• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bende doktor bana haftaya yaptır şeker yüklemesini dedi de kafam karıştı benim ya 18 ocakta muayeneye gelirkende aç gel dedi niye muayeneyede aç gidiyom anlamadım
ben tetenoz yaptırmadım tatlım doktorda gerek yok dedi

gebelik takvimi diye gir orada en sonda hangi tarihlerde şeker yüklemesi yapılabileceğini gösteriyor

doğumdan sonra spora gitmek lazım :1: :1: :1: :1:
bebişler bıze spor olcak zaten bı de yaramz olurlarsa yandık

iyi canım oda napsın benle yatıyor benle kalkıyor.. dün gece 4.30 ben uyanktım oda benle uyanık dönüp duruyordu ama bugün iptal arada bir dönüyor sonra hemen uyuyor sesi soluğu çıkmıyor çok komik:))

:nazar: maş. benımkıde ben hıçkırınca o da başlıyor bı ben bı o

Ben internette araştırdım şeker yüksek çıkınca kepek öneriliyor, zaten arada beyazda yiyorum tamamen bırakmadım. Demir hapıda alıyoruz, sende çok kilo aldınmı bilmem ben bir ayda 4 kilo almışım
şekerin çıkma nedenlerinden biride kilo. Şeker yüklemene bence en erken saatte git ben öğlen 12 ye kadar aç kaldım, artık en son elim ayağım titriyordu. Şekerimde son yüklemede 60 a kadar düşmüştü.
İnşallah seninde normal çıkar.

kilo alımım bi ara hızlı gidiyodu ama vitamini bırakınca ve diyetisyene başlayınca durdu sonrada az az almaya devam ettim.
kepeğin şekere ii geldiğini öğrendiğim ii oldu bende alıyım bugün saol cnm.
saat 9.45te randevum inşallah dayanabilirim.yanında biri varmıydı senin?tek gitmem gerekebilir birini alsammıki yanıma?

slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff

maşallah kızına cnm kocaman olmuş.:nazar: :nazar: :nazar:

maşallah cnm büyütmüşsün prensesini yahu..:nazar:

slm cnm hoşgeldin..özlettin kenidi vallahi..:16::nazar: yeni eviniz hayırlı olsun çok sevindim...rabbim yolluyo meleklerini arkasındanda kısmetleri geliyo maşallah..

cnm ben park yatağı aldım koydum kenera...

slm kankiş..vallahi bi denk gelemedik he...bakıyorum arada ama yoksun..malum nişan falan vardı bizim..yorgunluk vuruyodu bana... giremiyodum öyle pek..

Çok teşekkür ederim esracım:21:

özelden mesaj atarsan sevinirim arada kaynar göremezsem bilgi edinmemiş olurum :26: 200 kraft yatak için iyi aslında ve gözünle görüp almak çok daha ii bence.
yuppy yorumları çok iyi okudum.markasını hiç duymamışım ama memnun kalanlar çok görmek lazım yinede

Tamam canım gidersem haber vericem sana :70:
Kraftı uygun fiyata bulursam oradan alırım diye düşünüyorum :49:

bizim bebişler babadan ayrılmak istemiyorlar sanırım..eşim ben gidiorum die yapıyor diyor:90:

:9:

canım ben daha hiç alışveriş yapmadım şöyle bir yedinci aya gelsek o zaman başlarım kısmetse daha evdeyim hiç bir yere çıkmıyorum doktorum ayakta pek durma hareket etme demişti inşallah biraz daha sabredicem :6:bu siteden nasıl alışveriş yapıyorsunuz kredi kartının bilgilerini mi veriyorsunuz bir de aldığın şeyler nasıl ben pek penyesini bilmemnesini görmeden alamazdım ama bu gidişle herhalde sitelerden alışveriş yapıcam

Ben bebek için değilde elektrikli ev aletleri filan almştım ama kalitesiz bişi yok
gelen her ürün kaliteli ve eğer memnun kalmazsan hemen iade edebiliyorsun :6:
Birde bebek kıyafeti için "civilim" den sipariş edebilirsin ben mağazasından 4-5 parça bişi aldım memnunum :21:

Bu siteden ben kredi kartıyla alışveriş yaptım, ama havale yaparakta alışveriş yapabiliyorsun :70:
slm kızlar kontrolden geldik
kızım 24 cm 460 gr olmuş bende 2 kg daha almışım toplamda 8 kg oldu offff offffffffffffff

maşallah kızına :nazar: Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz bende 8 kilo aldım :14:
doktorum iyi gidiyorsun dedi ama bundan sonra ayda 2 kiloyu aşmazsak toplamda 15 kiloyla tamamlarsak çok iyi olucak dedi
sürekli acıkıyorum nasıl olucak bilmiyorum :50:

bende doktor bana haftaya yaptır şeker yüklemesini dedi de kafam karıştı benim ya 18 ocakta muayeneye gelirkende aç gel dedi niye muayeneyede aç gidiyom anlamadım
ben tetenoz yaptırmadım tatlım doktorda gerek yok dedi

