• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlarrrrr nasılsınız

ysmnakikol maaşşallah bebeğine canım kocman olmus herşeide hazırmıs zatn ne güzel:))) bizde sözde hazırlıcaz ama daha icraat yok:)) yılbasından sonra baslıcaz artık eşimde bi an kaldıgını cabuk olmamız gerektiğine karar verdi:) bizim doğum tarihimiz 8 nisan görülüyor ama eşime göre 24 martta dğacak ddedi içine doğmuş:)))

bu arada arkadaslar hepinizin yeni yılını kutluyorum.. bu yıl hepimiz için uğurlu geldi mucizeyle geldi inşallah bütün bir yıl ve önümüzdeki tüm yıllar böyle güzel geçer...:)

kzılar selam umarım herkes iyidir geçmişe bakamacağım sanırım çünkü başım çatlıyor..Bugün dedem ameliyat oldu çok şükür iyi geçti ama açılmayınca stent takmak zorunda kaldılar..ama çok şükür iyi ve tek bir damara stenet takarak çözümlediler yarın inş. eve çıkacak..bugün dayanamadım görmeye gittim,eşim sağolsun böyle konularda çok iyidir hemen öncülük eder..çocukta rahatıszdı ama bakacak kimse yok diye onuda götürdük ümraniyeye kadar sağolsun görümcem baktı,biz gidip geldik çamlıca erdeme..ama şansımıza yolda çok kaldık otobüsler ya gelmedi yada gelen tıkabasa doluydu binemedik..giderken de 1de çıktık 3te vardık,dönüştede 7de çıktık 9u geçiyordu eve vardıgımızda..
ben yürümeye alışık olmayınca bugünde oraya buraya derken 2saatten fazla yürüyünce eve kendimi zor attım kasıklarım ve belim çatlıyor.başım tuttu zonk zonk biraz tansiyonum yükselmiş ,yorgunluktan hemen kötü oluyorum yüzüm alı al moru mordu demin biraz düzeldimde,şimdi mutfagı topladım ,dayanamadım bir girip paylaşayım sizinle dedim..
gecmiş olsun canım benm..sende dikkate t aman kendne fazla yorma bunyelermz daha hassas artık

Bu ara herşeyimiz hazır kızlar... Odamız hazır... kıyafetlerimiz hazır... Kapı süsümüzü de dün babaannesi yaptırmış çok güzel birşey, onu astım. Yarım Ay üzerinde uyuyan Bebek pembe renkte ve üzerinde "Hoşgeldin bebek" yazıyor, Bir de Köpükten "Tuana" yazdırmış babaannesi onu da kapının en üstüne yapıştırdık dün eşimle...

Minik kızımızı, tuanamızı bekliyoruz artık sadece... :9:

maaşallah babaanneye bak yaa özendm valaaa...bzm daha kıyafet kısmı tamm geri kalnlarıda artık bu haftassonuyla beraber tammlayacaz yavaş yavaş....

gunaydın herkese kızlar nasılsınız bizde kahvaltı yaptk geldik benmde başm çok agryr kan degerlerm gecen tahllde düşük çkmştı ona bağlyrm ben... demiri de gunde 2 defa kullanyrm :76: :78: szler nasılsınız sanki az kişiyz bugun :31:

bu arada arkadaslar hepinizin yeni yılını kutluyorum.. bu yıl hepimiz için uğurlu geldi mucizeyle geldi inşallah bütün bir yıl ve önümüzdeki tüm yıllar böyle güzel geçer...:)

evet bu yılımız bebişlerle bereketlendi inş önmzdeki yılda onlarla beraber daha daha mutlu gunler geccrrz :66:

selam kızlar nasılsınız bakalım bu arada ne güzel yavaş yavaş bebiş alışverişleri tamamlanıyor biz daha tam olarak başlamadık ben herşeyimi civilim mağazasından alıcam herşey orda var bir seferde ordan alıp halletmeyi düşünüyorum sadece beşiğe karar veremedim.

