• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlaar,çok güzel bir şeye rastladım tesadüfen ve çok etkilendim paylaşmak istedim sizinle..

10 ülkeden 10 hamile kadının hamilelikleri, günlük yaşamları, bebeklerini doğurmaları takip edilmiş filmde..bu linkte tanıtım var sadece ama çok merak ettim belki bulabiriliz int.ten..

çok etkilendim,gerçekten Afrikadaki kadınları düşününce ne kadar şanslı olduğumuzu
ve aslında bu şansımız görmezden gelerek gereksiz evhamlara kapılıp boş yere üzülüp
üzdüğümüzü düşündüm,en azından bunların farkında olmak adına güzel bir filmdir diye düşündüm..

http://www.youtube.com/watch?v=q79yMmNIV4k&feature=player_embedded

Son düzenleme:
işim çok yormuyor ama 7 kilo aldım,kilom biraz canımı sıkıyor,onun haricinde iyiyiz şimdilik çok nadirde olsa gece yarısı karnım kasılıyor kalkıyorum su içiyorum falan iyi geliyor,susuz kalıyor diye düşünüyorum.Bebişlerimiz annelerini düşünüyor,kıyamam ben onlara,inşallah ilerdede,annesini düşünen hayırlı evlat olurlar.

:1::1::16: cnm bebişin iyi olsunda doktorun kiloya bişi demediyse sıkma canını zaten alınması gereken zamana grdik ki senin haftan benden önde :69:

hadi bacılar iyi akşamlar hepinizee.... kızımla ben evimize
çufçufluyoruzz :)))))))))))

iyi akşamlar cnm
görüşürüz :9:

kızlaar,çok güzel bir şeye rastladım tesadüfen ve çok etkilendim paylaşmak istedim sizinle..

10 ülkeden 10 hamile kadının hamilelikleri, günlük yaşamları, bebeklerini doğurmaları takip edilmiş filmde..bu linkte tanıtım var sadece ama çok merak ettim belki bulabiriliz int.ten..

çok etkilendim,gerçekten Afrikadaki kadınları düşününce ne kadar şanslı olduğumuzu
ve aslında bu şansımız görmezden gelerek gereksiz evhamlara kapılıp boş yere üzülüp
üzdüğümüzü düşündüm,en azından bunların farkında olmak adına güzel bir filmdir diye düşündüm..

YouTube - le premier cri

saol cnm paylaşımın için hemen izliyim bende.

slm kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsınız

hoşgeldinizzz

YouTube - le premier cri

Ayy canım inanılmaz bişey.Bunu nasıl bulup izleyebiliriz acaba.Çok duygulandımmm....

slm kızlar biz geldikkkkkkkkkkkkkkkkkkk nasılsınız

Hoşgeldin tatlım iyiyiz çok şükür sen ve bebiş nasılsınız?

merhaba habımlar nasılsınız? biz iyi sayılırız azcık moralimiz bozuk :14: 50 grlık şeker yüklememiz vardı bugün tokluk şekerimiz yüksek çıktı epey. 100gr lık şeker yüklemesi istedi doktor...haftasonu kendi doktorumuza danışcaz bakalım. 3 tüp kan aldılar kolum morardı ve çok acıyor. boğazlarımda geçmedi bugün okula gitmedim ama yarın kabus geri dönüyor:43:
bu arada kızım 736 gr olmuş maaşallah diyin teyzeleri ay:nazar::nazar: haftasıyla uyumlu kuşum :nazar::nazar:

Maşallah bebeğine Dreamerciğim

Muhtemelen benim şekerim de yüksek çıkacak.
Ailede var zaten.
Ama üzülme canım yaa en fazla diyet yaparız.

merhaba habımlar nasılsınız? biz iyi sayılırız azcık moralimiz bozuk :14: 50 grlık şeker yüklememiz vardı bugün tokluk şekerimiz yüksek çıktı epey. 100gr lık şeker yüklemesi istedi doktor...haftasonu kendi doktorumuza danışcaz bakalım. 3 tüp kan aldılar kolum morardı ve çok acıyor. boğazlarımda geçmedi bugün okula gitmedim ama yarın kabus geri dönüyor:43:
bu arada kızım 736 gr olmuş maaşallah diyin teyzeleri ay:nazar::nazar: haftasıyla uyumlu kuşum :nazar::nazar:

cnm benim maşallah kızına.
sağlıkla gelir inşallah.
benimde cuma günü yaptırdığım 50 grlık yükleme 170 çıktı doktor çok yüksek dedi.çarşamba 100 grlık yapılıcak.
senin kaç çıktı sonucun?

kızlar ben bugün çok yorgunum dün yormuşum kendimi
heryerim hamlamış artık çok çabuk yoruluyorum ben ve nefes nefese kalıyorum
bazen yattığım yerde de kalbim çok çarpıyo size de oluyo muu

kızlar ben bugün çok yorgunum dün yormuşum kendimi
heryerim hamlamış artık çok çabuk yoruluyorum ben ve nefes nefese kalıyorum
bazen yattığım yerde de kalbim çok çarpıyo size de oluyo muu

Ben bazen derste konuşurken bile nefes nefese kalıyorum.
Bunlar daha başlangıç tabii :1:

Bu arada göbeğinde çatlak oluşan var mı?
7. aydan sonra mı oluyor acaba?

ayy cnm ya inşallah 100 lükte bişi çıkmaz

canım doktor dediki bu sadece bir şüpheyi belirtiyor 50grlık yüksek çıkanların 100grlıkta bir sorun çıkmıyor genelde dedi.çıkarsada diyete başlarız sıkıntı yapma sen dedi. ama gel gör ki deli gönül ferman dinlemiyor taktım bir kere:50:

Dreamer ve aysu87 inşaalah 100 lük yüklemeleriniz iyi çıkar. Yüksek çıkarsada diyetle çözülüyor merak etmeyin kızlar. Üzmeyin kendinizi ve bebişlerinizi.

Herkeze iyi akşamlar kızlar. :64:Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum. :21::21::21:

Ben bazen derste konuşurken bile nefes nefese kalıyorum.
Bunlar daha başlangıç tabii :1:

Bu arada göbeğinde çatlak oluşan var mı?
7. aydan sonra mı oluyor acaba?

göbeğimi badem yağı zeytin yağı ve kakkao yağı sürüyorum arada henüz çatlamadı ama göğüslerim çatladı benimde çok üzüldüm göğsün de çatlayacağını bilseydim yağlardım

Herkeze iyi akşamlar kızlar. :64:Nasılsınız? Özledim sizi. Uzun zamandır giremiyordum. Bebişim şanslı geldi ev aldık. Bütün gün okuldayım. Birde evin eksiklerini tamamlamaya uğraşıyoruz. Hiç zamanım olmuyor. Çok yoruluyorum bu aralar. Birde taşınma işimiz var. Hayırlısı ile bir yerleşsek evimize.Bu arada şeker yükleme yaptıran çok olmuş. Bende yaptırdım 2 hafta önce 142 çıktı. Doktorum 100 Lük yüklemeye gerek yok. Çok fazla şekerli gıda tüketme dedi. Zaten çok fazla tatlı yemiyorum. :21::21::21:

Hayırlı olsun eviniz, güle güle oturun :nazar:

Back
X