- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.261
canım geçmiş olsun.. geçmişi tam okuyamadım ama mesajını görünce diğer mesajlarından okuyup anladım.. canını sıkma güzelim mesela benim doktorum ayrıntılı ultrasona göndermedi. bence gerek yok bende aynı ultraondan bakıyorum ve eğer şüpheli birşey olsa zaten yönlendiririm ama benim yaptığımdan tek farkı kalbini daha detaylı inceliyorlar. bu seferde en ufak bişeyde annenin kafasını karıştırıyorlarki çogu zamanda aslında hiçbirşey çıkmıyor. sadece bebek doğana kadar hatta bazen büyüyene kadar hem çocuk hem anne streste oluyor. ki zaten birşey olsa bile aldıracak mısnızki bebeği kesin olmayan birşey yüzünden bu saatten sonra. amma illaki istersen gönderebilirim bir baskasına demişti. bende öle diyince doktoruma güvendiğim için istemedim eşimde istemiyordu zaten ikili bile benim zorumla yapıldı. birde zaten her muayenede en az 30 40 dk detaylı ayrıntılı gibi inceliyor benim doktorum ona güvendim. ama canım demek istediğim bebek sağlıklı olmasına ragmen cok yanılgılar olup hamileliği zehir olan bir dünya insan varmış. o yüzden ferah tut bence içini... bebişinide kendini sakın üzme...
doğru söylemiş doktorun :)) sağol canım şimdi çok daha iyiyimmm...iki tane profesörede sordum onlarda iyi söyleyince rahatladım ... allah sağlıkl asıhhatle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah...