• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:500----okundu
mesa:100----okundu
tiancu:100----okundu
sarıssa:100----okundu
hnk:100----okundu
landsarc:100----okundu
sueylul:100----okundu
dscoper:100----okundu
rosaperle:100 :3:
iklimya:100 :3:
bambik:100----okundu
murun84:100----okundu
aysu87:100----okundu
polyanna:100----okundu
gulru37:100----okundu
rana62:200----okundu
balkupu:100 :3:
empatik:100 :3:
leegorkeem:100 ----okundu
life_city:150 ----okundu
skorpion:50----okundu
guleysa:100----okundu
serde82:100----okundu
mormaske:144----okundu
erva:300----okundu
esteem:200----okundu
fase2009:100----okundu
cicibebe_cicianne:200----okundu
prentane:200----okundu
dreamer35:100 :3:
happydays:100----okundu
esteem:100----okundu
bayans:200----okundu

ayyy canım sende bendensin,biz yağız diyorduk vazgeçtik ama sen koyabilirsin ben çok seviyorum yağız ismini.
Beğendiğimiz diğer isimler aras,sarper,mirza.
sağol cnm ama yağız esmer fl ndemek ya :) bizim çocuklar kumral haifif sarışına dönük oluyor,ismiyle çelişkili olur sanırım :9:

allah yardımcın olsun cnm ben de bu tür şeylere çok kızıyordum eşimden birşey isteseler artık evlendiğini kabul etsinler evde bir bekar oğlanları daha var diyordum senin yazdıklarını okuduktan sonra benim ki hiç birşeymiş senin koca da bu kadar yüz vermesin cnm ... Neyse sabırlı olmaya çalışalım allahta anlayışsız insanlara biraz anlayış ihsan eylesin
cnm benim vallahi senden başka kimse önemsemez seni..eşin bile bi yere kadar..onun canından can taşısanda fark etmiyo..hep dediğim gibi... sen kafana takma..duyarsız ol vurdum duymaz ol bak nasıl rahat olursun...

ahh ahh eşimde bıktı ama birşe diyemiyor ne desin ? dese bile hep biz suçlu oluyoruz ve sonuç değişmiyor..
açlıktan öldüm yaa ,yemekleri yaptım adamı bekliyorum.hala gelemedi yani hala dükkana onu değiştirmeye birisi gitmedi off off..adam sabah 10da yaptıgı kahvaltı ile duruyor ,,gelde sinirlenme..yarım saattir yukarda sesler başladı yani yeni geldi kaynanamlar herhald...inş. ben açlıktan ölmeden bu yüzyıla gelir kocamda mamamızı yeriz..:84:

mrb kızlar uzun zamandır yazamıyordum nasılsınız:emir_bebek:
bebgım bır hafta kçktu drumun yakın takıbı altındayız bır haftayla ılerlıyoruz hafta uzamamamış çok şukur bu arada bıde tokluk şekerım 159 çıktı yrn bırde 100luk yaptrcaz

aman cnm iyi beslen inş. bi sorun çıkmaz düzelirr

kızlar sinir oldum yaaa :19:
ofiste donuyorum , ayaklarım buz kesti, patron çok elektrik parası geliyor diye klimayı açtırmıyormuş.
sinirlerim tepeme çıktı ya..Kendisinin odasında kendisine özel klima var.:22: :22: :22:

Allahım bencilliğin rekorunu kırcak bu patronlar..kendi canı canda sizinki patlıcan sanki..valla bence çekinme üşüorsan gidip söyle..sende hamilesin..aman dikkat et hemen idrar yolları sapıtıor,wc den çıkamaz olursun..

kızlar sinir oldum yaaa :19:
ofiste donuyorum , ayaklarım buz kesti, patron çok elektrik parası geliyor diye klimayı açtırmıyormuş.
sinirlerim tepeme çıktı ya..Kendisinin odasında kendisine özel klima var.:22: :22: :22:

slm gelir gelmez aynı dertten muzdarip olduğumuz için hemen yazayım dedim valla lafını esirgeme beni çıldırttılar cihazlar bozulacak diye hem klima açık soğuk esen hemde havalandırma

