• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

benimde öyle canım valla gece uykudan uyanıyorum bazen uykum kacıyor..sabah eşim işe giderken o da babasını uğurluyor galiba hiç durmuyor masallah..eşim artık alıştı elini her koyduğunda o da hissedebiliyor..bana da nasıl hissediliyor diye soruyor:9:bazen kasılmalar oluyor karnımda daha cok erken değilmi??

kasılmalar olabiliyor canım merak etme. maşallah oğluşa:nazar::nazar:hareketli olmaları gayet güzel aslında. en azından merakte bırakmıyor keratalar ama bu afp ve son kontrolden dolayı benim kız bi doğsun hayırlısıyla poposunu ıssırcam çok fena:27:bu arada daha erken ama biz dün park yatağını ve bebek arabasını aldık:26:çünkü cumaya kadar yani bu yıl sonuna kadar alacağımız yerde çok güzel bi indirim varmış ve yeni yılda kampanya bitiyomuş hem hem de fiyatlara %15 zam gelecekmiş. sen bişeyler aldınmı paşaya

slm kızlar guleysa pinugkaya angel74 leegorkemm yssknk cicibebe_cicianne mesa mavili34
geçmişe biraz bakayım dedim ama çok fazla birikmiş bitiremedik leegorkemm geçmiş olsun cnm evde olman iyi olmuş bebişinle bir güzel dinlenirsiniz:emir_bebek:
guleysacım prensesin sevmemiş şekerli suyu demek ki:31: bizim ki tatlılara rağbet etmiyor bu ara:1:
yssknk cnm demişsin ya anneler uyurken bebişler hareketli oluyor dye doğru tespitte acaba bebişler doğuncada mı öyle olacak:26: alışkanlık yapıcak dye korkuyorum gece uyumamayı:emir_bebek:

canım çok teşekkür ederiz. dinleniyoruz bebişle napalım toparlayacağız inşallah

slm kızlar guleysa pinugkaya angel74 leegorkemm yssknk cicibebe_cicianne mesa mavili34
geçmişe biraz bakayım dedim ama çok fazla birikmiş bitiremedik leegorkemm geçmiş olsun cnm evde olman iyi olmuş bebişinle bir güzel dinlenirsiniz:emir_bebek:
Guleysacım prensesin sevmemiş şekerli suyu demek ki:31: Bizim ki tatlılara rağbet etmiyor bu ara:1:
Yssknk cnm demişsin ya anneler uyurken bebişler hareketli oluyor dye doğru tespitte acaba bebişler doğuncada mı öyle olacak:26: Alışkanlık yapıcak dye korkuyorum gece uyumamayı:emir_bebek:

hoşgeldin canım...

kızlarrrr sizden bi ricam olacak arkadaşım tüp bebek için bugün doktora yumurtasına baktırmaya gitti eğer yumurtası gelişmişse çatlatma iğnesini yapıp alacaklar ve döllenme yapılacak
lütfen onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur 7 yıldır uğraşıyor
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

allah yüzüne baksın inşallah.. Zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor arkadaşın... Allah tez vakitte sevindirsin inşallah.... Benimde tüp bebek çok iyi anlıyorum arkadaşının yaşadıklarını şu an.. Dualarım onunla...

hoşgeldin canım...

allah yüzüne baksın inşallah.. Zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor arkadaşın... Allah tez vakitte sevindirsin inşallah.... Benimde tüp bebek çok iyi anlıyorum arkadaşının yaşadıklarını şu an.. Dualarım onunla...

saol canım benim yaaaa sonuna kadar destek olmaya çalışıyorum ona bide tüp bebeğe karar verdi normalde yumurta sayısı sıfırdı yıllardır yumurtluyamıyordu ilaç kullanıyordu ilacı bıraktı yumurtlamış ve kendi kendine regl oldu şimdi 1 tane yumurtası var onu kullanacaklar 5 gündür yumurtayı geliştirmek için iğne oluyo hatim indirdim artık inşallah olur inşallah kendim hamile kalmış kadar sevinicem

Son düzenleme:
kasılmalar olabiliyor canım merak etme. Maşallah oğluşa:nazar::nazar:hareketli olmaları gayet güzel aslında. En azından merakte bırakmıyor keratalar ama bu afp ve son kontrolden dolayı benim kız bi doğsun hayırlısıyla poposunu ıssırcam çok fena:27:bu arada daha erken ama biz dün park yatağını ve bebek arabasını aldık:26:çünkü cumaya kadar yani bu yıl sonuna kadar alacağımız yerde çok güzel bi indirim varmış ve yeni yılda kampanya bitiyomuş hem hem de fiyatlara %15 zam gelecekmiş. Sen bişeyler aldınmı paşaya

tatlım nerden aldın ve ne kadar nette var mıdır resmi ben de artık almak istiyorum

