• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

amerikalilar saglikli bebek doguruyoda ama nesiller saglikli mi tartisilir. bu arada senin sigarayi birakmana cok sevindim:29:
YA KIZLAR BENIM SASIRDIGIM KONU NE BILIYOMUSNUZ.su amerikali kadinlar gebelikte bile hep hazir yiyeceklerle besleniyolar.alkol ve sigara iciyolar.bizim gibi beslenmiyolar yani.ama bebekleri saglikli doguyo.bu arada ben sigarayi artik icmiyorum.

hımm anladım canım..
baya ismin karizmatik duruyor..canım kız uyandı ille gel beraber uyuyalım diyor..kendine ve bebişine iyi bak ..iyi geceler canım görüşürüz..

Son düzenleme:
benim arkadaslarimin icinde icenler olsada tek tük ictiler.canim bundan etkilense doktor anlamaz mi ki.yarin gittiginde onuda sorsana .birde sen kac tane iciyodun ki buda önemli.insallah etkilenmemistir Rabbim korumustur onu..
kafama takilan su.bugune kadar ictigim sigaradan bebekler etkilenmismidir.etrafinizda sigara icen anneler varmi kizlar.bilgi verirseniz svinirim.

günaydın arkadaşlar
ben cuma günü 50 lik şeker yüklemesine gittim 142 çıktı doktor yarın gel 100 lük yapalım dedi ben çok stres oldum çünkü annem şeker hastası
neyse sabaha kadar uyumadım desem yeri var doğuma giderken napacam bilmem
burdan okumuştum yanıma limon aldım gittik dün içtiğimden iki tane içtim içine limon sıkınca aslında güzel oldu söyleyen arkadaştan ALLAH RAZI OLSUN hatta etrafta bir hamile vardı 50 lik için gelmişti içemiyordu hemen koşup ona da limon sıktım içebildi çok sevindi hamile kardeşliği
şekerli suyu içmeden önce parmaktan açlık şekerime baktılar 97
içtikten tam 1 saat sonra 1 tüp
2 saat sonra 1 tüp ve
3 saat sonra 1 tüp verdim. bu hafta tam5 tüp kan vermiş oldum yani
kusacağım diye çokkorktum eşim dergi falan aldı onları okudum fazla hareket etme dediler
Allaha şükür sabah 8 de girdiğimiz hastaneden 3 de anca çıkabildik
şeker yüklemesi bitince açlıktan bayılacağım koştuk alışveriş merkezi yakındı bir ..... menü yedim (oyuncaklı) büyük oğlanı da düşünmek gerek demi
sonra doktora sonuçları gösterdik güzel dedi..... çok şükür
kocişle başbaşa dolaştık sinemaya gittik av mevsimine gittik eşim hemen çözdü söylemeseydi daha keyifli izleyebilirdim.
arkadaşlar limonlarınızı unutmayın

günaydın arkadaşlar
ben cuma günü 50 lik şeker yüklemesine gittim 142 çıktı doktor yarın gel 100 lük yapalım dedi ben çok stres oldum çünkü annem şeker hastası
neyse sabaha kadar uyumadım desem yeri var doğuma giderken napacam bilmem
burdan okumuştum yanıma limon aldım gittik dün içtiğimden iki tane içtim içine limon sıkınca aslında güzel oldu söyleyen arkadaştan ALLAH RAZI OLSUN hatta etrafta bir hamile vardı 50 lik için gelmişti içemiyordu hemen koşup ona da limon sıktım içebildi çok sevindi hamile kardeşliği
şekerli suyu içmeden önce parmaktan açlık şekerime baktılar 97
içtikten tam 1 saat sonra 1 tüp
2 saat sonra 1 tüp ve
3 saat sonra 1 tüp verdim. bu hafta tam5 tüp kan vermiş oldum yani
kusacağım diye çokkorktum eşim dergi falan aldı onları okudum fazla hareket etme dediler
Allaha şükür sabah 8 de girdiğimiz hastaneden 3 de anca çıkabildik
şeker yüklemesi bitince açlıktan bayılacağım koştuk alışveriş merkezi yakındı bir ..... menü yedim (oyuncaklı) büyük oğlanı da düşünmek gerek demi
sonra doktora sonuçları gösterdik güzel dedi..... çok şükür
kocişle başbaşa dolaştık sinemaya gittik av mevsimine gittik eşim hemen çözdü söylemeseydi daha keyifli izleyebilirdim.
arkadaşlar limonlarınızı unutmayın

canım geçmiş olsun.çok şükür iyi çıkmış sonuçların.bende bu hafta yaptırmayı düşünüyrum.av mevsiminde katilin kim olduğunu bende anladım ama neden olduğunu geç anladım valla.eşin onudamı anladı ve sana söyledi.o zaman gerçekten tadı kaçıyor filmin :1:

günaydın annecikler

ben hep takip ediyorum formu ama çok az yazanlardanım benimde c.tesi 50gr şeker yüklemme vardı 91 çıktı bebişimde 764gr olmuş maşallah amam bi sorun ver ben 1 ayda 6 kg almışım çok utanıyorum söylerken bile ilk 5 ay toplamda 4 k,lo alkmıştım düşünün yani doktor şok oldu ben şok oldum bu arada 6 kg alacak kadarda yediğimi zannetmiyorum tamam biraz ,iştahım açıldı ama o kadarda diil ne yapcam bilmiyorum acaba geçen ay balık yağı kapsülü verdi doktor onu kullandım omu k,lo yaptı bide vitamin kullanıyorum şimdi bide kan hapı verdi ama karar verdim artık haftada 1 içicem ballık yağını vitaminide 2 günde bir onun yerine süt ceviz muz et sebze yiycem şekeri azaltıcam bide makarna pilavı sizinde baiınıza böyle bişey geldi mi ne yapmak lazım bir ayda bu kadar kilo alınması normal diil öenrileriniz varsa can kulağıyla dinliyorum çok şükür bebişim iimiş çıok sevindim bugün tetnoz aşımın 2vurulacak ama ben gitmeye çekiniyorum sağlık ocağında da tartıyolar yaa :(( UTANIYORUM NEYSE BEBİŞLERİMİZ SAĞLIKLI YAA ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA

Back
X