- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.201
selam canım benmde uyku kaçtı yaaa :44:
ayyy allah kolaylık versin bnm gözümden uyku akıyor wallahi yatıcam birazdan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım benmde uyku kaçtı yaaa :44:
ayyy allah kolaylık versin bnm gözümden uyku akıyor wallahi yatıcam birazdan:)
eee sen çok yorldun bugun kuzum yat dinlen yarn misafrlern de var![]()
kzılar selam umarım herkes iyidir geçmişe bakamacağım sanırım çünkü başım çatlıyor..Bugün dedem ameliyat oldu çok şükür iyi geçti ama açılmayınca stent takmak zorunda kaldılar..ama çok şükür iyi ve tek bir damara stenet takarak çözümlediler yarın inş. eve çıkacak..bugün dayanamadım görmeye gittim,eşim sağolsun böyle konularda çok iyidir hemen öncülük eder..çocukta rahatıszdı ama bakacak kimse yok diye onuda götürdük ümraniyeye kadar sağolsun görümcem baktı,biz gidip geldik çamlıca erdeme..ama şansımıza yolda çok kaldık otobüsler ya gelmedi yada gelen tıkabasa doluydu binemedik..giderken de 1de çıktık 3te vardık,dönüştede 7de çıktık 9u geçiyordu eve vardıgımızda..
ben yürümeye alışık olmayınca bugünde oraya buraya derken 2saatten fazla yürüyünce eve kendimi zor attım kasıklarım ve belim çatlıyor.başım tuttu zonk zonk biraz tansiyonum yükselmiş ,yorgunluktan hemen kötü oluyorum yüzüm alı al moru mordu demin biraz düzeldimde,şimdi mutfagı topladım ,dayanamadım bir girip paylaşayım sizinle dedim..
kızlar slm biz bikaç gündür çok hastayız kafamızı kaldıracak halimiz yok hep yatıyoruz şimdi bi kalkıp yürüyelim dedik bu arada bide sizlere yazalım dedik aman kendinize çooooook dikkat edin inanın hiç çekillmiyor hastalık hamilelite ALLAH a emanet olun...öptük
cnm benim hadi geçmiş olsun iyiy olmasına sevindim ama sen çok yorulmuşsun dinlen biraz..çok hırpalandın son zamanlarda....bende dedim nerde bu kız... iyi bari..kzılar selam umarım herkes iyidir geçmişe bakamacağım sanırım çünkü başım çatlıyor..Bugün dedem ameliyat oldu çok şükür iyi geçti ama açılmayınca stent takmak zorunda kaldılar..ama çok şükür iyi ve tek bir damara stenet takarak çözümlediler yarın inş. eve çıkacak..bugün dayanamadım görmeye gittim,eşim sağolsun böyle konularda çok iyidir hemen öncülük eder..çocukta rahatıszdı ama bakacak kimse yok diye onuda götürdük ümraniyeye kadar sağolsun görümcem baktı,biz gidip geldik çamlıca erdeme..ama şansımıza yolda çok kaldık otobüsler ya gelmedi yada gelen tıkabasa doluydu binemedik..giderken de 1de çıktık 3te vardık,dönüştede 7de çıktık 9u geçiyordu eve vardıgımızda..
ben yürümeye alışık olmayınca bugünde oraya buraya derken 2saatten fazla yürüyünce eve kendimi zor attım kasıklarım ve belim çatlıyor.başım tuttu zonk zonk biraz tansiyonum yükselmiş ,yorgunluktan hemen kötü oluyorum yüzüm alı al moru mordu demin biraz düzeldimde,şimdi mutfagı topladım ,dayanamadım bir girip paylaşayım sizinle dedim..
cnm ya çokçok geçmiş olsun.... nasıl oldun hasta..kaç gündür yatıyosun..ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN..:26:kızlar slm biz bikaç gündür çok hastayız kafamızı kaldıracak halimiz yok hep yatıyoruz şimdi bi kalkıp yürüyelim dedik bu arada bide sizlere yazalım dedik aman kendinize çooooook dikkat edin inanın hiç çekillmiyor hastalık hamilelite ALLAH a emanet olun...öptük
teşekkürler cnmçok geçmiş olsun .
cnm benim hadi geçmiş olsun iyiy olmasına sevindim ama sen çok yorulmuşsun dinlen biraz..çok hırpalandın son zamanlarda....bende dedim nerde bu kız... iyi bari..
cnm ya çokçok geçmiş olsun.... nasıl oldun hasta..kaç gündür yatıyosun..ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN..:26:
kzılar selam umarım herkes iyidir geçmişe bakamacağım sanırım çünkü başım çatlıyor..Bugün dedem ameliyat oldu çok şükür iyi geçti ama açılmayınca stent takmak zorunda kaldılar..ama çok şükür iyi ve tek bir damara stenet takarak çözümlediler yarın inş. eve çıkacak..bugün dayanamadım görmeye gittim,eşim sağolsun böyle konularda çok iyidir hemen öncülük eder..çocukta rahatıszdı ama bakacak kimse yok diye onuda götürdük ümraniyeye kadar sağolsun görümcem baktı,biz gidip geldik çamlıca erdeme..ama şansımıza yolda çok kaldık otobüsler ya gelmedi yada gelen tıkabasa doluydu binemedik..giderken de 1de çıktık 3te vardık,dönüştede 7de çıktık 9u geçiyordu eve vardıgımızda..
