• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ben oglumda kullandim hic birseycikte olmadi.hic pisik ya$amadik biz.birazda bebeklerin cildinin hassasligindan da olsa gerek.ama en sagliklisi tabiki kullanmamak..:emir_bebek:

cnm beki yurt dışındakiler farklıdır..çünkü yurt dışında bu tür şeylere daha çok özen gösterildiğini biliyorum..bilmiyorum tabi kişinin kendi seçimi,denemek isteyen dener ,ne diyyeim ben gördüğümü ve tecrübemi paylaştım :17:

Ablamın 3 aylık oğlu var.
Şimdi şimdi kimyasal içermeyen sadece ıslak havlu şeklinde mendiller varmış.
Bira daha pahalı oluyormuş ama düşünülebilir bence.
Ablam gayet memnundu.

benim bir ara gene tutulmustu tutuluncada sag tarafin komple kilitleniyo.3 haftada gecmisti.sonrasinda belim hic agrimadi,zaten sert yatakta yatiyorum ve faydasi cok var canim.sagol önerin icin.
ben belimi zorlamadim ama inqnilmqz agirlik veriyo.birde 3 gundur gogsum inanilmaz sanciyo.sutum damliyo.sabaha kadar kiyafetlerim islanmis oluyo.dikkat et canim.birde sert yatakta yat.daha iyi gelir.

slm kızlarrr nasılsnız? ay oğlumun bugün huysuz günüydü ,valla stresten öyle kötü ve yorgun hissediyorum ki üstümden tır geçmiş gibi..bazen gerçekten bunalıyorum ,hamilelikten mi bilmiyorum ama..:14:

merhab hanmlar
kusura bakmayin surekli giremiyorum, o yuzden tum mesajlari okuyamiyom,

benimde oglum bazen yaramazlik yapinca cok bunalyom :(

Bence de Kundak & tuzlama olayı geçmişten gelen adetler..
Tamam eskilerin bir bildikleri oluyor çoğu konuda, ama bazen de hurafeler de oluyor, insan hayatını tehlikeye atacak türden :50:
Doktorlar tuzlamayı da kundaklamayı da onaylamıyor..:94:[/QU

bende kundaklamak istemedim ,ama bazen kundaklaamk zorunda kaldim, cunku zorla uyutyodum, tam uyudu derken elini yuzune degiryorudu ve aglamaya basliyodu, bide kundaklarsan elinde tutmka daha kolay oluyor

Bence de Kundak & tuzlama olayı geçmişten gelen adetler..
Tamam eskilerin bir bildikleri oluyor çoğu konuda, ama bazen de hurafeler de oluyor, insan hayatını tehlikeye atacak türden :50:
Doktorlar tuzlamayı da kundaklamayı da onaylamıyor..:94:[/QU

bende kundaklamak istemedim ,ama bazen kundaklaamk zorunda kaldim, cunku zorla uyutyodum, tam uyudu derken elini yuzune degiryorudu ve aglamaya basliyodu, bide kundaklarsan elinde tutmka daha kolay oluyor

evet canım uyuturken ve uyku esnasında kundaklamak iyi bişeymiş ama çok sıkı sıkı eskiler gibide kundak yapmak tehlikeliymiş sanırım.. artık bol bir şekilde sarıp sarmalamak lazım belkide.

evet canım uyuturken ve uyku esnasında kundaklamak iyi bişeymiş ama çok sıkı sıkı eskiler gibide kundak yapmak tehlikeliymiş sanırım.. artık bol bir şekilde sarıp sarmalamak lazım belkide.

ewt sana aynen katiliyorum.uyurken hafif bi sekilde sarmalamak en iyisi.hem rahat uyuyolar.ben ilk cocugumda bu sekilde yapmistim.penye bi battaniye ile sarmaliyodum.ama sadece uyudugunda.

Back
X