- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #26.821
sanada iyi aksamlar..nasilsin, nasil gidiyor?'
iyi akşamlar kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar
iyi akşamlllarrr
kimsecikler varmııı
kızlarrr benim 93 gün kalmış görünüyor doğumuma kısmetse:)
ama ben sezeryan istiyorum 10 gün önceden alıyorlar ortalama sanırım
yani ben yaklaşık 80 gün snra bebeğime kavuşucam
çok heycanlıyım şimdiden:)
evet cnm bnde bu akşam düşününce bayağı az kalmış dedim.
sayıyla sayınca daha az yanee:)
ayyy artık keşke doğsa diyorummm
öyleymiş cnm evet öyle diyorlr.
şimdi en rahat zamanları snaırım
benm ilk 4 ay çok zorlayıcıydı.
dünyayla bağlantım kopmuştu resmen.
şuan bnm sadece sol kaburgama batıyorr
cnm benim geçmiş olsun...allah acil şifa versin...hamişlikte hiç istenmiyo hastalık vallahi..kızlar topik yine boşş ama neyse ben yinede yazayım ya okadar dikkat etmemize ramen soğuk algınlığına yakalandık fazla değ,l ama öksürükte var sürekli ağızdan nefes aldığımız için boğazımız kuruyor bol bol su içiyoruz bu seferde gece tuvaletten çıkamıyoruz ya artık nane limon falan içip iyileşmeye çalışıyoruz ama olmadı yrn sağlık ocağına gitcez dr söyleriz ilaçta içmek istemiyorum ama mecbur kalırsam yapacak bişey yok bu arada 2. aşmın günü geldi ama ben olmıycam dr um gerek yok demişti hadi öpüyorum hepinizi görüşürüz...
dünü$ sende yosun topik iyice bos kaldi..en azindan sen hep burdaydin.dön artik evine:))buda sana ufak bir jestim![]()
![]()
cnm benim geçmiş olsun...allah acil şifa versin...hamişlikte hiç istenmiyo hastalık vallahi..
anam dünüşüm benim ya şımarttın beni utandırdında..o ne öyle şow yapmışsın resmen..
![]()
geldim bebem...kaynanamdayım 2 gündür..kadın feci beli bi tuttu zati bi sorunu var belinden makineye bardak dahi atamıyo..inan kahvaltı akşam yemeği yok bulaşık diz öyle böyle yardım etmeye çalışıyorum...şimdide burda kalıcam iyi olana kadar... notbook u aldım evden odamdayım..artık döndüm topikteyim
![]()