- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #29.441
Bayans çok güzel düşünmüşşş tecrübe farkıinş. bunlar sağlıcakla büyürde bende 2. düşünenlerdenim cnm arayı fazla açmadan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayans çok güzel düşünmüşşş tecrübe farkıinş. bunlar sağlıcakla büyürde bende 2. düşünenlerdenim cnm arayı fazla açmadan
![]()
bende öylee oda istiyorum deli gibi ama anladım ki kendi egomuz için istiyoruz..
yoksa en azından 1 yalına kadar oda çok anlamlı olmuyor..gelenlere göstrmek için oda yapmak da
şuan çok anlamlı gelmiyor artık..inş.ilerde daha güzelini yaparım..
haklısın tatlımVe en pahalı olanı![]()
Yok canım ya gelenlere göstermek için neden olsun.Ben şöyle düşündüm.Annem ısrarla süslü bambu beşik alıcam diyor.Onun da hevesi varmış,bize zamanında yapmamış çok hoşuna gidiyormuş.Ona 6 ay falan yatar dedi boyutu büyük olursa.Ee şimdi beşik olunca daha park yatak düşünmedim,büyüyen yataklardan alırım dedim.Ee çocuğun eşyalarını giysilerini koymak için bizim dolapta yer yok, eninde sonunda bi şifonyer yada bir dolap almak zorundayım.E madem böyle olacaksa oda yapmak daha mantıklı dedik.Boş odamız da var.
Ama biz de yeni ev alsaydık senin gibi düşünürdük canım.Sonuçta masrafa girdiniz ve şuan ev daha önemli odadan.Dediğin gibi ilerde en güzelini yaparsın.Ben de odayı düz beyaz düşünüyorum ki, ilerde araba sevdası olursa araba resimleri yapıştıralım öyle oyalarız genç odası alana kadar :)
Bir de öyle yeni perde halı falan almayacağım.3 parça; yatak,dolap ve şifonyer düşünüyorum.
Yok canım ya gelenlere göstermek için neden olsun.Ben şöyle düşündüm.Annem ısrarla süslü bambu beşik alıcam diyor.Onun da hevesi varmış,bize zamanında yapmamış çok hoşuna gidiyormuş.Ona 6 ay falan yatar dedi boyutu büyük olursa.Ee şimdi beşik olunca daha park yatak düşünmedim,büyüyen yataklardan alırım dedim.Ee çocuğun eşyalarını giysilerini koymak için bizim dolapta yer yok, eninde sonunda bi şifonyer yada bir dolap almak zorundayım.E madem böyle olacaksa oda yapmak daha mantıklı dedik.Boş odamız da var.
Ama biz de yeni ev alsaydık senin gibi düşünürdük canım.Sonuçta masrafa girdiniz ve şuan ev daha önemli odadan.Dediğin gibi ilerde en güzelini yaparsın.Ben de odayı düz beyaz düşünüyorum ki, ilerde araba sevdası olursa araba resimleri yapıştıralım öyle oyalarız genç odası alana kadar :)
Bir de öyle yeni perde halı falan almayacağım.3 parça; yatak,dolap ve şifonyer düşünüyorum.
haklısın tatlımgeçen birsitede indirim varken almadığıma çok pişman oldum
canım boş odan varsa senin düşüncende mantıklıgüzelgünlerde yatır bebeişini beyaz beyaz odasında ne güzel olur beyaz renk
![]()
amanın herkesn içindeki oda sevdası fışkırmış![]()
valla bende de var ama ne yapalım şimdilik idare etcez park yatakta
![]()
aynen bende senin gibi düşünüyordum işte..kirada olmamıza rağmen,ama bir odamız müsaitti..
şimdi biraz değişti durumlar halen boş bir odam var ama işte ergonomi-ihtiyaç karşılaştırması yaptığımda sonuç oda için acele etmemek...bana da şimdi bir sepet beşik lazım oldu canım
gündüzleri alt kat için,güzel birşey bulursan paylaş tamam mı..
Teşekkür ederim canım,hepimizin bebişleri uyusun da büyüsünler bir güzel :))
Benim park yatak sevdam da var aslında ama hangi birini alıcaz:)) Görmemişin bebeği olacakmış:)) Park yatakları en çok bebek içinde rahatça oynayabiliyor diye seviyorum ben.
sorma canım doymuyrz bizde almaya eşim frenlyr beni gerk yok diye![]()
sabahtan gidip aç karna vercem,sonra kahvaltımı edip 2 saat sonra tokluk için kan vercem bakalım nasıl çıkacak.canım ben marmaristeyim. devlet hastanesine gidiyorumçok saol cnm düşündüğün için
yorulmadan azda olsa hareket etmek lazım çünkü bilgisayar başında oturduğum saatler ve hareketsiz saatlerim hep sınırda yada azıcık yüksek.
inşallah sende güzel sonuçlarla dönersin.kaçta randevun?doktora nereye gidiyodun sen cnm?
ben chicco aldım canım.sebamed oldukça pahalıpişik kremi şampuan onlarda ne marka alıcaksınız kimi sebamed diyor kimi nivea iyi diyor kararsız kaldımm ben
bu arada teyzeleri bize yemeğe gelin bebişimle yalnız yalnız yemek yicez![]()
evet canım kraft 504 . biz beğendik. arkadaşta kullanıyor aynısını oğlu 6 aylık gayet memnun. geniş içi. izmirden mina bebeden almıştık 190 a canım. uyku seti almadım ben henüz. annanesi hazılrmış bitane bakalım onu görelimde gerekirse alırım. yalnız biz içine ince bir yatak daha yapıyoruz.babannesi yapacaktı umarım son anda bir cinslik yapıp vazgeçmesedreamer canım hoşgeldin..fazla yorma kendini..
cnm senin aldığın park yatak da kraft 504 dü dimi..nasıl memnumusun..kaça ve nerden almıştın?
İzmirden olduğunu hatırlıyorum ama..bir de bunun uyku setini filan aldınmı?
sabahtan gidip aç karna vercem,sonra kahvaltımı edip 2 saat sonra tokluk için kan vercem bakalım nasıl çıkacak.canım ben marmaristeyim. devlet hastanesine gidiyorum
slm kızlar bizim da cuma gününe dr randevumuz var şeker testi de yapılcak sanırım. aç mı gitmek gerekio bunun için ?:26:
ewet tatlım aç yapılıyr sabah erken saatte gt daha ii olr bnce
slm kızlartemizlik bitti...saat 9 da gitti ksdın yazık..arabayla bıraktık biz bi yere kadar... mis gibi oldu evim..ama anlamadığım şey şu..yeptıkça çıkıyo iş ya
![]()
slm kızlartemizlik bitti...saat 9 da gitti ksdın yazık..arabayla bıraktık biz bi yere kadar... mis gibi oldu evim..ama anlamadığım şey şu..yeptıkça çıkıyo iş ya
![]()
10 buçukta cnm zaten aç giderim o zaman tmm saol![]()