• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ay kızlarr başıma iş aldım ben yaaa.
eşim iş yerini taşıdı.taşındıkları yerde pek yemekçi yok.zaten 3 kişiler içim kurudu kuru yemekten deyince bende evde yaparım götürürsün dedim demez olaydım.mikrodalga aldık bi tane şimdi hergün yemek çıktı başımaaa.

:9: sen şimdi 3 kişilik yapıyosundur... bende bi ara yptım cnm bi 7 ay..çok zor olumuyo açıkcası yemek seçmiyolars..yada eşin seçmiyosa... 2 gün aynı çeşidi götürür...işte çorba pilav oluyo illaki bizde... sonr çeşit yemek işte..yzardım şimdi am ne olur ne olmz

bi o salıncaklra güvenemiyorum ya...sallanırken düşerse falan die pimpirikliyim zati... bide bunlrda bile en fazla 9-10 y otuttur bilirsin.. ayağa kalkma istekleri olunca belleri güçlenince pek durdurmıcaz.. onlar fiyat olarakt fazla.. bi çok şey alıcaz fazla masrftan kaçmaya çalışıyorum..

anladim canm.ben bu tur seyleri hemen almayi dusunmuyorum.acelesi yok.geze geze ucuzlarindan bulurum diye dusunuyorum.ama araba koltugu ilk aalacklarimdan.

anladim canm.ben bu tur seyleri hemen almayi dusunmuyorum.acelesi yok.geze geze ucuzlarindan bulurum diye dusunuyorum.ama araba koltugu ilk aalacklarimdan.

kesinlikle cnm...ya araba koltuğu malum bebek arabasıyla st halindede satılıyo... o mükemel bişi al koy içine...bi restoranda koy kenera dursun bebek..işte mutfakta al yanına..bide en önemli şey benim için bebeğimin kafasının düznügn olması bund çok düzgün oluyo cnm iki taraftn eşit baskı var yastık kısmı güzel yani

:9: sen şimdi 3 kişilik yapıyosundur... bende bi ara yptım cnm bi 7 ay..çok zor olumuyo açıkcası yemek seçmiyolars..yada eşin seçmiyosa... 2 gün aynı çeşidi götürür...işte çorba pilav oluyo illaki bizde... sonr çeşit yemek işte..yzardım şimdi am ne olur ne olmz

cnm malesefki eşim yeme seçiyo.
bende 2 gün aynı şeyi götürürsün dedim ona biş dediği yok ama biz yemek konusunda çok sıkıntılıyız doğru düzgün sebze yemiyo benim eşim.önerilerini beklerim cnm ama özelden yaz istersen burda kimsenin canı çeksin istemem :)

kesinlikle cnm...ya araba koltuğu malum bebek arabasıyla st halindede satılıyo... o mükemel bişi al koy içine...bi restoranda koy kenera dursun bebek..işte mutfakta al yanına..bide en önemli şey benim için bebeğimin kafasının düznügn olması bund çok düzgün oluyo cnm iki taraftn eşit baskı var yastık kısmı güzel yani

Baby Bouncers - Graco, Fisher-Price & Carter's | Babies"R"Us Convertible Car Seats - Graco, Evenflo, & Safety 1st | Babies"R"Us canm burdada cesitler var bi bak istersen.

Teşekkür ederim Aysucuğum.
Sen nasılsın?

Ben durmadan internette hamur işi, tatlı tarifleri bulup uyguluyorum :78:
Nolacak benim bu halim yaa :18:

yok ya slinda digerlerini cogunluk kullanmakta.baska resim yuklmesini de bilmiyorum.kizimin bi resmi var.dur yuklemeye calisiyim.korkutmuyum seni.
Canım bir sorun olmasın da benim korkmam önemli değil.

aman cnm öle düşünme bence dikkat et birazcık kilo problem değil verirsin ama şeker zor heleki gebelikteee.

Evet, biraz da o nedenle ipin ucunu kaçırdım sanırım.
Çıkarsa yiyemem diye şimdi yiyorum :1:

Bu arada dikkat etmemeşim daha önce.
O park yatağın 60-120 olanı 155 lira, 70-120 olanı da 175 liraymış.
Cimcime 60-120 olanını mı aldı acaba?

Back
X