Ben şeker yüklemesini 25+4 te yaptırıcam..
Benim doktorumda bidahaki kontrole aç gel idrar ve kan tahlillerini tekrarlayalım dedi

Son düzenleme:
Güzel Annecikler Selammm :80: :80: :80:
işyerindeki yoğunluktan mesajları okusam da cevap yazamıyorum..Şimdi fırsat bulabildim..
Bir arkadaşım Bebek arabasıyla ilgili önemli noktalardan biri de çift yönlü kullanım demişti.
Siz yolda bebek arabasıyla giderken rüzgar tersten estiğinde, miniğin yönünü değiştirince rüzgar vız geliyormuş.. Gerçi rüzgarlık/yağmurluk gibi örtüleri var. ama ne bileyim, arkadaşım illa çift yönlü olandan al rahat edersin demişti. bakıcaz artık :69:

kilo alımım bi ara hızlı gidiyodu ama vitamini bırakınca ve diyetisyene başlayınca durdu sonrada az az almaya devam ettim.
Kepeğin şekere ii geldiğini öğrendiğim ii oldu bende alıyım bugün saol cnm.
Saat 9.45te randevum inşallah dayanabilirim.yanında biri varmıydı senin?tek gitmem gerekebilir birini alsammıki yanıma?

Maşallah kızına cnm kocaman olmuş.:nazar: :nazar: :nazar:

saol canım büyüttüm kızı

tamam canım gidersem haber vericem sana :70:
Kraftı uygun fiyata bulursam oradan alırım diye düşünüyorum :49:

:9:

Ben bebek için değilde elektrikli ev aletleri filan almştım ama kalitesiz bişi yok
gelen her ürün kaliteli ve eğer memnun kalmazsan hemen iade edebiliyorsun :6:
Birde bebek kıyafeti için "civilim" den sipariş edebilirsin ben mağazasından 4-5 parça bişi aldım memnunum :21:

Bu siteden ben kredi kartıyla alışveriş yaptım, ama havale yaparakta alışveriş yapabiliyorsun :70:

Maşallah kızına :nazar: Seninle hemen hemen aynı gidiyoruz bende 8 kilo aldım :14:
Doktorum iyi gidiyorsun dedi ama bundan sonra ayda 2 kiloyu aşmazsak toplamda 15 kiloyla tamamlarsak çok iyi olucak dedi
sürekli acıkıyorum nasıl olucak bilmiyorum :50:

Ben şeker yüklemesini 25+4 te yaptırıcam..
Benim doktorumda bidahaki kontrole aç gel idrar ve kan tahlillerini tekrarlayalım dedi

benimkide aynını dedi bu ay 2 kg almışım hep böyle gidelim dedi dopumla ilgili bişey diyomu doktorun sana benimki normal doğum demeye başladı bile
açlık hissini sorma tatlım günde 5 elma garantim var o tok tutuyor biraz
demekki banada tahlil tekrarlama olayından olayı aç gel dedi

kızlar bende hamileliğimin ilk gününden itibaren 5 kg aldım doktorum gayet güzel diyo.zaten son 3 ay toplam 10 kg kadar alacakmışız garanti yani.o nedenle son 3 aya bu kadar az kılo ıle gırmem gerekıyor

benimkide aynını dedi bu ay 2 kg almışım hep böyle gidelim dedi dopumla ilgili bişey diyomu doktorun sana benimki normal doğum demeye başladı bile
açlık hissini sorma tatlım günde 5 elma garantim var o tok tutuyor biraz
demekki banada tahlil tekrarlama olayından olayı aç gel dedi

Doğumla igili bişi sormadım ama son 2 yada 3 kontrolde rahim ağzın kapalı bu çok iyi dedi
Bende normal doğum istiyorum inşallah hakkımıza hayırlısı olur :49:

Bende meyvelerle idare etmeye çalışıyorum :56:

Artık yolun yarısını geçtik tahlillerin tekrarlanması iyi olur :49:

selam kızlar maşallah kalabalığız gene:nazar:
şeker yüllemesi yaptıran arkadaşlar ilk giderken aç mı gittiniz tok mu??benim sabah 8 de randevum var da.aç mı gideyim??açlık neyse de susuzluğa hiç dayanamıoyrum

Back
X