Allahım bencilliğin rekorunu kırcak bu patronlar..kendi canı canda sizinki patlıcan sanki..valla bence çekinme üşüorsan gidip söyle..sende hamilesin..aman dikkat et hemen idrar yolları sapıtıor,wc den çıkamaz olursun..

bayanscımm hemde ne benciller ayçayı bimiyrum ama benim çok ahımı aldılar valla mesaim bittiği halde gıcıklığına beni tekrar kanala çağırdılar trafik saati çık dyor bana:2:

slm gelir gelmez aynı dertten muzdarip olduğumuz için hemen yazayım dedim valla lafını esirgeme beni çıldırttılar cihazlar bozulacak diye hem klima açık soğuk esen hemde havalandırma

bayanscımm hemde ne benciller ayçayı bimiyrum ama benim çok ahımı aldılar valla mesaim bittiği halde gıcıklığına beni tekrar kanala çağırdılar trafik saati çık dyor bana:2:

benim de ahımı alıyorlar canım.:47:
32. hafta gelsin diye hergün çentik atıyorum ajandaya resmen..bir an önce kurtulmak istiyorum bu bencillerin yanından :50: :50:

merhaba güzel nisan anneleri.
biz geldik.maşallah bugün giremedik sizde baya sohbet etmişsiniz okuyamadım geçmişi.umarım kötü bi durum yoktur.
bende bugün diabet bölümüne gittim.değerlerim yüksek değilmiş ama 2-3 tanesi sınırım az üstünde çıkmış.
1 hafta daha ölçücem ama bu sefer birinci saat tokluk şekerimi ölçücem.haftaya salı gene kontrol var.eğer değerler iyi çıkarsa diyetle devam edicez yüksek çıkarsa insilüne başlıcaz dedi.bol hareket et yürüyüş yap dedi.bu soğukta nasıl yürüceksem.artık bakıcaz bi çaresine.
diabet bölümünden sonrada diyetisyenime gittim gösterdim sonuçlarımı insülüne gerek kalmaz diyetle idare edilebilir dedi.inşallah öyle olur ne diyelim.
sizler nasılsınız?

şu patronLARI anlamak zor beni de geçen akşam 9 a kadar aç aç çalıştırdı açlıktan tansiyonum düştü diyorum umursamıyor evde yemeğim de yoktu o sinirle de yemek yapmak istemedim artık gittik annem e ,,,,şöyle şeyler oldumu işten soğuyorum geç cıktık mı inadına klimayı açıyorum valla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem hep bebek doğduktan sonra güzel bir iş buluyorum ve patronumla karsılıklı oturup konusuyoruz işi bıraktıgımı başka bir iş bulduğumu söylediğimi hayal ediyorum ve patronumun yüz ifadesini düşünmek çok hoşuma gidiyor hah hah hah

Son düzenleme:
benim de ahımı alıyorlar canım.:47:
32. hafta gelsin diye hergün çentik atıyorum ajandaya resmen..bir an önce kurtulmak istiyorum bu bencillerin yanından :50: :50:

canım benim aynıyız valla 30 haftadan sonra 2 hafta yıllık izin kullanıcam o derece dayanamıyorum yaa yaa bebeğimizide boş yere üzüyorlar ben dönmüycem zaten büyük ihtimal bu gidişle Allah yar. olsun vijdan versin onlarada

biz geldik.maşallah bugün giremedik sizde baya sohbet etmişsiniz okuyamadım geçmişi.umarım kötü bi durum yoktur.
bende bugün diabet bölümüne gittim.değerlerim yüksek değilmiş ama 2-3 tanesi sınırım az üstünde çıkmış.
1 hafta daha ölçücem ama bu sefer birinci saat tokluk şekerimi ölçücem.haftaya salı gene kontrol var.eğer değerler iyi çıkarsa diyetle devam edicez yüksek çıkarsa insilüne başlıcaz dedi.bol hareket et yürüyüş yap dedi.bu soğukta nasıl yürüceksem.artık bakıcaz bi çaresine.
diabet bölümünden sonrada diyetisyenime gittim gösterdim sonuçlarımı insülüne gerek kalmaz diyetle idare edilebilir dedi.inşallah öyle olur ne diyelim.
sizler nasılsınız?