kasılmalar olabiliyor canım merak etme. maşallah oğluşa:nazar::nazar:hareketli olmaları gayet güzel aslında. en azından merakte bırakmıyor keratalar ama bu afp ve son kontrolden dolayı benim kız bi doğsun hayırlısıyla poposunu ıssırcam çok fena:27:bu arada daha erken ama biz dün park yatağını ve bebek arabasını aldık:26:çünkü cumaya kadar yani bu yıl sonuna kadar alacağımız yerde çok güzel bi indirim varmış ve yeni yılda kampanya bitiyomuş hem hem de fiyatlara %15 zam gelecekmiş. sen bişeyler aldınmı paşaya

hayırlı olsun canım gülegüle kullansın insallah bebiş.erken değil canım fazla zamanımız kalmadı iyi yapmıssın almakta bencede.ben elbiseleri tamamladım sayılır ama yatak konusunda kararsızım eşim park yatakları bişiye benzetemedi:9:normal yatak alalım diyor bende kararsız kaldım:26:birde bibron emzik filan daha bişey almadım ama emzik konusunda da kararsız kaldım bir kısım emziğe alıştırma diyor bir kısım alıştır diyor karar veremedim..

kızlarrrr sizden bi ricam olacak arkadaşım tüp bebek için bugün doktora yumurtasına baktırmaya gitti eğer yumurtası gelişmişse çatlatma iğnesini yapıp alacaklar ve döllenme yapılacak
lütfen onun için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur 7 yıldır uğraşıyor
allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbim yard. olsun yüzlerini güldürsün biran önce meleklerine kavuşmayı nasip etsin:31:

ahh canım alışkanlık yapıyor tabi yapmaz mı uyku düzenleri varmıs simdiden..bizimkilerde gece uyumadığına göre uykusuz geceler bekliyor bizi:27:bebişler gece uyumaz zaten genelde biliyosun:52:
tatlım desene yandık o zaman bizim ki hiç gece uyurken hissetmedim aksine tepinebildiği kadar tepiniyor gündüz işte arkadaşlar sevyr o kadar tatlı ikram ediyorlar bana mısın demiyor tık yok:1:
canım çok teşekkür ederiz. dinleniyoruz bebişle napalım toparlayacağız inşallah
iyi dinlenmeler canım aman dikkat et kendine evde olmanın keyfini çıkar:31:

hoşgeldin canım...
hoşbulduk canım

saol canım benim yaaaa sonuna kadar destek olmaya çalışıyorum ona bide tüp bebeğe karar verdi normalde yumurta sayısı sıfırdı yıllardır yumurtluyamıyordu ilaç kullanıyordu ilacı bıraktı yumurtlamış ve kendi kendine regl oldu şimdi 1 tane yumurtası var onu kullanacaklar 5 gündür yumurtayı geliştirmek için iğne oluyo hatim indirdim artık inşallah olur inşallah kendim hamile kalmış kadar sevinicem

sakın stres yapmasın ve evde bebişinin emeklediğini hayal etsin... Bu süreçte stres işleri zorlaştırıyor çünkü... Ve transferden sonra ilk iki gün hep yatsın sonrasonda da sadece evde dolansın geri yatsın sakın iş yapmasın ama devamlıda yatmasın rahime kan akışını engeller yoksa.... Veee test gününe kadar sakın belirti fewlan aramasın kendinde çünkü hep adet olacakmış gibi hissediliyor sonra süprizzzzzzzzzzz..... Bunlarıda iletirsin canım.. Tecrübe ile sabittir çünkü :)))) allah hakkında hayırlısını versin .... Herşeyin önce hayırlısı...

sakın stres yapmasın ve evde bebişinin emeklediğini hayal etsin... Bu süreçte stres işleri zorlaştırıyor çünkü... Ve transferden sonra ilk iki gün hep yatsın sonrasonda da sadece evde dolansın geri yatsın sakın iş yapmasın ama devamlıda yatmasın rahime kan akışını engeller yoksa.... Veee test gününe kadar sakın belirti fewlan aramasın kendinde çünkü hep adet olacakmış gibi hissediliyor sonra süprizzzzzzzzzzz..... Bunlarıda iletirsin canım.. Tecrübe ile sabittir çünkü :)))) allah hakkında hayırlısını versin .... Herşeyin önce hayırlısı...

saol canım benim söylüycem hepsini allahım yüzüne baksın artık inşallah hayırlısıyla hamile kalır ve bebişini kucağına alır

Rabbim yard. olsun yüzlerini güldürsün biran önce meleklerine kavuşmayı nasip etsin:31:

tatlım desene yandık o zaman bizim ki hiç gece uyurken hissetmedim aksine tepinebildiği kadar tepiniyor gündüz işte arkadaşlar sevyr o kadar tatlı ikram ediyorlar bana mısın demiyor tık yok:1:

iyi dinlenmeler canım aman dikkat et kendine evde olmanın keyfini çıkar:31:

ayy canım insallah emme sorunumuz olmaz da kolay geciririz ilk aylarımızı..bir doğsunda uyku da gözümde yok..cokk merak ediyorum ya nasıl olcak oğluşum:31:

ayy canım insallah emme sorunumuz olmaz da kolay geciririz ilk aylarımızı..bir doğsunda uyku da gözümde yok..cokk merak ediyorum ya nasıl olcak oğluşum:31:

ben de çok merak ediyorum kime benziyecek nasık olacak ilk görünce nasıl olacam off offf daha şimdiden ağlıyorum hemen vakit geçse de kucağımıza alsak

