- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #25.221
günaydın kızlarrrrrr..... nasılsınız bakalım.... ben c.tesi günü şeker yüklemesi yaptırdım açlık şekerim 79 çıktı ama tokluk şekerim 151 çıktı( sınır 140 idi.. doktorum rejim yap dedi hamur işi tatlı yeme meyveyide azalt dedi... detaylı ultrason yaptıranlar gözünüz aydın yaptırmayanlar size bir uyarım var sakın stres olmayın.. benim 2 günüm rezil geçti..ağlaya ağlaya bir hal oldum... sol kalp ventrükülde ekojen odak gördü doktorum down senromu belirtisi dedi ama diğer organlara baktı hepsi normal %99 sağlıklı bir bebek dedi... gönül rahatlığı ile amniyosentez yaptır diyemem bu bebek için dedi.. o nedem dedim.. geç mi kaldık yoksa % 1 ihtimal için gerek mi yok.. hem geç kalınmış hemde tersten konuşursak % 99 sağlıklı bebek dio.. yuvarlak konuşacak diye ne anlattığını ne eşim nede ben anlamadım.. raporu aldığım gibi doktoruma çıktım... gözün aydın hiç bir problemi yok... dedi... ne problemli sakın doğurma dedikleri bebekler bile çok sağlıklı doğuyor dedi.. artı amniyosentez yapsak nolacak 3 hafta sonra sonuç alıyon 7 aylık çocuğu öldürecekmiyiz tövbe tövbee... internetten 2 tane profesöre sordum onlarda tek başına hiç birşey ifade etmediğini söylediler... boşuna bizleri endişelendiriyolar.... aslında belkide yaptırmamak lazım gerçekten... neyse kızlar kafanızı ağrıttım.. Allahın izniyle % 99 sağlıklı bir kızım varmış :)))) ve tamm 590 gr olmuş yavrum benim... annesinin bir tanesi o...
canım geçmiş olsun,gerçekten boşu boşuna anneleri strese sokuyorlar.Annesi iyi bakmış bebişe 590 gr için maşallah diyeyim