• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar ben halen çok şiddetli hareket hissetmiyorum normaldir demi?hissediyrm ama şiddetli falan değil yani.doktorda yeri geniş falan dedi.acaba iç kısmım geniş diyemi çok yoğun hissetmiyrm:61:

kızlar herkese merhaba nasılsınız bugün bakalım
benim sol göğüs altımda kaburgam çok ağrı yapıyor özellikle ayakta durunca birde oturunca akşamları bir de çok ağrıyor doktorum rahim genişliyor dedi o yüzden daha da artacak dedi son aylarda şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak acaba? yatınca geçiyor sadece.
benim gibi ağrısı olan var mı ?

kızlar ben halen çok şiddetli hareket hissetmiyorum normaldir demi?hissediyrm ama şiddetli falan değil yani.doktorda yeri geniş falan dedi.acaba iç kısmım geniş diyemi çok yoğun hissetmiyrm:61:

canım normal cunku yerleri geniş şu anda e kendleride çok buyuk deiller hareket ednce surekli bi yerlere çarpmyrlar ama braz daha buyudklernde hareket alanı kısıtlanacagı için daha okkalı ve surekli hssederz herhalde :69:

merhaba kızlar nasılsınız?ben çok hastayım 2 haftadır geçmeyen bir öksürüğüm vardı.bugüün dr.gittim faranjit olmuşum.antibiyotik gargara falan başladı.kadın doğum uzm aradım oda kullanabilirsin dedi.hafta sonu oturarak uyudum nerdeyse yatınca tıkanıyrm öksürük krizim tutuyor:44:

canım çok geçmiş olsun bende daha yeni atlattım öksürük nöbetleri çok kötü benide mahvetti ama sana bi tavsiyem ıhlamur limon 1 kaşık bal kaynatıp sık sık iç bende de farenjit başlangıcı vardı antibiotik kullanmadım ben ama parasetamol ve ıhlamurla atlattım çok şükür bide eğer burnun tıkalıysa bi bardak suya 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup şırıngayla 3-4 damla damlatabilirsin ben öyle yaptım o da çok iyi geldi ama tabii yinede bi dr runa danış istersen bende hemşireyim ama yanlış yönlerdirmek istemem bide ufak bi uyarı yapmak istiyorum herkez bi şey söyleyecek şu çayı iç bunu yap şunu yap diyede sakın ha dinleme özellikle zencefil sakın içme erken doğum kanama ve düşük riski var aman dikkat...tekrardan geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın

kızlar nasılsınız?bende bugünlerde fena sinirliyim patlycak yer arıyorum:47:eşime üzülmeye basladım adam hayatımın anlamı herseim diyor arayıp ben de ne die cevap veriyorum:60:elimde değil ama neden böyle oldu ki??

benim sol göğüs altımda kaburgam çok ağrı yapıyor özellikle ayakta durunca birde oturunca akşamları bir de çok ağrıyor doktorum rahim genişliyor dedi o yüzden daha da artacak dedi son aylarda şimdiden böyleyse ilerde nasıl olacak acaba? yatınca geçiyor sadece.

düm akşam annemi otogarda 1 saat beklemek zorunda kaldım inan ağladım o ağrıdan hem sırt hem sağ sol kaburga kemiklerim. ancak yatınca geçiyor otogarda uzandım yanı o derece insanı ağlatıyor ben çok şiddetli yaşıyorum ve geçecekmi bilmiyorum

kızlar nasılsınız?bende bugünlerde fena sinirliyim patlycak yer arıyorum:47:eşime üzülmeye basladım adam hayatımın anlamı herseim diyor arayıp ben de ne die cevap veriyorum:60:elimde değil ama neden böyle oldu ki??

ay yssknk alemsin valla hamlelkte genelde kadnlar ilgi bekler ama senn yaptgna bak :60: :60: duygusal değişimler yaşyrz kuzum normaldr bş gunumuz bş gunumuze tutmuyr :6: :9:

merhaba kızlar,
Ben 50 grlık şeker yüklememi yaptırdım geldim umarım sonucu normal olur. Burdan okumuştum limon götürün diye ama tıp fakültesinde limon sıktırtmadılar içine normal içmen gerekli dediler. Artık hangisi doğru bilemiyorum.

topuk ağrısı bende de başladı özellikle sol topuğum sabah uyandığımda bile acıdığını hissediyorum. sanki topuk dikeni gibi bi ağrı, bastığımda da acıma yapıor ama yürütmeyecek kadar değil inşallahta olmaz. Zaten hamileliğe bağlı bel fıtığı gibi bi durum var bende sağ bacağımın içinden bir damarı assılıyorlarmış gibi azcık yürüsem uzun süre otursam bile oluor.

Allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi vaktinde sağlıkla kucaklarımıza alalımda geri kalan herşey geçer unutulur.

Benim şimdilik yok ama ben sizden gerilerdeyim.

ay yssknk alemsin valla hamlelkte genelde kadnlar ilgi bekler ama senn yaptgna bak :60: :60: duygusal değişimler yaşyrz kuzum normaldr bş gunumuz bş gunumuze tutmuyr :6: :9:

ilgi de bekliyorum canım anlayacağın pek yüzsüzüm:9:aksam adama catmamak için 2 saat temizlik yaptım sinirim gecsin die sanki adam birsey yapmıs:9:sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

İyiyim canım teşekkürler.
Sen nasılsın?
Pazartesi günleri dersim yok benim :66:
Üç gün tatil çok iyi oluyor.
iiyim canım ne yapalım aynı biraz yuruyus yapayım dedim baktım hava felaket soğuk otrym öle sıcacık evmde valla kış hamilesi olma zor çok su içsen tuvalettesn az içmek olmyr belli mktar içmek grekyr kabanlar olmuyr falan filan anneme yaz hamilesi mi olsaydık ne dyrm o daha zor sıcakta dyr amma dertlymişim ha :9: :9:
ilgi de bekliyorum canım anlayacağın pek yüzsüzüm:9:aksam adama catmamak için 2 saat temizlik yaptım sinirim gecsin die sanki adam birsey yapmıs:9:sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

bende egr eşime snrlendysem kendmi tezmlğe bulaşga falan verrm daha ii boşver konşmaynca kırıcı bişey demyr insan..sonrada saknleşyrz işte ah kadnlar :12: :1: bizde iiyiz ne yapalım otryrz kızımla uslu uslu :31:

iiyim canım ne yapalım aynı biraz yuruyus yapayım dedim baktım hava felaket soğuk otrym öle sıcacık evmde valla kış hamilesi olma zor çok su içsen tuvalettesn az içmek olmyr belli mktar içmek grekyr kabanlar olmuyr falan filan anneme yaz hamilesi mi olsaydık ne dyrm o daha zor sıcakta dyr amma dertlymişim ha :9: :9:

bende egr eşime snrlendysem kendmi tezmlğe bulaşga falan verrm daha ii boşver konşmaynca kırıcı bişey demyr insan..sonrada saknleşyrz işte ah kadnlar :12: :1: bizde iiyiz ne yapalım otryrz kızımla uslu uslu :31:

bütün kadınlar aynıyız yani sayesinde aksam mutfağımı kırkladım:9:ohh masallah kızınla sana keyiftesiniz..biz kalktık oğluşumla sadece süt içtik canım birsey istemiyor napcam:19:

Off o tuvalet meselesini hiç sorma.
Evde olunca daha çok su içiyorum ve saat başı tuvaletteyim.
Bıktırıyor insanı artık.

düm akşam annemi otogarda 1 saat beklemek zorunda kaldım inan ağladım o ağrıdan hem sırt hem sağ sol kaburga kemiklerim. ancak yatınca geçiyor otogarda uzandım yanı o derece insanı ağlatıyor ben çok şiddetli yaşıyorum ve geçecekmi bilmiyorum
aynen canım benimde hem sırta hem sol kaburgaya vuruyor resmen masada yemek yiyordum bırakayım şu yemeği gideyim yatayım dedim artık napçaz bilmiyorum batıyor resmen
Benim şimdilik yok ama ben sizden gerilerdeyim.
benim de 2-3 haftadan beri var
canım ya birkaç kiide daha duydum kaburg ağrısı ne zordur geçmiş olsun cnm
aynen öyle ham batıyor hem de arada bir yattığım yerden kalkmak istediğimde zorlanırsam sanki orası yanıyormuş gibi ama artık bebeklerimiz için katlanıcaz napalım

Back
X