- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.141
çok şükür iyiyiz cnm bi sorun yok..işte arada yorgunluktan sanırım bi çöküyoki karnıma sorma... biliyosun bizim bebeğin ön karın boşluğunda açıklık vardı 1 cm risk doğduğunda ameliyattı sanırım ama 5 mm ve 4 mm lik iki tane olduğu için doğuma kadar geçermiş %70 erkek bebeklerde oluyomuş...doğduğund 1 sene boyunca kontrol ettirmeliymişim sürekli enfeksiyon riski varmış işte..hasta olmamasına dikkat etmeliymişim bide idarar testleri yaptırmalıymışım hasta olduğunda..ama takmıyorum kafama çok şükür bunlar bişey değil... sağlıkla doğsun büyütelimde yeter
inşalah doğuma kadar risk falan kalmaz cnm ki kalacağınıda hiç sanmıyorum içini ferah tut cnm bebişler büyüdükçe bizim ağrılarımız ağırlığımızda büyüyor ALLAH sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bu arada bizim oğluş artık sesleri duymaya ve tanımaya başladı eşimin sesine öyle bi tepki veriyorki bugun işten gelince elini karnıma tutup konuşmaya başladı eşim hmn hareketlendi eşim susuyor hareketlerini kesiyor görmelisin yaklaşık 3 gündür böyle tesadüf olduğunu düşünmüyorum artık ...