• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Doğumla igili bişi sormadım ama son 2 yada 3 kontrolde rahim ağzın kapalı bu çok iyi dedi
Bende normal doğum istiyorum inşallah hakkımıza hayırlısı olur :49:

Bende meyvelerle idare etmeye çalışıyorum :56:

Artık yolun yarısını geçtik tahlillerin tekrarlanması iyi olur :49:

inşallah canım ya inşallah normal doğum yapabilirim kocamın bana o konuda hiç güveni yok sen yapamıycan diyip duruyo bayılırmışım dayanamazmışım bilmiyom valla sezeryanıda hiiiç istemem allah gerek etmesin

:
selam kızlar maşallah kalabalığız gene:nazar:
şeker yüllemesi yaptıran arkadaşlar ilk giderken aç mı gittiniz tok mu??benim sabah 8 de randevum var da.aç mı gideyim??açlık neyse de susuzluğa hiç dayanamıoyrum

benim de yarın sabah gitmem gerekiyo cnm sağlık ocagından aç ve eerken gel yoksa oğleye kadar aç kalırsın dediler 8 gibi giderim senin gibi aç olarak şekerli suyu içecem oturacam bir kenarda 1 saat sonra tahlil yapılacak bugun dikkat ediyom tatlı yemeyim diye aman şeker falan çıkmasın :5::6::7::8:

kızlar bebk arabasını halamız aldı bize ne aldığını bile bilmiyodum dün gördüm chicco almış güzel bişeye benziyo 2 parça olanlardan şu ana kucağı içine takılanlardan beni büyük masraftan kurtardı ama eve getirmedim daha zaten yerim yok kayınvalidemde duruyo doğuma yakın getiricem bizim eşyalarla dolu kayınvalidenin kileri mam sandalyemiz oturma odası için minik beşiğimiz ekstradan bi ana kucağı daha halalar döşedi hepsini saolsunlar

kızlar bebk arabasını halamız aldı bize ne aldığını bile bilmiyodum dün gördüm chicco almış güzel bişeye benziyo 2 parça olanlardan şu ana kucağı içine takılanlardan beni büyük masraftan kurtardı ama eve getirmedim daha zaten yerim yok kayınvalidemde duruyo doğuma yakın getiricem bizim eşyalarla dolu kayınvalidenin kileri mam sandalyemiz oturma odası için minik beşiğimiz ekstradan bi ana kucağı daha halalar döşedi hepsini saolsunlar

oh oh ne güzel cnm

inşallah canım ya inşallah normal doğum yapabilirim kocamın bana o konuda hiç güveni yok sen yapamıycan diyip duruyo bayılırmışım dayanamazmışım bilmiyom valla sezeryanıda hiiiç istemem allah gerek etmesin

Sen kendinde o gücü buluyorsan kocana söyle güvenmiyosa bile çaktırmasın gaz versin
bu konuda böyle olumsuz şeyler duymak çok kötü :50:

ben de sezeryandan daha çok korkanlardanım

Bende sezeryandan çok korkuyorum :18: dün oturup 3-4 tane normal doğum izledim
hatta akşam eşime de izlettim aa ne kolaymış diyo :9:

inşallah kendi sancımızla doğum yaparız suni sancıyı düşünmek bile istemiyorum allah yardımcımız olsun

ay ben doğuma yakın bu topicteki halimizi düşünemiyorum tatlım kafayı yeriz herhalde o zaman evdede olucaz doğum izinlerinde sabahtan akşama kadar size yazarım ben evde sıkılırım yoksa

Sen kendinde o gücü buluyorsan kocana söyle güvenmiyosa bile çaktırmasın gaz versin
bu konuda böyle olumsuz şeyler duymak çok kötü :50:

Bende sezeryandan çok korkuyorum :18: dün oturup 3-4 tane normal doğum izledim
hatta akşam eşime de izlettim aa ne kolaymış diyo :9:

nerde izledin tatlım ya bende izliym bakıym gerçi içim kaldırmıyo ya bakıym bi nasıl oluyo

ohh ne güzel güle güle kulanın canım :70:

allaha şükür canım ya park yatağıda dedeye iteledik dün alacak bişey kalmadı bana rahatladım

Park yatakta hangisini alacağınıza karar verdinizmi?

bu arada benim sol göğsmden şeffaf bi su geliyor sizde de varmı böyle bi durum

ay ben doğuma yakın bu topicteki halimizi düşünemiyorum tatlım kafayı yeriz herhalde o zaman evdede olucaz doğum izinlerinde sabahtan akşama kadar size yazarım ben evde sıkılırım yoksa

malesef ben sadece iş yerinde girebiliyorum izne çıkınca sizleri fazla takip edemicem ve kendi doğum hikayemi hemen yazmak isterdim bu arada o zamanlar benden haber alamazsanız sakın merak etmeyin dünyanın en kolay ve kısa süreli doğumunu yapıcam :8::8::8:

ohh ne güzel güle güle kulanın canım :70:

Park yatakta hangisini alacağınıza karar verdinizmi?

bu arada benim sol göğsmden şeffaf bi su geliyor sizde de varmı böyle bi durum

baby max beğendik bi tane kumaşı filanda çok güzeldi pembe gri sade çok houma gitti onu alcam
tatlım benimde sol göğsümün ucunda hep beyaz beyaz bişiler oluyo geçen gittiğimde sordum doktora sıkma kurcalama ıslak bi bezle sil dedi

malesef ben sadece iş yerinde girebiliyorum izne çıkınca sizleri fazla takip edemicem ve kendi doğum hikayemi hemen yazmak isterdim bu arada o zamanlar benden haber alamazsanız sakın merak etmeyin dünyanın en kolay ve kısa süreli doğumunu yapıcam :8::8::8:

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh dünyanın en kolay doğumunu yaparsın
özlüycez seni desene

Back
X