• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:54:Hoşgeldin canım...:54:

Hoş buldum tatlım, naber?

Yaa benim kızım hiç yukarı çıkmadı.
Hep aşağıda hissediyorum, ilk zamanki gibi sürekli de tuvaletteyim.
Herkes de doğum yakınmış gibi göbeğin aşağıda diyor.
Bu erken doğum belirtisi filan değildir değil mi :18:

Heyooo ben geldimmm....Çarşamba akşamlarını seviyorum çünkü perşembeleri boş günüm :) O yüzden keyfim yerinde şuan.Sizler napaysunuz :))

İyilik canım...Pc başında zaman geçirmeye çalışıyorum işte...Bende hiç daha yukarıda hissetmedim canım bebeğimi...Wc gelince ise hiç sorma aynen bende öyleyim...Bereket evdeyimde çalışmıyorumda sık sık gidiyorum...Erken doğum belirtisi olduğunu hiç sanmıyorum...İçin rahat etsin diye internette araştırabilirsin canım durumunu...

hoş buldum tatlım, naber?

benimde senin gibi cnm sanki her an doğurabilirim gibime geliyor ama doktorum ayakları asagıdaonu hissediyorsun bu haftalarda dönmeye başlar dedi

Tişikkür ederim :64: Ay şu 30.haftaya falan bi gelsek de içimiz rahatlasa.Erken doğum olsa bile (Allah korusun tabi ama ) en azından bebişlerimizin iyi olacağını biliriz.
Vaktinde gelsin, acele etmesinler inşallah bebişler.
benimde senin gibi cnm sanki her an doğurabilirim gibime geliyor ama doktorum ayakları asagıdaonu hissediyorsun bu haftalarda dönmeye başlar dedi

Bu hafta sonu benim de kontrolüm var.
Doktora sorarım artık.
Arkadaşlar artık yukarı çıkmaz, demek ki yeri o şekilde diyorlar ama en iyi doktorlar bilirler tabii.

Ahh canım ahh ben de son nöbet diye düşünürken müdürün azizliğine uğradım biliyosun.Sen benim gibi olma,hakkını söke söke al.

:54::54::54:

Olmam inşallah canım.
Benden bir ay önce olan bir arkadaş daha var.
O raporunu götürünce problem çıkarmadı.
Geçen hafta "yönetmelikte ihtiyaç halinde müdür nöbet yazabilir, yazıyor" dedi ama espri yapar gibi söyledi.
Biz de "ihtiyaç yok nasılsa, siz yapmazsınız öyle bir şey" dedik karşılıklı gülüştük ama eşref saatine gelmesi önemli tabii.

ben de hep aşağıda kıpırtılar hissediyordum acaba ellerimi diye düşünüyordum, meğersem miniğimin ayaklarıymış, tekmeliyor annesini :49: :69:

Yok canım değildir benim de aşağıda ama doktor sorun yok dedi bende hep wc deyim arkadaşımın son 3 ay hep aşağıdaydı 39. hafta normal doğum yaptı bence sorun yok.

Olmam inşallah canım.
Benden bir ay önce olan bir arkadaş daha var.
O raporunu götürünce problem çıkarmadı.
Geçen hafta "yönetmelikte ihtiyaç halinde müdür nöbet yazabilir, yazıyor" dedi ama espri yapar gibi söyledi.
Biz de "ihtiyaç yok nasılsa, siz yapmazsınız öyle bir şey" dedik karşılıklı gülüştük ama eşref saatine gelmesi önemli tabii.

Anlayışlı müdürün varmış ne güzel...Kıymetini bil ;)

vaktinde gelsin, acele etmesinler inşallah bebişler.

Bu hafta sonu benim de kontrolüm var.
Doktora sorarım artık.
Arkadaşlar artık yukarı çıkmaz, demek ki yeri o şekilde diyorlar ama en iyi doktorlar bilirler tabii.

acaba benimde mi oyle neyse sen bi sor bakalım ne diyecek doktorun eğer yeri aşağıda ise bunun bize avantajı varmı mesela doğarken pıt diye çıkıvarmesi :1::2::3::5::6::7:

Yok canım değildir benim de aşağıda ama doktor sorun yok dedi bende hep wc deyim arkadaşımın son 3 ay hep aşağıdaydı 39. hafta normal doğum yaptı bence sorun yok.
Bunları duyunca içim rahatlıyor.
Herkes bir şey söylüyor zaten, insanın kafası karışıyor.
Anlayışlı müdürün varmış ne güzel...Kıymetini bil ;)

Sen benim önceki müdürü tanısaydın, ikinci babamız dediğimiz biriydi.
Okula koşa koşa giderdik, çok eğlenceli geçerdi.
Beş yılı dolduranların yerini değiştirince bu yıl yeni müdürümüz geldi.
Çok şükür bu da iyi ama eskiyi yine de çok arıyoruz.

kızlar sinir oldum yaaa :19:
ofiste donuyorum , ayaklarım buz kesti, patron çok elektrik parası geliyor diye klimayı açtırmıyormuş.
sinirlerim tepeme çıktı ya..Kendisinin odasında kendisine özel klima var.:22: :22: :22:

Heyooo ben geldimmm....Çarşamba akşamlarını seviyorum çünkü perşembeleri boş günüm :) O yüzden keyfim yerinde şuan.Sizler napaysunuz :))
hoşgeldiniz cnm...:3:
kızlar sinir oldum yaaa :19:
ofiste donuyorum , ayaklarım buz kesti, patron çok elektrik parası geliyor diye klimayı açtırmıyormuş.
sinirlerim tepeme çıktı ya..Kendisinin odasında kendisine özel klima var.:22: :22: :22:

ne gıcık bi durum sinir oldum bak..dünde babaanneye geçtik biz.. kapılar açıktı dış kapı alttan soğuk almışım gaz gaz dolaştım gece anca iyi oldum pöff

Back
X