• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:9: anladım çok havalı ismi cnm... bişey sorcam dünüş bu bizim oğlanda çıktı ya böbreklerde açıklık işte 1 cm olursa risk ama 5 mm çıktı bizim doğuma kadar geçermiş vs vs topikte böyle olan yok dimi başka erkek annelerinde..bu detaylı çok konuşulmadı çünkü

esracim korkma canim.bu aylarda bebeklerde boyle seyler goruluyo.ben calisirken hep cikardi boyle seyler.ve doguma kadar mutlaka allahin izniyle kapaniyor.

o zamansa gözün aydin bak hersey iyi cikti:nazar:sevindim senin adina..1 randevu daha almanda yeni yil hediyesi olmus sana :emir_bebek:
iyi gecti canim.bebisin sagligi iyiymis,hersey normalmis.ben tabi ayri ayri tum organlarini sordum.hepsine normal dedi.pipiside guzelmis.dr.pipinin turkcesini sordu:72:.bizde ayrintisiyla acikladik.benim oglanin dudaklari kalin aynen bana cekmis.ama yuzu cok cirkin geldi bize.cirkin deyip durduk.bu arada doktordan cenemle bir randevu daha kopardim.:66:

esracim korkma canim.bu aylarda bebeklerde boyle seyler goruluyo.ben calisirken hep cikardi boyle seyler.ve doguma kadar mutlaka allahin izniyle kapaniyor.
yok korkmuyorumda cnm işte tedirgin oldum b ara...rabbim başka sorun vermesin..geçer inş..
ay evet okudugum iklimya34 arkada$in yazdigiydi.onca msjda nasilda buldun:52:bravo sana dünü$:46::46:

azimle aradım şükür buldum hemen cnm...

yok korkmuyorumda cnm işte tedirgin oldum b ara...rabbim başka sorun vermesin..geçer inş..

azimle aradım şükür buldum hemen cnm...

hic dert etme.emin ol geciyor.bebek anne karninda gelismesini tamamlarken herseyiyle cesitli evrelerden geciyor.doguma kadar tum organlari tammalanmis oluyo eksiksiz.canim bak.kromozon eksikliginiz yoksa,akraba evliliginiz yoksa,genetik bir rahatsizliginiz yoksa sakin korkma.hersey iyi olur.

hic dert etme.emin ol geciyor.bebek anne karninda gelismesini tamamlarken herseyiyle cesitli evrelerden geciyor.doguma kadar tum organlari tammalanmis oluyo eksiksiz.canim bak.kromozon eksikliginiz yoksa,akraba evliliginiz yoksa,genetik bir rahatsizliginiz yoksa sakin korkma.hersey iyi olur.

yok cnm çok şükür

Back
X