• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar alışverişe nerden başlamalı dersinizzz ???
canım biz ilk önce battaniyesini hastane çıkışını ve bikaç tane çıtçıtlı badilerinden zıbın takımı ve gecelik aldk şimdide hoşuma giden seylerden birer ikişer alıyorum çok fazla bişey almayın bebek ilk aylarda cok çabuk büyürmüş öyle diyorlar bana

bugün doktorumuza gittik şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı çok şükür
güzel kızım da gayet iyi teyzeleri gülümsemiş sanki fotoğrafında :))
canım gözün aydın.kızınada maaşallah:nazar:
kızlarr bugün benim doğum :))
doğumgünün mü canım? eğer doğru anladımsa nice mutlu yıllara:71::54:
ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:500----okundu
mesa:100----okundu
tiancu:100----okundu
sarıssa:100----okundu
hnk:100----okundu
landsarc:100----okundu
sueylul:100----okundu
dscoper:100----okundu
rosaperle:100 :3:
iklimya:100 :3:
bambik:100----okundu
murun84:100----okundu
aysu87:100----okundu
polyanna:100----okundu
gulru37:100----okundu
rana62:200----okundu
balkupu:100 :3:
empatik:100 :3:
leegorkeem:100 ----okundu
life_city:150 ----okundu
skorpion:50----okundu
guleysa:100----okundu
serde82:100----okundu
mormaske:144----okundu
erva:300----okundu
esteem:200----okundu
fase2009:100----okundu
cicibebe_cicianne:200----okundu
prentane:200----okundu
dreamer35:100 :3:
happydays:100----okundu
esteem:100----okundu
bayans:200----okundu
canım okundu benimki de diğer topiğe yazdım ama burdan da belirteyim :49: annecim okudu sağolsun benim yerime
merhaba güzel nisan anneleri.
biz geldik.maşallah bugün giremedik sizde baya sohbet etmişsiniz okuyamadım geçmişi.umarım kötü bi durum yoktur.
bende bugün diabet bölümüne gittim.değerlerim yüksek değilmiş ama 2-3 tanesi sınırım az üstünde çıkmış.
1 hafta daha ölçücem ama bu sefer birinci saat tokluk şekerimi ölçücem.haftaya salı gene kontrol var.eğer değerler iyi çıkarsa diyetle devam edicez yüksek çıkarsa insilüne başlıcaz dedi.bol hareket et yürüyüş yap dedi.bu soğukta nasıl yürüceksem.artık bakıcaz bi çaresine.
diabet bölümünden sonrada diyetisyenime gittim gösterdim sonuçlarımı insülüne gerek kalmaz diyetle idare edilebilir dedi.inşallah öyle olur ne diyelim.
sizler nasılsınız?
canım sana bakmaya girmiştim ki msjını gördüm iyi maaşallah. :nazar: valla yürüyüş çok zor.ben yürüyüş bandında yaptım kendimi çok zorladım kaç gündür neler çektiğimi biliyorsunuz.bu soğukta dışarda da yürünmüyor. evin içinde bir aşağı bir yukarı olta atcaz gayrı:9: inşallah düşük devam eder insüline gerek kalmaz.bakalım ben yarın ne sonuçlarla döncem :26:

canım sana bakmaya girmiştim ki msjını gördüm iyi maaşallah. :nazar: valla yürüyüş çok zor.ben yürüyüş bandında yaptım kendimi çok zorladım kaç gündür neler çektiğimi biliyorsunuz.bu soğukta dışarda da yürünmüyor. evin içinde bir aşağı bir yukarı olta atcaz gayrı:9: inşallah düşük devam eder insüline gerek kalmaz.bakalım ben yarın ne sonuçlarla döncem :26:

çok saol cnm düşündüğün için :16:
yorulmadan azda olsa hareket etmek lazım çünkü bilgisayar başında oturduğum saatler ve hareketsiz saatlerim hep sınırda yada azıcık yüksek.
inşallah sende güzel sonuçlarla dönersin.kaçta randevun?doktora nereye gidiyodun sen cnm?

pişik kremi şampuan onlarda ne marka alıcaksınız kimi sebamed diyor kimi nivea iyi diyor kararsız kaldımm ben

bu arada teyzeleri bize yemeğe gelin bebişimle yalnız yalnız yemek yicez:56::56:

canımm inş. sende güzel sonuçlarla gelrisin yarınn:12::16::16:

teşekkür ederim kızlaar,fikirleriniz benim için çok anlamlı..:16:
eveet aklın yolu bir diye boşuna dememişler..:81:
mantıklısı odayı sonradan yaptırmak tabi..sanırım bende yavaş yavaş bu fikre kendimi alıştırıcam..
yanına bir şifonyer birde dolap olsun 1-2 sene idare eder beni bu arada masraflarımız da belli olur hem..ama şimdi başka birşey çıktı,yeni evimiz dubleks olduğundan şimdi aşağısı için sepet beşik gibi birşey de lazım..:26:

pişik kremi şampuan onlarda ne marka alıcaksınız kimi sebamed diyor kimi nivea iyi diyor kararsız kaldımm ben

bu arada teyzeleri bize yemeğe gelin bebişimle yalnız yalnız yemek yicez:56::56:

canım ben sebamed aldım,sebamed derim ama tabi tercih meselesi..
doktorlar da sebamed ve mustela öneriyor..chicco da olabilir..

