• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:71:SLM ANNECİKLER :71:
# nisa_86
# Zeze80
# tuba335
# mesa+
# dscopur
# ALS17

BİŞİ SORCAM BU ŞEKER TARAMA TESTİ 24-26 HAFTALAR ARASIMI YAPILIYO... YANİ ÇARŞAMBA TAM 24. HAFTADA OLCAM... HAFTAYA Bİ GÜN 24+ LARDA GİTSEM OLUR HERHALDE DEĞİLMİ
ben tam 24. haftada yaptırdım geçen cuma oluyor. yarın kontrolüm var. kontrole gelirken getir demişti doktorum.

:71:SLM ANNECİKLER :71:
# nisa_86
# Zeze80
# tuba335
# mesa+
# dscopur
# ALS17

BİŞİ SORCAM BU ŞEKER TARAMA TESTİ 24-26 HAFTALAR ARASIMI YAPILIYO... YANİ ÇARŞAMBA TAM 24. HAFTADA OLCAM... HAFTAYA Bİ GÜN 24+ LARDA GİTSEM OLUR HERHALDE DEĞİLMİ

cnm benide haftaya çağırdı olur heralde:94:

_ ALS17
nisa_86
WELCQME
hnk
Sarissa
dscopur slm kısslar bizde geldik:79::79::79::79::79::79:
esrayagmur
Zeze80
tuba335
mesa

Ay evet ben de esra erola bakıyordum valla duygulandım nasıl güzel söyledi.Temmuz annelerine üye yapalım onu da :)))

tatlım ben sana yazdım yorma kendini bebişi afiet olsun dye yemeklerine ayyy sana selam vermezmiyim

:16: cnm şeker taramasına ne zaman gidiceksin sen?

ASL17 CNM LİSTEDE YOKSUN SEN DİĞER TOPİĞE BAKTIM ÖYLE Bİ TALEPTE BULUNMAMIŞSIN TEFRİCİYE İÇİN:26: ACABA BU TOPİĞE YAZDINDA BENMİ GÖZDEN KAÇIRDIM

:16: cnm şeker taramasına ne zaman gidiceksin sen?

ASL17 CNM LİSTEDE YOKSUN SEN DİĞER TOPİĞE BAKTIM ÖYLE Bİ TALEPTE BULUNMAMIŞSIN TEFRİCİYE İÇİN:26: ACABA BU TOPİĞE YAZDINDA BENMİ GÖZDEN KAÇIRDIM

evet canım buraya yazmıştım sen de 44 tane kaldı demiştin geçen hafta sonu
eğer tamamlandıysa okumayayım o zaman

Back
X