- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.701
hadi edelim topic şenlensin
banane ben daha önce doğuruyorum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi edelim topic şenlensin
:) hadi yaa ... araştırdın mı hiç cnm ne yorum yapıyolar
banane ben daha önce doğuruyorum :)))
ewt canim ben bunu daha once solemistim beraber okuyalim diye ama talep olmadi.isterseniz simdiden basliyalim.ne dersiniz.
başlayalım cnm... nasıl yapalım mesela ben 500 tane alimmi yoksa kalabalığız bölelimmi biraz...100 tane 100 tanemi alalım..
konu basligi ac canim sen.ben pek bilg.aram yok.kac kisi katilacaksa esit sekilde boleriz.okumaya baslariz.olmazmi.ama bugun haalletmeye calisalim.
tamam cnm açıyorum topic..orda toplaya toplaya gideriz artık..
Selam kızlar biz geldik
hastaneden geliyoruz herşey yolundaymış
Canım Zeynep Nil gerçekten güzel bir isim. Benim tanıdığım Zeynepler hiçte çile falan çekmiyor. Çok şanslı ve başarılılar. Biri doktor biri mühendis diğerleride maddi açıdan iyi durumda
aboooooooooo banane yaa baaakkk ben daha erken doğururum
kızlar bence önce topic açılsın orada 2-3 gün bekleyelim isim yazdıranları sonra kişi sayısı kaçsa ona göre bölelim . gebelik sırasına göre okumaya başlayalım ..
amann kızlar önce isim koyucam diye erken doğurayım falan demeyin:89:
nil ismini bende çok severim ve zeynep ismiyle çok uyumlu olmuş.Bu dönemde ikinci isim olarak zeynep ismini çok koyuyorlar.Bebişler isimleriyle güzel yaşasınlar![]()
Selam kızlar biz geldik
ewt canim ben bunu daha once solemistim beraber okuyalim diye ama talep olmadi.isterseniz simdiden basliyalim.ne dersiniz.
başlayalım cnm... nasıl yapalım mesela ben 500 tane alimmi yoksa kalabalığız bölelimmi biraz...100 tane 100 tanemi alalım..
konu basligi ac canim sen.ben pek bilg.aram yok.kac kisi katilacaksa esit sekilde boleriz.okumaya baslariz.olmazmi.ama bugun haalletmeye calisalim.
Kızlar bi bismillah diyin valla topiği bi açtım okudukça afakanlar bastı.Çok üzüldüm kızlar Allah yardımcınız olsun,sizde bi kendinize gelin,çocuk büyütüyorsunuz siz,etrafı bu kadar takmayın.Her türlü derdinizi dinleriz paylaşırız ama yeterki bebişlerinize zarar gelmesin.
Günaydın şekerim.
bu arada istanbul MEDİPOL hastanesine giden var mı aranızda?
normal doğum yanlısı bir doktor önerisi rica edicektim sizden[/B]:26:
kızlar bence önce topic açılsın orada 2-3 gün bekleyelim isim yazdıranları sonra kişi sayısı kaçsa ona göre bölelim . gebelik sırasına göre okumaya başlayalım ..
aboooooooooo banane yaa baaakkk ben daha erken doğururum
nolsun canım ya bebişleri büyütüyoruz,çok değişiklik yok kızlarımızda.Dün akşam kayınvalideler aileler dertler paylaşılmış onları okudum gelinler çok dertli bu konularda.Allahım hepimizin yardımcısı olsun psikolojik olarak hassas dönemdeyiz normalde gözümüze batmayanlarıda artık görür durumdayız sanırım.O yüzden bebişlerimiz ve kendimiz için daha dirençli olmalıyız.İşyerinden bir arkadaşım seni birşey üzerse önce düşün bu konu benim bebeğimin üzülmesinden önemli mi diye önemliyse üzül otur ağla,değilse boşver gitsin dedi.İş için,3.kişiler için falan artık bu taktiği uyguluyorum bende,hiçbirşey oğluşumu üzmemi sağlayacak kadar önemli değil.![]()
merhaba canım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınmerhabaaaa kızlarr nasılsınızzzz:))))
aynen tatlım allah adlarıyla uzun ömür versin yavrularımıza:)) canım sağlıklıca doğsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah ve kaderleri güzel olsun
noolacak aynı olsun kızlarımızın isimleri:)
gunaydin kizlar.gece esra kolay dogum icin konu acti.katilamk isterseniz yazabilieaaniz oraya.
kızlar sizce nilin yanına ne yakışır??
nil ismini çok beğeniyorum ama çok kısa kalıyo sanki
zeynep nil düşünmüştüm ama zeynepler çok çile çekiyo dediler yaa:44:
Selam kızlar biz geldik
merhabaaaa kızlarr nasılsınızzzz:))))