dreamer canım hoşgeldin..fazla yorma kendini..
cnm senin aldığın park yatak da kraft 504 dü dimi..nasıl memnumusun..kaça ve nerden almıştın?
İzmirden olduğunu hatırlıyorum ama..bir de bunun uyku setini filan aldınmı?

kızlaar bana bir yardımcı olun yaa..
ben oda konusunda çok kararsız kaldım..biliyorsunuz önceden oda alıcam diyordum..
sonra bir de park yatak almaya karar verdim..ki bunları ev almadan önce düşünüyordum..
şimdi ev alıyoruz,haliyle onun taksiti bebeğin masrafı derken sanki sıkışacakmışım gibi geliyor..
belki de sıkışmayacağız bilmiyorum ama bir yandan da kendi evim varken odası olmazsa içime sinmeyecek,oof naapsam bilemedim..nerden baksanız en az 2000 tl gidecek odasına,yatak,nevresin perde filan derken,bu da en azı..
park yatak da alıcam,oda yapmasan yanına bir şifonyer alsam diyorum biryandan 3-4 yaşından sonra da oda alsam diyorum..ooff bir akıl fikir verin bana..mantıklısı nasıl olur?

bir de park yatak alanlardan tavsiye isiyorum,ben kraft 504 düşünüyorum ama
diğer markalarda iyi ve kaliteli birşey uygun fiyata da olabilir tabi..birde bunların nevresim tk.nerden alınacak kızlaar?

Canım ben kararımı vermiştim büyüyen beşiklerden alacaktım.
Hatta alacağım beşiği de belirlemiştim ama sonra düşündüm ki gece durmadan emzirmek için vs. kalkmamız gerekecek.
O beşik duvarın kenarında sabit kalmak zorunda.
Ama park yatak alırsam geceleri yatağın yanına yanaştırırım, sürekli yataktan kalkmadan bebeği sallayabilirim ya da kucağıma alabilirim.
Biraz kendimi düşündüm yani.
İlerde çocuk da anlayabilecek duruma gelince odasını alırım artık.
Hem kendi katkısı da olursa daha çok hoşuna gider :21:
Bir neden de bu bizim ilk çocuğumuz.
Allah nasip eder de ikinci bir çocuğumuz olursa onun için de yatağı kullanırım diye düşündüm.
Şimdilik son kararım bu, bakalım tekrar fikir değiştirecek miyim :1:

ayy dikkat çok gerilmeee cnm bnm bebişini düşün

hoşgeldin cnım iyi günlerde kullanın cicilerinizi:69:
sağol tatlım gerile gerile bir hal oldum..dayanamadı myedim yemeğimi çoktan,oğlumuda sallayıp uyuttum bir bakayım dedim foruma..belli oldu artık 9da dükkanı kapatıp gelcek..

kızlaar bana bir yardımcı olun yaa..
ben oda konusunda çok kararsız kaldım..biliyorsunuz önceden oda alıcam diyordum..
sonra bir de park yatak almaya karar verdim..ki bunları ev almadan önce düşünüyordum..
şimdi ev alıyoruz,haliyle onun taksiti bebeğin masrafı derken sanki sıkışacakmışım gibi geliyor..
belki de sıkışmayacağız bilmiyorum ama bir yandan da kendi evim varken odası olmazsa içime sinmeyecek,oof naapsam bilemedim..nerden baksanız en az 2000 tl gidecek odasına,yatak,nevresin perde filan derken,bu da en azı..
park yatak da alıcam,oda yapmasan yanına bir şifonyer alsam diyorum biryandan 3-4 yaşından sonra da oda alsam diyorum..ooff bir akıl fikir verin bana..mantıklısı nasıl olur?

bir de park yatak alanlardan tavsiye isiyorum,ben kraft 504 düşünüyorum ama
diğer markalarda iyi ve kaliteli birşey uygun fiyata da olabilir tabi..birde bunların nevresim tk.nerden alınacak kızlaar?

cnm bence hemen oda yapma zaten bebek odasında kalamıor yanında oluyor..şimdilik bir park yatak al,ev ödemesi azalınca gönlünce bişey bakarsın..hem 2yaş civarı alırsan ,onunda sevdiği bişey olabiir..mesela benim oğlum 2 yaşında ve araba hastası sürekli alaba alaba deliriyor..şimşek mc quenn görüyor bir sürü oyuncagı var şimşeğişn,taktı ona kafayı..şimdi evim müsait değil oda yapamıyorum ama yapsam kırmızı arabalı mdellerden tercih ederdik oğlumda mutl olurdu..

