• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam dreamer tatlım nasılsın ne gezerszleri yapyrsn nasıllar bize de fkr versene ?bu hamilelik ne değişik bişey yaaaaaaaaaaa deil mi arkadşma bugun dyrm ki hamlyken herşeyi yiyecegm sanyrsn guya oysa hersey zararlı bu ne ya dyrm :10:

canım merhaba.sadece yürüyüş yapıyorum ben salonda. eşim tutturdu ondakş magnetik alanda seni etkiliyor diye.başka egzersiz yok bende valla. o yarım saat bilemedin 45 dklık yürüyüş canıma okuyor zaten.ay daha kolay birşeyler bulsakta yapsak :26:

cimcimenaz cnm perşembe biraz fazla yürümüştüm ama o zamandan beri geçmemesi ve dahada artması canımı sıktı,yürüyemiyorum resmen ,ayagımın üstüne basmamla canımın yanıyor ve topallıyorum üstüne basamıyorm :43:

merhaba kızlaaaarrr nasılsınızz biz geldikkk:)))

bizde cok gezdk bugün oğluşumla güzel kahvaltı ettik deniz havası aldık yürüyüş yaptık dondurma yedik sonra dedesi anneannesi teyzesiyle bulustuk bir güzelde akşam yemeği yedik çok güzel bir gün gecirdik yani:))))

ayy maşallah keyfine mutlulugna cnm,özendim valla öyle bir anlatmışsınki :17:

cimcimenaz cnm perşembe biraz fazla yürümüştüm ama o zamandan beri geçmemesi ve dahada artması canımı sıktı,yürüyemiyorum resmen ,ayagımın üstüne basmamla canımın yanıyor ve topallıyorum üstüne basamıyorm :43:

ayy maşallah keyfine mutlulugna cnm,özendim valla öyle bir anlatmışsınki :17:

canım geçmiş olsun dikkat et kendine... çok saol canım cok teşekkür ederim ama hakikaten cok güzel geçti bugün çocuk gibi mutlu oldum resmen:)))

bizde bugün kahvaltıya kayınvalidemlere gittik.. ordan da alışveriş merkezine gittik ancak doğrudürüst gezemedik. çünkü ben hemencecik yoruldum.böle enerjim bitti gibi oldu.. bi de bi sıcaklama geldi.. hemen eve döndük.. evde film felan izledik. şu 3 gündür epey bi kötü beslendim.. yani bol kalorili şeyler yedim içtim.. bi de yarın şeker yüklemem var. inşallah kötü çıkmaz..:26:

bizde bugün kahvaltıya kayınvalidemlere gittik.. ordan da alışveriş merkezine gittik ancak doğrudürüst gezemedik. çünkü ben hemencecik yoruldum.böle enerjim bitti gibi oldu.. bi de bi sıcaklama geldi.. hemen eve döndük.. evde film felan izledik. şu 3 gündür epey bi kötü beslendim.. yani bol kalorili şeyler yedim içtim.. bi de yarın şeker yüklemem var. inşallah kötü çıkmaz..:26:

inşallah canım kötü çıkmaz ama şöle de bişi var eger iyi çıkasa beslenemeye göre bile böle çıktıysa çok çok iyi demektir için rahat olsun:)))

bu arada kızlar lohusa pijaması nasıl oluyor annem al diyor alıcam ama nasıl bişey hiç bilmiyorum özel birşey mi yoksa herhangi bişey alabilir miyim

bnde bu ara lohusa pijaması bakmaya başladım.
düğmeli falan alıcam.
gecelik alıcam bide sabahlığıyla onuda hastanede giymek için.

kızlar günaydın... ya ben çok kötüyüm... rahim ve karnımın altı fena halde kasılıyor. dönemiyorum,yatınca kalkamıyorum, yürürkende canım acıyor... ne kadar sürecek bu böyle doğuma kadar çekcez mi yaaa... arasam mı doktoru, sizde durum ne???

canım bendede aynı sorun var doktoruma sorduğumda normal diyor ama bence daha erken normal olması için benimki daha kaç haftalk ki daha yeni yeni göbek üstüne çıkması gerekiyor ama aşağılrda sancı hissediyorum tabi oda fazla ayakta kalınca oluyor :50:

kızlar günaydın.. dün gece güzel eğlendik. bu arada dr kontrolümüz iyi geçti.. bebek makat gelişi duruyomuş. eğer önümüzdeki aya kadar başaşağı inerse tamamdır. eğer inmezse dönme şansı da kalmıomuş.. öle bi durumda sezeryan olucakmış.. önemli olan hayırla dünyaya gelmesi..
cnm bu dediğin şey ne hiç bilgim yok:26: makat gelişimi durması ne..bu dönemde nasıl durmalı bebişler ki..
:16: :16: :16: :16: :16:

Tünaydın hatunlar...Nasılsınız...

Biz gayet iyiyiz...Akşam saat 03:00 falandı yattık sabah 07:15 uyandık ve birdaha uyutmadı oğluşum annesini...Çok uykum var ama uyuyamıyorum...

