- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #28.641
canım
hoşbulduk yemeğimizi yedik bizde bebişimle sıkılıyoruz şimdi eşim de uyuyor
benim eşimde geçgelicek bende sıkılıyorum canımmm tek yemek yiyesimde yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım
hoşbulduk yemeğimizi yedik bizde bebişimle sıkılıyoruz şimdi eşim de uyuyor
benim eşimde geçgelicek bende sıkılıyorum canımmm tek yemek yiyesimde yok![]()
NE TESADÜF BENİMDE ADAMA YEMEK YEDİ...KURULDU KÖŞE KOLTUĞUNUN Bİ KÖŞESİNE
UYUYO ŞİMDİ..
benimkide uyuyor
![]()
kızlar ben de çıkıyorum kocam gelecek ben daha yemek yapmadım artık bilgisayarı yediririm bugün çok kaldım burada![]()
kızlar ben de çıkıyorum kocam gelecek ben daha yemek yapmadım artık bilgisayarı yediririm bugün çok kaldım burada![]()
merhaba kızlar nasılsınız?ben çok hastayım 2 haftadır geçmeyen bir öksürüğüm vardı.bugüün dr.gittim faranjit olmuşum.antibiyotik gargara falan başladı.kadın doğum uzm aradım oda kullanabilirsin dedi.hafta sonu oturarak uyudum nerdeyse yatınca tıkanıyrm öksürük krizim tutuyor:44:
Benide aranıza alırmısınız arkadaşlar biraz geç oldu ama ancak girebildim siteye bugün mart annelerine kaydoldum benim tahmini doğumum 4 nisan görünüyor diye ama baktımki oradaki kızlar benden bayağı bir önce yatak falan almışlar :)Biberon kaynatıyorlar sanırım Nisan annleri benim için daha uygun olacak cetvelde yaptım çok eğlenceliydi.Oğlumun ismi Yalın olacak kısmetse sevgiler allah herkese hayırlı doğum nasip etsin :)![]()
BİŞİ SORCAM BU ŞEKER TARAMA TESTİ 24-26 HAFTALAR ARASIMI YAPILIYO... YANİ ÇARŞAMBA TAM 24. HAFTADA OLCAM... HAFTAYA Bİ GÜN 24+ LARDA GİTSEM OLUR HERHALDE DEĞİLMİ
Ay yemek yaptım :26: Hiç yemedim nedense kendi yemeklerimi iyemiyorum ya offf
_ ALS17
nisa_86
WELCQME
hnk
Sarissa
dscopur slm kısslar bizde geldik:79::79::79::79::79::79:
hoşgeldiniz canımnasılsın?
bir ben değilmişim oleyy duygulanan
yaa gözlerim doldu birden
nasıl gidiyor canım
ayyy kızlar hoşgeldiniz bilgisayarım gidip geliyorda kafayı yiycem deminden beri
Hoşbulduk şeker anneler...
Bizde bugün çarşıya gezmeye çıktık babişkomuzla...Babamızın aklına geldi ateş ölçer cihazı...Bebek mağazasına sorduk 80-90 ytl fiyat dediler çok geldi bana...Eczanede sordum çin malı var dedi 20 ytl dedi güvenemedim...Yoktur niyetiyle girdim beko mağazasına ama sorayım dedim şansımıza var dedi...25 ytl dedi 2 yıl garantili ve aldık hemen...O sırada gözümüze mama ısıtıcı çarptı...Sanırım 45 ytl dedi 30 ytl veririm dedi bende 25 olursa alırım dedim ve 25 ytl onuda 2 yıl garantili aldım...
Hoşbulduk şeker anneler...
Bizde bugün çarşıya gezmeye çıktık babişkomuzla...Babamızın aklına geldi ateş ölçer cihazı...Bebek mağazasına sorduk 80-90 ytl fiyat dediler çok geldi bana...Eczanede sordum çin malı var dedi 20 ytl dedi güvenemedim...Yoktur niyetiyle girdim beko mağazasına ama sorayım dedim şansımıza var dedi...25 ytl dedi 2 yıl garantili ve aldık hemen...O sırada gözümüze mama ısıtıcı çarptı...Sanırım 45 ytl dedi 30 ytl veririm dedi bende 25 olursa alırım dedim ve 25 ytl onuda 2 yıl garantili aldım...
oh güle güle kullanın da bişi sorcam.. Bu mama ısıtıcı gereklimi ki? Yani sütün yetiyosa ek gıdalara illa ihtiyaç olurmu onlarda ılık su ile falan yapılıyo anlık? Bide ateş ölçer kulktanmı yoksa koltuk altı falanmı...bizde alcaz amahoşbulduk şeker anneler...
