- 6 Şubat 2010
- 622
- 179
- 323
- 39
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.181
evt kesınlıkle hepsi birbirinden güzel...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız bebişler büyüyomu benım karnım bayağı bi büyüdü maaşallah.akşam apartman komşularıyla olan oturma bizde sırf erkekler oturuyo 14-15 kişi oluyormuş.dun akşam hazırlıklarımı tamamladım.şimdiden çok yorgunum bide bu akşam bı gecseydı hayırlısıyla.
günaydın tatlım maşallah sosyal bi apartmanda oturuyonuz normalde kimse kimseyi tanımıyo aynı binada olsa da gün gibi birşey mi artık sende olmasa iyi olacak aslında ağırlaşmaya başladık hayırlısıyla bu akşamı atlatırsın inşallah
herkese günaydınnnn.
umarım herkesin keyfi yerindedir.
Vallahi ben mi abartıyorum bilmiyorum ama karnım hergün daha buyukmus gibi gelior. Yarın doktora gidicez bakalım heyecan dorukta
evet canım yaa apartman komşularımız cok iyi oturmalar felan oluyo.eşler de akşamları oturuyor ben çalıştıgım için gündüzki bayan gezmelerine katılamıyorum.bu hafta kabul haftası gıbı bırsey benım için bütün oturma şeklinde olup bana sıra gelen oturmalarımı aldım bu aksam erkeklrın oturmasınldım cuma aksamıda arkadas oturmamız var eşler le beraber oda 20 kişi civarında oluyor tüm kış borunca bir kez geliyorlar işte.daha da ağırlaşmadan hemen alayım dedım gerçi artık şimdi bile zorlanıyorum ama allah büyük haftada 3 yarım gün eve kadın gelıyo aksam mısafırım olunca servıse yardım etsın dıye kal dıyorum oda sagolsun aksamlarıda mısafır felan olunca kalır gec saatte evıne bırakırız.yanı o bana buyuk destek oluyo sadece pasta börek işi bana bakıyo.onuda dun eşiminde yardımıyla hallettık.ay bi mutlu oluyo bana yardım edıp işe yaradıgını farkedınce allah razı olsun eşimde her anlamda destekçim benım allahım ayırmasın kımseyı.
günaydın kızlar... kaçta yattım kaçta kalktım şuanda iyiyim..vallahi ev temiz olucak bende misafir almayı düşünüyorum..ondan sonra doğuma kadar alamam çünkü...şimdi bile az ayakta duruncu bizim yavru dayanıyo bana...rahatsız oluyorum..illa uzat ayaklarını anne sen iş yapma diyo bana kereta..tabi geldiğinde çok işimiz olcak ya onlar son günleri güzel geçirelim![]()
:119::119::119: Günaydınnnnnn şekerlerrrrrrrrrrr :119::119::119::119:
Evet canım yaa apartman komşularımız cok iyi oturmalar felan oluyo.eşler de akşamları oturuyor ben çalıştıgım için gündüzki bayan gezmelerine katılamıyorum.bu hafta kabul haftası gıbı bırsey benım için bütün oturma şeklinde olup bana sıra gelen oturmalarımı aldım bu aksam erkeklrın oturmasınldım cuma aksamıda arkadas oturmamız var eşler le beraber oda 20 kişi civarında oluyor tüm kış borunca bir kez geliyorlar işte.daha da ağırlaşmadan hemen alayım dedım gerçi artık şimdi bile zorlanıyorum ama allah büyük haftada 3 yarım gün eve kadın gelıyo aksam mısafırım olunca servıse yardım etsın dıye kal dıyorum oda sagolsun aksamlarıda mısafır felan olunca kalır gec saatte evıne bırakırız.yanı o bana buyuk destek oluyo sadece pasta börek işi bana bakıyo.onuda dun eşiminde yardımıyla hallettık.ay bi mutlu oluyo bana yardım edıp işe yaradıgını farkedınce allah razı olsun eşimde her anlamda destekçim benım allahım ayırmasın kımseyı.
:119::119::119: Günaydınnnnnn şekerlerrrrrrrrrrr :119::119::119::119:
gunaydın kızlaar bizde uyandk ewde oyalandk canımız skldı dışarı çıkacagz havada hiç iç açıcı deil ama ne yapalım dolanalaım biraz :44:
günaydın kızlar... Kaçta yattım kaçta kalktım şuanda iyiyim..vallahi ev temiz olucak bende misafir almayı düşünüyorum..ondan sonra doğuma kadar alamam çünkü...şimdi bile az ayakta duruncu bizim yavru dayanıyo bana...rahatsız oluyorum..illa uzat ayaklarını anne sen iş yapma diyo bana kereta..tabi geldiğinde çok işimiz olcak ya onlar son günleri güzel geçirelim![]()