Oğlumun şansına aldığım bilette sadece amorti çıktı kızlar...8 numara...:49:

Bende diyordum bu bıdık neden hem vajinama doğru tekmeliyor ve dıştan görülmüyor diye...:emir_bebek:Nedeninin şimdi anladım...Daha ters dönmedi demekki...Ters döndümü hareketleri tekmelerini daha iyi görebileceğim...Ayyy bu konuda cahil kalmışım sanırım...:69:
cnm bizimkisi çok hareket ettiği zaman afedersin vajina kısmı resmen atıyo bi farklı oluyo..o bebişten dolayı hsliyle ama normal mi yani... bende cahilim vallahi bilgi istiyorum:27:
Merhaba arkadaslar
Herkesin yeni yılı kutlu olsun, bebislerimizle ve eslerimizle sağlıklı ve mutlu seneler geçiririz i̇ns tüm iyi dileklrim szinle....

Biz çok guzel bir gece geçirdik ancak ictiklrimden dolayı gecenin sonlarına doğru boğazlarım ağrımaya başladı ve bugün çok hasta uyandım, uyandığından dolayı da hala yatıyorum. Heryerim ağrıyor ;( ayrıca iki haftadır da oturup kalkarken bacaklarımın vucudumla birleştiği yerler çok ağrıyor. Sizce bu normal mı? Size de oluyor mü? Birde bebisin boyunu hesaplamam icin neyi 7 ile çarpıyordum kızlar??:7:
cnm afedersin benim kemiklerim ağrıyo hem popo hem.......... demek büyüyo bebişler hemde doğuma hazırlık çatılar gnişliyo die düşünüyorum..:9:
merhaba kızlar nasılsınız.. ya kızlar size birşey sorucam. ya ben bu aralar cok sık tuvalete cıkıyorum süreki tuvaletim geliyor ama az yapıyorum bide birdenbre geliveriyor tuvaletim bebek büyüdükçe son zamanlarda mesaneye baskı yapar dşye duymustum ama daha onun için erken diil mi sizde de aynı şeyi yasayan var mı
normal cnm..ama dikkat et ayaklarını üşütürsende oluyo o şekilde..1 gün oldu bana ordan biliyorum

SLM ANNECİKLER 2 GÜNDÜR YOKTUM HERKES İYİ MAŞALLAH...:nazar: FAZLA KAYNATMAMIŞSINIZ AZCIK OKUDUM BİTTİ:9:

cnm bu dediğin şey ne hiç bilgim yok:26: makat gelişimi durması ne..bu dönemde nasıl durmalı bebişler ki..

cnm bizimkisi çok hareket ettiği zaman afedersin vajina kısmı resmen atıyo bi farklı oluyo..o bebişten dolayı hsliyle ama normal mi yani... bende cahilim vallahi bilgi istiyorum:27:

cnm afedersin benim kemiklerim ağrıyo hem popo hem.......... demek büyüyo bebişler hemde doğuma hazırlık çatılar gnişliyo die düşünüyorum..:9:

normal cnm..ama dikkat et ayaklarını üşütürsende oluyo o şekilde..1 gün oldu bana ordan biliyorum

SLM ANNECİKLER 2 GÜNDÜR YOKTUM HERKES İYİ MAŞALLAH...:nazar: FAZLA KAYNATMAMIŞSINIZ AZCIK OKUDUM BİTTİ:9:

evet canımm dediğin gibi de olabilir eskisi kadar korumuyorum kendimi umarım sorun yoktur ama:)

dünüs makat durusu yani bebegin ayaklarinin cikisa dogru olan durumu 6.aydan sonra bebeklerin dönüp basasagi durmasi gerekiyo ki normal dogum gerceklessin.hani bir laf vardir sonradan cikmalarini topla diye bacaklar icin söylenir bilirmisin bilmem:))öyle iste:34:

dünüs makat durusu yani bebegin ayaklarinin cikisa dogru olan durumu 6.aydan sonra bebeklerin dönüp basasagi durmasi gerekiyo ki normal dogum gerceklessin.hani bir laf vardir sonradan cikmalarini topla diye bacaklar icin söylenir bilirmisin bilmem:))öyle iste:34:

anladım yani popo ve ayaklar annenin rahim tarafınfamı olmalı....6 aydan sonrada kafası o yönde olmalı baş aşşağı durmalı yani... 7. Aya girildiğindemi öyle olmalı..yatış şeklininde etkisi var değilmi..bide dünüşüm şu uykular kabus oldu vallahi bi sola dönüyorum dikeliyorum sonra sırt üsüt yaıtoyorum annem çok uyarıyo dönme die sürekli of... Bide bu duş faslında ılık suyla yapıyorum ben çıçım donuyo tirtirtitriyoeum..sıcak su yapmıcakmışsın ya...ben anlamadım ya of..özlem çektiğim şeylerden biri saatlerce inan duşta kalamak..ilk defa ona hasret çektim

leegorkem tatlım bende eşimi yolcu ettim yatacaktm tekrardan tam ckyrdm seni gordm sorayım dedim raporun bitti mi başladn mı çalşmaya bi daha ki kontrolun ne zaman ? :70:

leegorkem tatlım bende eşimi yolcu ettim yatacaktm tekrardan tam ckyrdm seni gordm sorayım dedim raporun bitti mi başladn mı çalşmaya bi daha ki kontrolun ne zaman ? :70:

evet canım bitti raporum. başladım ama bugün bi deneyeceğim kendimi ii hissetmezsem tekrar rapor alacağım. kontrolüme daha 2 hafta var:43:

Back
X