• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar selam nasılsınız geçmişe baktım birkaç sayfa herşey yolunda gibi..oğlum çok sardı sinir tepemde yine..
ayy bir sinüzit oldum delirecem yaa :5: ne serum fizyololjik fayda ediyor,ne deo okyanus spreyi midir nedir o..burnumtıkalı ve ağzımı kapatamıoyrum boğuluyorum resmen..
bugünde devlet hastanesine gittim güya detaylı ultrasyon yaptırayım diye,o kadar bekledim ettim ne normal ultrasyon yaptı ne birşey,detyalıda yokmuş devlette,şeker yüklemeside aç yapılıyormuş zaten onuda yapamadım,hiçbir halt olmadı yani haybeye gittim geldim..eziyetime değmedi..detaylı özel merkezlerde yapılıyormuş onu bende biliyorum..ayrıca bugün 25+6 çıktım ve 24.haftaya kadar yapılıyordu dedi..bende dedimki bende öyle biliyordum dr uma hatırlattım ,o ise erken oldugnu 5-6ocak gibi yaptırammaı söyledi..birde ona sinirlendim..sonra eve gelince baktım dr bana obstetrik doppler us yazmış ve bu detaylı ultrasyonla farklıymış ..detaylı için nette şöyle yazıyor..tüm anne adaylarının yaptırması gerekmiyormuş sadece şüpheli durumlarda yapılıyormuş..dooplerle ikinci düzey karıştırılıyormuş..çünkü 2.düzey perinatoloji uzmanı gerekitiryormuş ve yapılan merkez sayısı ülkmeizde çok az varmış...!!!
kafam iyice karıştı :52:

canım çok geçmiş olsun bende daha yeni atlattım öksürük nöbetleri çok kötü benide mahvetti ama sana bi tavsiyem ıhlamur limon 1 kaşık bal kaynatıp sık sık iç bende de farenjit başlangıcı vardı antibiotik kullanmadım ben ama parasetamol ve ıhlamurla atlattım çok şükür bide eğer burnun tıkalıysa bi bardak suya 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat koyup şırıngayla 3-4 damla damlatabilirsin ben öyle yaptım o da çok iyi geldi ama tabii yinede bi dr runa danış istersen bende hemşireyim ama yanlış yönlerdirmek istemem bide ufak bi uyarı yapmak istiyorum herkez bi şey söyleyecek şu çayı iç bunu yap şunu yap diyede sakın ha dinleme özellikle zencefil sakın içme erken doğum kanama ve düşük riski var aman dikkat...tekrardan geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatırsın
ay cnm iyiki uyardın bende ballı zencefil kullandım 1kez iyi geldi diye kullanırım diyordum..

Son düzenleme:
slm kızlarrrrrrrr biz geldikkk
nasıl geçti hafta sonu dinlendinizmi bolbol ben ancak girebildim topiğe sabahtan bu yana

Bu arada benim müdürümün tam bir afedersiniz ama "öküz" olduğunu bugün birkez daha anladım.Nöbetten çıkmak için konuşmaya gittim.4 hafta idare ediver, 2. dönem yazmayız seni dedi.Bi de 2. dönem yazsaydın bari.Aslında ben bu işin peşini bırakmazdım ya neyse dedim idare edivereyim 4 hafta.Sonuçta yine bu okula dönücem, müdürle zaten limoniyim, daha fazla sarmasın bana.Hamileyken folklor çalıştırmamı isteyen,çalıştırmayınca tavır yapan bir müdürden bunu bekliyordum aslında , o yüzden şaşırmadım:47::47::47:

Bu arada benim müdürümün tam bir afedersiniz ama "öküz" olduğunu bugün birkez daha anladım.Nöbetten çıkmak için konuşmaya gittim.4 hafta idare ediver, 2. dönem yazmayız seni dedi.Bi de 2. dönem yazsaydın bari.Aslında ben bu işin peşini bırakmazdım ya neyse dedim idare edivereyim 4 hafta.Sonuçta yine bu okula dönücem, müdürle zaten limoniyim, daha fazla sarmasın bana.Hamileyken folklor çalıştırmamı isteyen,çalıştırmayınca tavır yapan bir müdürden bunu bekliyordum aslında , o yüzden şaşırmadım:47::47::47:

sen bana hergün nöbet yaz az yoruluyom deseydin manyak mı adam yaaa

erkek milleti işte dyecem olmayacak :47: canım zaten sen 32.haftanda izne ayrlmayacn mı 2.döenm vermeyeym demesi garp olmş..folklor çalştrmyrsn deil mi :20: :23:

erkek milleti işte dyecem olmayacak :47: canım zaten sen 32.haftanda izne ayrlmayacn mı 2.döenm vermeyeym demesi garp olmş..folklor çalştrmyrsn deil mi :20: :23:

2.dönem 2 hafta gidicem, 32. hafta ancak o zaman doluyor canım.Yani 2 hafta bana nöbet yazmayacakmış sağolsun :41: Yoook çalıştırmıyorum,işte o yüzden bana gıcık oldu biraz.

Hoş geldiniz kızlar.
Tiancu doğrudan raporunu alıp önüne koysaydın keşke.
Niye konuşuyorsun ki senin yasal hakkın bu.

2.dönem 2 hafta gidicem, 32. hafta ancak o zaman doluyor canım.Yani 2 hafta bana nöbet yazmayacakmış sağolsun :41: Yoook çalıştırmıyorum,işte o yüzden bana gıcık oldu biraz.

sennle aynı canım bende 2.dönem 2 hafta gdp izin alcam ne anladysam bu öğretmenlkten ben zaten :37: ayın 24une kadr raporlyum sonrada okulun kapanmasına 4 gun kalyr bide okul açlnca 2 hafta gt..ne yapacaksam o 2 haftada :26: :27:

Hoş geldiniz kızlar.
Tiancu doğrudan raporunu alıp önüne koysaydın keşke.
Niye konuşuyorsun ki senin yasal hakkın bu.

Canım onu yapardım da bizim müdürü bilmezsin.Yasal hakkım da olsa direkt emrivaki yaptığım için bana okulu zindan ederdi.Acaip bi karakteri var.Hasta olsan 1 gün rapor alsan surat asar.Hamileliğimi ilk söylediğimde hayırlı olsun diyeceğine, ücretsiz izin almayaksın değil mi demişti düşün artık. Daha neler neler.Ee sonuçta okulda aynı ortamdayız, işyerinde huzursuz olmak istemem.Her sabah lanetler okuyarak okula gitmek istemem, o yüzden alttan alıyorum napiiim.Aman neyse bütün günahlarını temizledim adamın :) Nöbet konusunda bu cevabı beklediğim için çok da gerilmedim aslında.

sennle aynı canım bende 2.dönem 2 hafta gdp izin alcam ne anladysam bu öğretmenlkten ben zaten :37: ayın 24une kadr raporlyum sonrada okulun kapanmasına 4 gun kalyr bide okul açlnca 2 hafta gt..ne yapacaksam o 2 haftada :26: :27:

Valla canım sen daha ısınmadan ayrılacaksın.Ama 2.dönem 2 hafta kolay geçer merak etme.İznine az kaldığını bileceksin ya,hem dönem başı olduğu için daha kolay geçer.

Back
X