kızlar slm biz bikaç gündür çok hastayız kafamızı kaldıracak halimiz yok hep yatıyoruz şimdi bi kalkıp yürüyelim dedik bu arada bide sizlere yazalım dedik aman kendinize çooooook dikkat edin inanın hiç çekillmiyor hastalık hamilelite ALLAH a emanet olun...öptük
teşekkürler cnm
saol cnm valla üşüttüm herhalde çokta dikkat ediyorum ama bikaç gün sisliydi hava ve ben o günlerde her gün dışarıya çıktım hafiften öksürükle falan başladı şiddetlendi bi öksürük bi hapşırık derken helak olduk inanki hele gece tam kabustu inşallah bu gece daha iyi geçer inan yatmaya korkuyorum dr gittim şimdilik paracetamol ve ihlamur nane limon falan iç dedi farenjit başlangıcıymış ama direk penicilin vermek istemiyorum idare edebilirsen böyle senın içinde daha iyi dedi düne kıyasen biraz daha iyim ALLAH tan eşim evde yoksa bakacak kimsemde yok haeşim sağolsun her ihtiyacımı karşıladı okadar halsizdimki çay içtigim bardağı bile tutamıyordum elleriyle çayımı çorbamı içirdi hakkını ödeyemem bütün gece başımdaydı valla neyse kızlar çok dikkat edin aman hasta olmayın yoksa çok kötü oluyor...
Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bugün minik erkeğime şampuan + ıslak mendil + vücut yağı ve sabun aldım...Markası nivea...Dalin almadım ama eşim nivea alalım dedi...Kokusu daha hoşuna gitmiş...Bezde baktım ama karar veremedim...Annem molfix almış 66 adet 3-6 kg olanından...Bende prima alayım dedim ama yinede karar veremedim...Sizler ne düşünüyorsunuz...
Günaydın Kızlar...
Çok Mutluyum, Dün ayrıntılı Ultrasyonumuz vardı Kızımla. Yaklaşık 45 dk. sürdü. Her yerine baktı Dr. Bakarkene de anlattı hem. Midesine,Böbreklerine, Ciğerlerine, Safra Kesesine, Kol ölçümleri, bacak ölçümleri, baş çapı ve ölçümleri, burun ölçüsü, yüzü, göbek kordonuna ve kan akışımına, kalbine ve kapakçıklarına, vs. Anlayacağınız her yerine baktı minik kuşumun. Çok hareketliydi. Herşey yolunda, hatta 6 gün önden gidiyor gelişimi dedi Dr.![]()
Raporum Temiz çıktı. o kadar çok dolaştırdı ki karnımda ultrasonu, Kızımın ilk başta yüzünde tebessü varkene sonuna doğru buruşturdu, rahatsız olduğunu ifade etti resmen yüz mimikleriyle...Dr.'a sordum bu hareketleri (ultrasonla gezdirme olayı) hisseder mi diye? Hafif baskı yapıldığı için hissedermiş. Zaten rahatsız oldu dedi...
Kızım baya büyümüş... Son ölçümlere göre; tam 1000 gr. ve boyu da 36 cm olmuş...
Malum bugün şirketteyim ve tam gün çalışacağım... Herkese şimdiden Mutlu Yıllar dilerim...![]()
herkese günaydın kızlarr...hastalara da allah şifa versin....
bez olarak ben başta 2 paket primanınn yenidoğanından alıcam. kimle konuştuysam onu tavsiye edio.
kızlar ya ben dün gece bacağıma giren kramplardan dolayı uyudum uyandım ve canım acaip yandı. ovuyorum cimcikliyorum banamısın demio:2:ağladım resmen acıdan. sanırm bu dönemlerde olabiliomuş okumuştum biyerlerde. aynı sorunu yaşayan varmı aranızda veya çözümünü bilen???
bu yıl bize hediye gelecek hemde hediyelerin en güzeli
sağlıcakla gel bebeğim seni bekliyoruz....
arkadaşlar hepimiz inşallah bebişlerimize sağlıcakla 2011 de kucağımıza alırız.
HEPİNİZİN YENİ YILINI KUTLAR BEBİŞLERİMİZLE AİLELERİMİZLE MUTLU, SAĞLIKLI, HUZURLU, BAŞARILI NİCE NİCE SENELER DİLEERİM
Bu ara herşeyimiz hazır kızlar... Odamız hazır... kıyafetlerimiz hazır... Kapı süsümüzü de dün babaannesi yaptırmış çok güzel birşey, onu astım. Yarım Ay üzerinde uyuyan Bebek pembe renkte ve üzerinde "Hoşgeldin bebek" yazıyor, Bir de Köpükten "Tuana" yazdırmış babaannesi onu da kapının en üstüne yapıştırdık dün eşimle...
Minik kızımızı, tuanamızı bekliyoruz artık sadece...![]()