günaydınlarrrrrrrrr:16: :16: :16:herkese hayırlı cumalar.hepinizin yeni yılınız kutlu olsun.bebişlerimizle ve sevdiklerimizle nice mutlu senelere inşallah
buarada dün doktora gittik.bebişim yüzünü göstermedi.başı makatta dedi.elini ayağını gördük miniğimin.kilosu 780 gr olmuş maşallah.:nazar:sat tarihime göre aynıyız.ilk aylarda önde gidiyorduk şimdi ultrasonla aynıyız.vakti zamanında sağlıcakla kuzularımıza kavuşuruz inşallah. :emir_bebek:

günaydınlarrrrrrrrr:16: :16: :16:herkese hayırlı cumalar.hepinizin yeni yılınız kutlu olsun.bebişlerimizle ve sevdiklerimizle nice mutlu senelere inşallah
buarada dün doktora gittik.bebişim yüzünü göstermedi.başı makatta dedi.elini ayağını gördük miniğimin.kilosu 780 gr olmuş maşallah.:nazar:sat tarihime göre aynıyız.ilk aylarda önde gidiyorduk şimdi ultrasonla aynıyız.vakti zamanında sağlıcakla kuzularımıza kavuşuruz inşallah. :emir_bebek:

gozun aydın canım benm maaşallah kızına da :nazar: :emir_bebek: bizde önceleri önde gdyrdk şimdi aynıyız bu kız bebeişleri pek ilerye gdemyr galba :9:

günaydın kızlarrrrr nasılsınız

ysmnakikol maaşşallah bebeğine canım kocman olmus herşeide hazırmıs zatn ne güzel:))) bizde sözde hazırlıcaz ama daha icraat yok:)) yılbasından sonra baslıcaz artık eşimde bi an kaldıgını cabuk olmamız gerektiğine karar verdi:) bizim doğum tarihimiz 8 nisan görülüyor ama eşime göre 24 martta dğacak ddedi içine doğmuş:)))

Hadi bakalım... :1: Benim de doğum tarihim 2 Nisan olarak gözüküyor... Ama kızlar 2 hafta erken geliyor diyorlar ya... Bakalım Kısmet... :9: Martın ortasında da gelebilir yani... :1:

evet bu yılımız bebişlerle bereketlendi inş önmzdeki yılda onlarla beraber daha daha mutlu gunler geccrrz :66:

ayy amin canım inşallah.. bu arada canım herşeyim hazır benim bi sofrayı kurup salata yapıcam çok kolay toparlandım maasallah:))) zaten 12 dede eşim gelecek çıkacaz kaçta döneriz allah kerim:))) misafirlerle girebiliriz eve :)))

:16:
:16: Günaydınnn :16:

Hayırlı cumalar :71: Mutlu Yıllar :9: biraz tuhafmı kaçtı ne :37:

Sabah sabah hepsiburada.cm beni sinir etti :57:
4 tane sipariş vermiştim ilk ikisi ben kısmi teslimat istemediğim için çıkışa hazır vaziyette 3 gündür bekliyordu diğerleride hazır oldu fakat şimdi son ikisi kargoya verilmiş ilk ikisi hala çıkışa hazır bekliyor :53:
istemediğimi filan düşündüler herhalde :57: iki kere kargo beklicem şimdi :57:

maaşşallah kızına canım benim.. ne güzel kocaman olmus artık. bende salı gidicem çok özledim heyecanla bekliyorumm:)

:16: Günaydınnn :16:

Hayırlı cumalar :71: Mutlu Yıllar :9: biraz tuhafmı kaçtı ne :37:

Sabah sabah hepsiburada.cm beni sinir etti :57:
4 tane sipariş vermiştim ilk ikisi ben kısmi teslimat istemediğim için çıkışa hazır vaziyette 3 gündür bekliyordu diğerleride hazır oldu fakat şimdi son ikisi kargoya verilmiş ilk ikisi hala çıkışa hazır bekliyor :53:
istemediğimi filan düşündüler herhalde :57: iki kere kargo beklicem şimdi :57:

hımmm anlaşılan daha gelmemiş :( neyse canım aldıkların güzel çıksında bişey olmaz stres yapma.

bammbik canım park yatağın geldimi?benimki piyasada yok şimdilik:1: gerçi acelemde yokta merak ediyorum güzelmi diye :34:

Güleysacım gelmedi henüz..
Diğer siparişlerimde daha dün verilmiş kargoya
park yatak garibim hala çıkışa hazır bekliyormuş :19:
geldiğinde buraya da yazarım :70:
Sen siteden takip ediyormusun durumu teslimata hazırmıymış?

Darısı sizlere artık... VAlla bir an önce hazırlanın... Acayip bir yük kalkıyor üstünüzden... Ben çok rahatladım. :1:

aslında dün bizde çocuk odası mobilyalarının projelerini çizdik eşimle beraber.. bugün imale girecek sanırım 15 günde bitirirler :))) arada bir boşluk oluştu hemen bizim mobilyaları sıkıştırdık :)))) inşallah çok güzel olucak bebişimin odası :)))) çok tuhaf bişey insan herşeyin en güzeli olsun istiyor.. analık bu olsa gerek :)))

Back
X