• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar merhabalar,
nasılsınız bugün,biz iki gündür oğluşumla çok gerginiz,şirkete yeni bi bayan girdi ben ayrılınca yerime geçmek için,iki gündür çok üzdü bizi oğluşumla,dün yatana kadar ağrıdı karnım.Allahım hepimizi nankör insanlardan korusun.:63:

merhaba kızlar güzel nisan anneleri tatlı bebekler belki giremem bugün tekrar:54::54: 2011 yılı hepimize bebişlerimizle:emir_bebek:sağlık mutluluk huzur getirsin

mrb kızlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
herkesin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor dileklerinizin gerçekleşmesini , sağlık , mutluluk , huzur , bol kazanç getirmesini diliyorum ...:71:

kızlar merhabalar,
nasılsınız bugün,biz iki gündür oğluşumla çok gerginiz,şirkete yeni bi bayan girdi ben ayrılınca yerime geçmek için,iki gündür çok üzdü bizi oğluşumla,dün yatana kadar ağrıdı karnım.Allahım hepimizi nankör insanlardan korusun.:63:

canım sinir oldum yazdığına bu arada dikkat et kendine bebişine:nazar:

Tüm annelerin,özellikle NİSAN annelerinin yeni yılını kutluyorum..2011 ailemiz,sevdiklerimiz ve ailemize katılacak olan bebişlerimizle sağlıklı,huzurlu ve bereketli bir yıl geçirmemiz dileğiyle..Herkeze iyi yıllar.:)):71::71:

Arkadaşlar 2011 de bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız,onlarla ve eşimizle güzel bir yıl geçiririz inşalalh,herkesw iyi yıllar

Tüm annelerin,özellikle NİSAN annelerinin yeni yılını kutluyorum..2011 ailemiz,sevdiklerimiz ve ailemize katılacak olan bebişlerimizle sağlıklı,huzurlu ve bereketli bir yıl geçirmemiz dileğiyle..Herkeze iyi yıllar.:)):71::71:

hepinize saglıklı mutlu nice yıllar.....kocaman bir aile olmak dileği ile..hep çoğalalım hiç eksilmiyelim...

Kızlar ben ve oğluşum size çok teşekkür ederiz.Umarım 2011 sevdiğimiz tüm şeyleri getirir,sevmediklerimizi alır götürür.

canım sinir oldum yazdığına bu arada dikkat et kendine bebişine:nazar:

bende canım bitsede şu 1,5-2 ay kurtulsam valla,doğursa benim kadar kızı olurdu kadının benimle yarıştırıyor kendini.Çok fazla kalıcı değil ama suyunu ısıtıyor yavaş yavaş:20:

kzılar selam umarım herkes iyidir geçmişe bakamacağım sanırım çünkü başım çatlıyor..Bugün dedem ameliyat oldu çok şükür iyi geçti ama açılmayınca stent takmak zorunda kaldılar..ama çok şükür iyi ve tek bir damara stenet takarak çözümlediler yarın inş. eve çıkacak..bugün dayanamadım görmeye gittim,eşim sağolsun böyle konularda çok iyidir hemen öncülük eder..çocukta rahatıszdı ama bakacak kimse yok diye onuda götürdük ümraniyeye kadar sağolsun görümcem baktı,biz gidip geldik çamlıca erdeme..ama şansımıza yolda çok kaldık otobüsler ya gelmedi yada gelen tıkabasa doluydu binemedik..giderken de 1de çıktık 3te vardık,dönüştede 7de çıktık 9u geçiyordu eve vardıgımızda..

ben yürümeye alışık olmayınca bugünde oraya buraya derken 2saatten fazla yürüyünce eve kendimi zor attım kasıklarım ve belim çatlıyor.başım tuttu zonk zonk biraz tansiyonum yükselmiş ,yorgunluktan hemen kötü oluyorum yüzüm alı al moru mordu demin biraz düzeldimde,şimdi mutfagı topladım ,dayanamadım bir girip paylaşayım sizinle dedim..

cnm çok geçmiş olsun dedene bol şifalar diliyorum.
sende dikkat et dinlen bol bol.

kızlar slm biz bikaç gündür çok hastayız kafamızı kaldıracak halimiz yok hep yatıyoruz şimdi bi kalkıp yürüyelim dedik bu arada bide sizlere yazalım dedik aman kendinize çooooook dikkat edin inanın hiç çekillmiyor hastalık hamilelite ALLAH a emanet olun...öptük

geçmiş olsun cnm aman dikkat et havaların hali bi tuhaf bi iyi bi kötü.

herkese günaydın kızlarr...hastalara da allah şifa versin....
bez olarak ben başta 2 paket primanınn yenidoğanından alıcam. kimle konuştuysam onu tavsiye edio.

kızlar ya ben dün gece bacağıma giren kramplardan dolayı uyudum uyandım ve canım acaip yandı. ovuyorum cimcikliyorum banamısın demio:2:ağladım resmen acıdan. sanırm bu dönemlerde olabiliomuş okumuştum biyerlerde. aynı sorunu yaşayan varmı aranızda veya çözümünü bilen???

cnm magnezyum içmiyomusun?
benimde çok giriyodu kramp bacaklarıma doktrum magnezyuma başlattı sabah akşam.

