.hem rahat uyuyolar.ben ilk cocugumda bu sekilde yapmistim.penye bi battaniye ile sarmaliyodum.ama sadece uyudugunda.
ben yapamamistim burdan bi arkadasim yapti.ama forumda gebelik cizelgesi diye aratirsan bulabilirsin.Kızlar Merhaba,
Ya şu yazılarınızın altında ki doğum takvimini nasıl ekliyorsunuz? Hani şu kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren kısım...
canim birde temmuz annelerinin oldugu bolumde baslik acmislar.orda ayrintili bi sekilde anlatiliyo.Kızlar Merhaba,
Ya şu yazılarınızın altında ki doğum takvimini nasıl ekliyorsunuz? Hani şu kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren kısım...