Son düzenleme:

:emir_bebek::1: inş. cnm yaa valla resmen gün sayıyoruz artık günler ne çabuk geçiyor keseydi kalp atışı derken şimdi tekmeci oldular bazen inanamıyorumda:nazar: sağlıcakla kucağımıza aldığımız günlerde gelir inş.

tatlım nerden aldın ve ne kadar nette var mıdır resmi ben de artık almak istiyorum

canım ben park yatağını e-bebekten aldım ama mağazaya gidip aldık. çiğli tarafında mağazası var biliyorsundur belki. vib park yatak. kraftın 821 modeli ile arasında kaldık ama arada da 200 lira fark var hepsi aynı amaca hizmet ediyor sonuçta. bebek arabası ise kraftın matrix modelini aldık. onu ise hello babay den aldık çünkü 500 liralık alışverişe 125 lira hediye çeki veriyorlar canım ve bu kampanya sadece 31.12. ye kadar geçerli. 125 liralık hediye çekiyle de weewell in telsizini aldık. canım bu arada e-bebekte de avea kampanyası var. peşin ödemelerde %20, taksitlilerde %15 indirimleri var avealılar için. haberin olsun. istersen foto da internetten bulup ekleyebilirim

ben de çok merak ediyorum kime benziyecek nasık olacak ilk görünce nasıl olacam off offf daha şimdiden ağlıyorum hemen vakit geçse de kucağımıza alsak

6.ayımıza geldik canım az kaldı sonsuza kadar saklayamazlar kendilerini nasıl olsa:60::60:benim eşim cok emin kendine benzeyeceğine sinir ediyor beni:47:

bende oglusumun yanimizda yatmasindan memnunum kiyamiyorum ona hic.hele uyurken dahada bir tatli oluyolar. kendiliginden ne zaman isterse o zaman ayiricam:55:bende gecen düsündüm duvardan duvara yatak olsa iyi olur diye ailecek yatariz.gerci bu durumdada sigarizda:60::60:

ay evet ya bende kıyamıyorum gerçekten.yatagı bizim yataga sıfır ve uynaınca hep bana sarılıp uyuyor yada başını benim yataga koyup ayaklarını kendi yatagına uzatıyor..hele bu ara hasta hiç kıyamıyorum her öksürükte uanıyor ıkıl ıkıl ağlıyor :96:

dsc01608a.jpg

Evlilik sonsuzluk yolunda ilk adımı atmaktır. Mutluluğumuz daim olsun!!
29.12.2001- ∞ (sedef&sinan)
bugün bizim evlilik yildönümümüz nice yillara:38:

nice nice yıllara sedefciğim ..Allah sağlıklı huzurlu evlatlarınla vee eşinle mutlu bir ömür nasip etsin..

hayırlı olsun canım gülegüle kullansın insallah bebiş.erken değil canım fazla zamanımız kalmadı iyi yapmıssın almakta bencede.ben elbiseleri tamamladım sayılır ama yatak konusunda kararsızım eşim park yatakları bişiye benzetemedi:9:normal yatak alalım diyor bende kararsız kaldım:26:birde bibron emzik filan daha bişey almadım ama emzik konusunda da kararsız kaldım bir kısım emziğe alıştırma diyor bir kısım alıştır diyor karar veremedim..

canım sağolasın. daha iileri senin paşanın olsun inşallahh. arabamızı ve yatağımızı amcamız aldı sağolsun. biz park yatak aldık çünkü eşimin ailesi de bizimkilerde uzakta. yatağı taşımak ve kendi yatağında yatması bize caizp geldi. ben de emzik almayı düşünmüyorum alıştırmayacağım canım eğer yapabilirsem. biberonu da doğumdan sonra alacağım allah nasip ederse.lazım olunca yani

canım sağolasın. daha iileri senin paşanın olsun inşallahh. arabamızı ve yatağımızı amcamız aldı sağolsun. biz park yatak aldık çünkü eşimin ailesi de bizimkilerde uzakta. yatağı taşımak ve kendi yatağında yatması bize caizp geldi. ben de emzik almayı düşünmüyorum alıştırmayacağım canım eğer yapabilirsem. biberonu da doğumdan sonra alacağım allah nasip ederse.lazım olunca yani

bu aradaa isim konusunu ne yaptınız hala ismi yok mu bebişin?

selam kızlaar,

dün gece oğluşum beni uyutmadı desem yeridir..
gece 4te uyandım,tekrar uyumaya çalıştım ama nafilee..bizimki deli gibi tepiniyor içerde..
babası da ilk defa böyle güçlü hissetti tekmelerini..saat 6.30 a kadar uyutmadı beni,
tabi ben rahatsız olduğumdan değil,onu dinlemekten uyuyamadım..

birde şu ev işi baya kafamı meşgul ediyor,zaten 2-3 günüdr onun yüzünden epey yoruldum..
ki bu daha başlangıç :52:

sizlerde ne var ne yok,çok yoğunum okuyamadım geçmişi 7-8 sayfa kadar :17:

Back
X