inş. cnım hoşgeldin bu arada sevindim inş. diyetle gğzelce atlatırsın:16: yakın yerlere yürü istersen fazla rüzgar olmayan zamanlarda

sizler nasılsınız?

hoşgeldin aysucum,ayy hadi inş. diyetle hallollurda sende üzülmezsin bebişte..

şu patronLARI anlamak zor beni de geçen akşam 9 a kadar aç aç çalıştırdı açlıktan tansiyonum düştü diyorum umursamıyor evde yemeğim de yoktu o sinirle de yemek yapmak istemedim artık gittik annem e ,,,,şöyle şeyler oldumu işten soğuyorum geç cıktık mı inadına klimayı açıyorum valla beni düşünmeyeni ben hiç düşünmem hep bebek doğduktan sonra güzel bir iş buluyorum ve patronumla karsılıklı oturup konusuyoruz işi bıraktıgımı başka bir iş bulduğumu söylediğimi hayal ediyorum ve patronumun yüz ifadesini düşünmek çok hoşuma gidiyor hah hah hah

ayyy inş. canım burdan yazz bende gülerimmmm valla insaf yok karıları kızlaroı yok sanki bnların ben erken çıkıyorum 3 te ama 6 gidiyrum 9da gelen şefin yalakası diye onun değil beni çağırıyor bende araştırdım 32. haftada rapor açılınca ayrılsam bile sskdan para alabiliyrmusum bii dire dönmüycem dyrm bii 6 aylık ücretsiz izne kadar isteyeym bnm hakkım dyrm:9::9:

ah inşallah Mesacım :66: daha iyi bir iş buluruz umarım..:97:

Kanki çok acıkmadan ye... çünkü dünkü ben olursun..resmen bayılcaktım

valla delircem yaa,sesleri geliyor tepemde muahbbet ediyorlar..hiç düşünene yok dükkandaki aç mı tokmu? bütün gününün içine s.çtık diyen yok..ayy allahım şeyten diyor çığlık çığlıga bağır yeter artık diye..
gerçekten acıktım ama sinirden midem kaynadı,yiyecek halde kalmadı zati..
vallahi bıktım yaa bu kadar genişilikte fazla,yeter yaaa:84:

inş. cnım hoşgeldin bu arada sevindim inş. diyetle gğzelce atlatırsın:16: yakın yerlere yürü istersen fazla rüzgar olmayan zamanlarda

hoşbulduk cnm.
çok saol güzel dileklerin için yürücez artık soğuk felan demeden.giyincem sıkı sıkı napalım.

hoşgeldin aysucum,ayy hadi inş. diyetle hallollurda sende üzülmezsin bebişte..

çok saol cnm inşallah diyetle atlatıcam bakalım.

sizler nasılsınız?

hoşgeldin cnm..sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim,demekki baya uyuyorsun diyetine..
inş.diğerleri de düzelecek sende rahatlayacaksın..insülüne gerek kalmaz inş.

valla delircem yaa,sesleri geliyor tepemde muahbbet ediyorlar..hiç düşünene yok dükkandaki aç mı tokmu? bütün gününün içine s.çtık diyen yok..ayy allahım şeyten diyor çığlık çığlıga bağır yeter artık diye..

canım biz patronla boğuşuyoruz senin de başka türlü derdin.. Allah kolaylık versin sana da...
Canım bnm :38:

ayy dikkat çok gerilmeee cnm bnm bebişini düşün

kizlar biz geldik alisveristen.bebise biras biseyler aldik.
hoşgeldin cnım iyi günlerde kullanın cicilerinizi:69:

Back
X