- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.601
önemli değil tatlımmm tekrardan hoşgeldinnnnİyiyim canım teşekkürler.
Eşim geldi, aniden çıkmak zorunda kaldım.
İnsan tatile çabuk alışıyor değil mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli değil tatlımmm tekrardan hoşgeldinnnnİyiyim canım teşekkürler.
Eşim geldi, aniden çıkmak zorunda kaldım.
İnsan tatile çabuk alışıyor değil mi![]()
bencedde al canım iyi olur gerçektende...
evet canım çok haklısın önce bebiş sonra işyarın evde şöyle güzelce dinlenirim
valla en iyisi ben 5.5 aydır dinleniyorum patronda sağolsun işten çıkarmadı raporumu açayım diye
bende aynen canım duayı okudum bitirdim actım elevizyonu interneti oturuyorum gerçi daha yemek yapmadım ama eşim 8 bucuk 9 da geliyor benim 7 bucuktan sonra yapıyorum o yuzden zaten yılbası gecesindende bir dünya yemegim kaldı:)))))
hoşgeldin canım ne duası?
anladım peki şu anda 4 ay ya 2 ay öncesi 2 ay sonrası diye şimdi çıkacak yasada ne olacak?
topik olarak salavat ı tefricciye okumustuk canım esrayagmur topik açmıştı 4444 tane tamamladı..
bende tahmin ettim bana 44 tane kaldı demişti esrayağmur ben okumadım ama bu akşam okurum yoksa tamamlandı mı okuyayım mı?
2 ay öncesi 4 ay sonrası olacak inşallah yani toplamda 6 ay
ben geri işe dönmüycem ama yinede bu yasanın çıkması konusunu fena taktım
aynen bende dönmüycem de ama hiç değilse rapor açtırır çocuğumuzun masrafını doğum masrafınıçıkarırız
o zaman öncesi bize yaramaz ama sonrası için iyi hiç değilse biraz daha fazla alırız:)))
ayy çok para göz mü oldum ne ama 15 yıldır çalışıyorum ya olsun o kadar
slm kızlar bizz geldik nasılsınız?
gün boyu oğluşumsessizdi bende yorgundum 1 saat uyudum nasıl kımıldıyor
![]()
slm kızlar bizz geldik nasılsınız?
gün boyu oğluşumsessizdi bende yorgundum 1 saat uyudum nasıl kımıldıyor
![]()
doyur çabuk miniğihoşgeldin tatlımmmmm
benim kızda acıktı hopluyo içerde şimdi
hoşbulduk tatlım sevindm iyi olmanıza bizde sabahçıyız bu haftahoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın.. bebeğim benim yorulmuş demekki kıyamam ben ona:)
slm canlar...bu gn yemek yaptım çeşit fazla oldu sanırım..bide tatalı yapınca zor oturdum yerime bu seferde yorgunluktan yemek iyemedim... eşim geldi bakalım umarım yiye bilirim. hazır öne gelince keyifli oluyo ama
afiyet olsun cnm çok yorma kendini artık![]()
doyur çabuk miniğiannesi
hoşbulduk tatlım sevindm iyi olmanıza bizde sabahçıyız bu haftapazartesi sendromu yaşadık
slm canlar...bu gn yemek yaptım çeşit fazla oldu sanırım..bide tatalı yapınca zor oturdum yerime bu seferde yorgunluktan yemek iyemedim... eşim geldi bakalım umarım yiye bilirim. hazır öne gelince keyifli oluyo ama
afiyet olsun cnm çok yorma kendini artık![]()
ah bi eve gidebilsek doyurucam yavrumu
şimdi çıkıyorum 1 saate ancak evde olurum
hepinize iyi akşamlar kızlar kendinize çok iyi bakın
tefriciyemiz tamalandı dağıttık çok şükür fakat okuyan arkadaşlarım eğer bitirdim--okudum derse listeye eklicem emin olucaz o şekilde
ayyy kızlar çok komik ama kanalları gezerken esra erol ağlıyordu bi baktım hamileymiş bnmde gözlerim doldu ninni söylediler![]()