bugün doktorumuza gittik şeker yüklememi yaptırdım normal çıktı çok şükür
güzel kızım da gayet iyi teyzeleri gülümsemiş sanki fotoğrafında :))

gözün aydın normal çıkmış..bebişede maş.:nazar:

nice nice ıyllara,Allah sağlıkl ıuzn ömür versin..

selam selam selammmmmmmmmmmm:3:
selam.h.geldin

canım ben sebamed aldım,sebamed derim ama tabi tercih meselesi..
doktorlar da sebamed ve mustela öneriyor..chicco da olabilir..

sağol cnım bende sebamed taraftaryım ama danışmak istedim o öneriler topiğine2010 anneleri nivea pişik kremi demişler ondan sordum ama sebamed alırım bnde buhafta onlar alayım:26:

Doğum günün kutlu olsun canım.

Sebamed tavsiye ediliyor bir de Alman markası Bünchen var.
Onu da çok övüyorlar.
Ben de henüz karar veremedim.
kızlar alışverişe nerden başlamalı dersinizzz ???

Önce kıyafetler, battaniye, havlu vs.
Ben şimdilik sadece kıyafet ve alt açma aldım.
Daha çok eksiğimiz var.

sağol tatlım gerile gerile bir hal oldum..dayanamadı myedim yemeğimi çoktan,oğlumuda sallayıp uyuttum bir bakayım dedim foruma..belli oldu artık 9da dükkanı kapatıp gelcek..

dikkat et tatlım afiyet olsun keşke birlikte yeseydik :1:bende kös kös yyrum bizimkini bekleyemiyecektim çok acıktık:17:
çok takmamaya çalış bende geriliyorum ama sonra üzülüyrum bebişi germeye gerek yok dye karnım sertleşiyr ben gerilince

Canım ben kararımı vermiştim büyüyen beşiklerden alacaktım.
Hatta alacağım beşiği de belirlemiştim ama sonra düşündüm ki gece durmadan emzirmek için vs. kalkmamız gerekecek.
O beşik duvarın kenarında sabit kalmak zorunda.
Ama park yatak alırsam geceleri yatağın yanına yanaştırırım, sürekli yataktan kalkmadan bebeği sallayabilirim ya da kucağıma alabilirim.
Biraz kendimi düşündüm yani.
İlerde çocuk da anlayabilecek duruma gelince odasını alırım artık.
Hem kendi katkısı da olursa daha çok hoşuna gider :21:
Bir neden de bu bizim ilk çocuğumuz.
Allah nasip eder de ikinci bir çocuğumuz olursa onun için de yatağı kullanırım diye düşündüm.
Şimdilik son kararım bu, bakalım tekrar fikir değiştirecek miyim :1:

evet canım bende öylee karar vermiştim..ama işte bir yandan acaba diyordum hep
birde üstün ev alma işi olunca hepten düşünür oldum..ama şimdi biraz daha netim..
1-2 sene idare edicem sonra sakin sakin aceleye getirmeden güzel bir oda yaparım inş.oğluşuma..
2.çocuk istiyorum ama kısmet belli olmaz hele birini hakedelim de..:52:

Ben hala ısrarla oda yapmak istiyorum çok hevesim var ama son anda bir değişiklik olur mu bilemiyorum.
bende öylee oda istiyorum deli gibi ama anladım ki kendi egomuz için istiyoruz..
yoksa en azından 1 yalına kadar oda çok anlamlı olmuyor..gelenlere göstrmek için oda yapmak da
şuan çok anlamlı gelmiyor artık..inş.ilerde daha güzelini yaparım..

cnm bence hemen oda yapma zaten bebek odasında kalamıor yanında oluyor..şimdilik bir park yatak al,ev ödemesi azalınca gönlünce bişey bakarsın..hem 2yaş civarı alırsan ,onunda sevdiği bişey olabiir..mesela benim oğlum 2 yaşında ve araba hastası sürekli alaba alaba deliriyor..şimşek mc quenn görüyor bir sürü oyuncagı var şimşeğişn,taktı ona kafayı..şimdi evim müsait değil oda yapamıyorum ama yapsam kırmızı arabalı mdellerden tercih ederdik oğlumda mutl olurdu..

gözün aydın normal çıkmış..bebişede maş.:nazar:

nice nice ıyllara,Allah sağlıkl ıuzn ömür versin..

selam.h.geldin

eveet cnm haklısın,işte tecrübeli anneden de mantıklı öneri..kimle konuşsam aynı şeyi söylüyor
demeek ki herkesin mantığı aynı bu konuda..kendimizi sıkıntıya sokmaya gerek yok şimdiden
hem daha güzelini alırım sonra ben oğluşumaaa:69:

Back
X