Günaydın Kızlar...:nazar:
Çok Mutluyum, Dün ayrıntılı Ultrasyonumuz vardı Kızımla. Yaklaşık 45 dk. sürdü. Her yerine baktı Dr. Bakarkene de anlattı hem. Midesine,Böbreklerine, Ciğerlerine, Safra Kesesine, Kol ölçümleri, bacak ölçümleri, baş çapı ve ölçümleri, burun ölçüsü, yüzü, göbek kordonuna ve kan akışımına, kalbine ve kapakçıklarına, vs. Anlayacağınız her yerine baktı minik kuşumun. Çok hareketliydi. Herşey yolunda, hatta 6 gün önden gidiyor gelişimi dedi Dr. :1:
Raporum Temiz çıktı. o kadar çok dolaştırdı ki karnımda ultrasonu, Kızımın ilk başta yüzünde tebessü varkene sonuna doğru buruşturdu, rahatsız olduğunu ifade etti resmen yüz mimikleriyle... :1: Dr.'a sordum bu hareketleri (ultrasonla gezdirme olayı) hisseder mi diye? Hafif baskı yapıldığı için hissedermiş. Zaten rahatsız oldu dedi... :1:
Kızım baya büyümüş... Son ölçümlere göre; tam 1000 gr. ve boyu da 36 cm olmuş...

Malum bugün şirketteyim ve tam gün çalışacağım... Herkese şimdiden Mutlu Yıllar dilerim... :3:

maşallah kızına kocaman olmuş cimcime.:nazar:

günaydınlarrrrrrrrr:16: :16: :16:herkese hayırlı cumalar.hepinizin yeni yılınız kutlu olsun.bebişlerimizle ve sevdiklerimizle nice mutlu senelere inşallah
buarada dün doktora gittik.bebişim yüzünü göstermedi.başı makatta dedi.elini ayağını gördük miniğimin.kilosu 780 gr olmuş maşallah.:nazar:sat tarihime göre aynıyız.ilk aylarda önde gidiyorduk şimdi ultrasonla aynıyız.vakti zamanında sağlıcakla kuzularımıza kavuşuruz inşallah. :emir_bebek:

maşallah bebişine cnm.:nazar:
sağlıkla kavuşuruz inşallah (amin)

Biz de Kayınvalidemdeyiz...
Kızlar dua edin, kayınpederim çok rahatsız, inşallah torununu görür, iyileşir.Allah sağlık versin ona.
Doktorlar umut vermiyorlar ama Allah'tan hiçbir zaman umut kesilmez.
Görümcemler de gelecekler, görümcem de 2. ye hamileymiş :81: onun da daha yeni,8 haftalık :66:

Hepinize öncelikle Sağlık, huzur, mutluluk, bereket dolu tüm sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz güzel bir yıl diliyorum..

cnm çok geçmiş olsun kayın pederine acil şifalar diliyorum.
görümceninde gözüaydın

hepinize tüm sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu,aşk dolu bir yıl diliyorum güzel nisan anneleri.
MUTLU YILLARR :9: :16:

2011 yılı hepimiz ve doğacak meleklerimiz ve bizler için için bereketli sağlıklı, bol uykulu ( bebişler için bu dilek), yaramazlıkların olmadığı, şans ve bol paralı olsun

Yeni Yılın herkese Şans, Mutluluk, Sağlık ve bol kazançlar getirmesini diliyorum kızlar... Mutlu Yıllar...

Biz bu akşam hep beraber (annemler,Kayınvalidem vs.) bizde toplanacağız. İç Pilavlı kızarmış hindimiz ve şarabımız olacak... Tabi meze ve salata çeşitlerini söylemiyorum... :9:

Yeni Yılın herkese Şans, Mutluluk, Sağlık ve bol kazançlar getirmesini diliyorum kızlar... Mutlu Yıllar...

Biz bu akşam hep beraber (annemler,Kayınvalidem vs.) bizde toplanacağız. İç Pilavlı kızarmış hindimiz ve şarabımız olacak... Tabi meze ve salata çeşitlerini söylemiyorum... :9:

Bizim program da aynı cnm :16:
Size iyi eğlenceler, mutlu yıllarrr :66:

Back
X