Bizde bugün çarşıya gezmeye çıktık babişkomuzla...babamızın aklına geldi ateş ölçer cihazı...bebek mağazasına sorduk 80-90 ytl fiyat dediler çok geldi bana...eczanede sordum çin malı var dedi 20 ytl dedi güvenemedim...yoktur niyetiyle girdim beko mağazasına ama sorayım dedim şansımıza var dedi...25 ytl dedi 2 yıl garantili ve aldık hemen...o sırada gözümüze mama ısıtıcı çarptı...sanırım 45 ytl dedi 30 ytl veririm dedi bende 25 olursa alırım dedim ve 25 ytl onuda 2 yıl garantili aldım...
aynı sorun bende de var canım koonu komsu doyuruyor beni![]()
Ay yemek yaptım :26: Hiç yemedim nedense kendi yemeklerimi iyemiyorum ya offf
ben hamilelik sürecinde çok alıştırmadım yemeğe bi yemek yapıyorum iki gün yiyo garibim bugün üç çeşit yemek yaptım garibimin bünyesi kabul etmedi herhalde saatlerdir yatiyo o yemeğin üstüne uyansın hemen tatlı çay vereyim mide fesadı geçirmese barikızlar ben de çıkıyorum kocam gelecek ben daha yemek yapmadım artık bilgisayarı yediririm bugün çok kaldım burada![]()
benimkide uyuyor
![]()
hamile olan biziz ama ağırlaşan onlar sankiNE TESADÜF BENİMDE ADAMA YEMEK YEDİ...KURULDU KÖŞE KOLTUĞUNUN Bİ KÖŞESİNE
UYUYO ŞİMDİ..
Bende 23+6da gittim canım dr olur demişticnm şeker taramasına ne zaman gidiceksin sen?
haftaya gidicem canım bir hafta daha bekleyeyim dyrum:26:
cnm güle güle kullanın aldıklarınızı valla çok iyi fiyata almışsınız.
oh güle güle kullanın da bişi sorcam.. Bu mama ısıtıcı gereklimi ki? Yani sütün yetiyosa ek gıdalara illa ihtiyaç olurmu onlarda ılık su ile falan yapılıyo anlık? Bide ateş ölçer kulktanmı yoksa koltuk altı falanmı...bizde alcaz ama
Teşekkür ederim kızlar...
Evet AYSU87 gayet iyiye aldık...
ESRAYAĞMUR ilk 6 ay eğer sütüm yeterse ek bişey vermek istemiyorum...6. aydan sonra başlarım...Eşimede böyle dedim ama o çok istedi alınmasını dursun 6. aydan sonra kullanırsın dedi...Kullanma kılavuzunu okudum şişedeki mamaları biberondaki mama veyada sütü kendi ısısını ayarlıyor...Tam yenecek ısıda...Diğer türlü kendimiz ısıttığımızda ya soğuk yada sıcak kalıyor bekliyoruz bunda kendi ayarlayıp ısısını bip bip bağırıyormuş...Tabi yazılan bu kullanınca doğruluk payını göreceğiz...İnşallah boşa gitmez...
Ateş ölçer ise hem kulaktan hemde annından ölçüyor canım...
Güle güle kullan canım markası da iyiymiş bekoda idirim mi vardı bizde alalımHoşbulduk şeker anneler...
Güle güle kullan canım markası da iyiymiş bekoda idirim mi vardı bizde alalım
Sağol canım...Bekodan aldım...Yoktur diye düşünceyle girdim ama şansımıza var dedi ateş ölçer...Fiyatıda çok iyi geldi hem güvenilir aldık hemen...Mama ısıtıcısınıda aldık indirince...İndirim olup olmadığını bilmiyorum canım...Ben Tekirdağ Merkez'de oturuyorum...
güzelmiş cnm..bip bip diemi ötüyoteşekkür ederim kızlar...
Evet aysu87 gayet iyiye aldık...
Esrayağmur ilk 6 ay eğer sütüm yeterse ek bişey vermek istemiyorum...6. Aydan sonra başlarım...eşimede böyle dedim ama o çok istedi alınmasını dursun 6. Aydan sonra kullanırsın dedi...kullanma kılavuzunu okudum şişedeki mamaları biberondaki mama veyada sütü kendi ısısını ayarlıyor...tam yenecek ısıda...diğer türlü kendimiz ısıttığımızda ya soğuk yada sıcak kalıyor bekliyoruz bunda kendi ayarlayıp ısısını bip bip bağırıyormuş...tabi yazılan bu kullanınca doğruluk payını göreceğiz...inşallah boşa gitmez...
Ateş ölçer ise hem kulaktan hemde annından ölçüyor canım...Evet ılık olursa gaz yapıyo mamalar..sıcak olursa zati iyemezler...hadi bakalım... Belki bizde alırız..
kızlar selam ... nasılsınız?? ben dayanamadım okulda çok kötüydüm tahtaya yazı yazcam yerimden kalkamıyorum. penguen gibi yürüyorum çok komik ve acı maalesefçıkışta doktoruma gittim. kasılmaları falan dinledi çok şükür birşey çıkmadı. kendimi çok yorduğum için olmuş. dinlen,bol su iç dedi...ama önce bir erken doğum lafı çıktıki ağzından yüreğim ağzıma geldi doğrusu. valla diyetisyenim kusura bakmasın benden bu kadar bir daha yürüyüş bandında çalışmak mı
![]()