- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.501
kızlar ben halen çok şiddetli hareket hissetmiyorum normaldir demi?hissediyrm ama şiddetli falan değil yani.doktorda yeri geniş falan dedi.acaba iç kısmım geniş diyemi çok yoğun hissetmiyrm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben halen çok şiddetli hareket hissetmiyorum normaldir demi?hissediyrm ama şiddetli falan değil yani.doktorda yeri geniş falan dedi.acaba iç kısmım geniş diyemi çok yoğun hissetmiyrm![]()
merhaba kızlar nasılsınız?ben çok hastayım 2 haftadır geçmeyen bir öksürüğüm vardı.bugüün dr.gittim faranjit olmuşum.antibiyotik gargara falan başladı.kadın doğum uzm aradım oda kullanabilirsin dedi.hafta sonu oturarak uyudum nerdeyse yatınca tıkanıyrm öksürük krizim tutuyor:44:
kızlar herkese merhaba nasılsınız bugün bakalım
benim sol göğüs altımda kaburgam çok ağrı yapıyor özellikle ayakta durunca birde oturunca akşamları bir de çok ağrıyor doktorum rahim genişliyor dedi o yüzden daha da artacak dedi son aylarda şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak acaba? yatınca geçiyor sadece.
benim gibi ağrısı olan var mı ?
kızlar nasılsınız?bende bugünlerde fena sinirliyim patlycak yer arıyorumeşime üzülmeye basladım adam hayatımın anlamı herseim diyor arayıp ben de ne die cevap veriyorum
elimde değil ama neden böyle oldu ki??
Selam kızlar
Rutin regl dönemin gelmiştir yssknk![]()
Selam kızlar
Rutin regl dönemin gelmiştir yssknk![]()
kızlar herkese merhaba nasılsınız bugün bakalım
benim sol göğüs altımda kaburgam çok ağrı yapıyor özellikle ayakta durunca birde oturunca akşamları bir de çok ağrıyor doktorum rahim genişliyor dedi o yüzden daha da artacak dedi son aylarda şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak acaba? yatınca geçiyor sadece.
benim gibi ağrısı olan var mı ?
selam canm naslsın bugun senn tatilin galiba![]()
ay yssknk alemsin valla hamlelkte genelde kadnlar ilgi bekler ama senn yaptgna bak![]()
duygusal değişimler yaşyrz kuzum normaldr bş gunumuz bş gunumuze tutmuyr
![]()
![]()
iiyim canım ne yapalım aynı biraz yuruyus yapayım dedim baktım hava felaket soğuk otrym öle sıcacık evmde valla kış hamilesi olma zor çok su içsen tuvalettesn az içmek olmyr belli mktar içmek grekyr kabanlar olmuyr falan filan anneme yaz hamilesi mi olsaydık ne dyrm o daha zor sıcakta dyr amma dertlymişim haİyiyim canım teşekkürler.
Sen nasılsın?
Pazartesi günleri dersim yok benim
Üç gün tatil çok iyi oluyor.
ilgi de bekliyorum canım anlayacağın pek yüzsüzümaksam adama catmamak için 2 saat temizlik yaptım sinirim gecsin die sanki adam birsey yapmıs
sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
iiyim canım ne yapalım aynı biraz yuruyus yapayım dedim baktım hava felaket soğuk otrym öle sıcacık evmde valla kış hamilesi olma zor çok su içsen tuvalettesn az içmek olmyr belli mktar içmek grekyr kabanlar olmuyr falan filan anneme yaz hamilesi mi olsaydık ne dyrm o daha zor sıcakta dyr amma dertlymişim ha![]()
bende egr eşime snrlendysem kendmi tezmlğe bulaşga falan verrm daha ii boşver konşmaynca kırıcı bişey demyr insan..sonrada saknleşyrz işte ah kadnlar![]()
bizde iiyiz ne yapalım otryrz kızımla uslu uslu
![]()
iiyim canım ne yapalım aynı biraz yuruyus yapayım dedim baktım hava felaket soğuk otrym öle sıcacık evmde valla kış hamilesi olma zor çok su içsen tuvalettesn az içmek olmyr belli mktar içmek grekyr kabanlar olmuyr falan filan anneme yaz hamilesi mi olsaydık ne dyrm o daha zor sıcakta dyr amma dertlymişim ha![]()
bende egr eşime snrlendysem kendmi tezmlğe bulaşga falan verrm daha ii boşver konşmaynca kırıcı bişey demyr insan..sonrada saknleşyrz işte ah kadnlar![]()
bizde iiyiz ne yapalım otryrz kızımla uslu uslu
![]()
aynen canım benimde hem sırta hem sol kaburgaya vuruyor resmen masada yemek yiyordum bırakayım şu yemeği gideyim yatayım dedim artık napçaz bilmiyorum batıyor resmendüm akşam annemi otogarda 1 saat beklemek zorunda kaldım inan ağladım o ağrıdan hem sırt hem sağ sol kaburga kemiklerim. ancak yatınca geçiyor otogarda uzandım yanı o derece insanı ağlatıyor ben çok şiddetli yaşıyorum ve geçecekmi bilmiyorum
benim de 2-3 haftadan beri varBenim şimdilik yok ama ben sizden gerilerdeyim.
aynen öyle ham batıyor hem de arada bir yattığım yerden kalkmak istediğimde zorlanırsam sanki orası yanıyormuş gibi ama artık bebeklerimiz için katlanıcaz napalımcanım ya birkaç kiide daha duydum kaburg ağrısı ne zordur geçmiş olsun cnm