- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #30.401
aynen öyle oluyo cnm..bizdede misafir vardı...fazla yedim sanırım...![]()
almayacm bi daha misafr yada proteinli bi tabak mı hazrlasam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle oluyo cnm..bizdede misafir vardı...fazla yedim sanırım...![]()
almayacm bi daha misafr yada proteinli bi tabak mı hazrlasam![]()
![]()
![]()
valla almam gereken 2 arkadaş var davet ettim evim temizken dedim alim... Işleri vardı uymadı hftaya artık kaldı.. Ama kafam atarsa almıcam artık kimseyi... Ikram bişey değild ne bilim ya eşim çok tembel hala yemeğini tepside istiyo... Bi mutfağa koymuyo.. Beni sıkan bu durum..
nereye gidiceksiniz cnm..köy kahvaltısı gibimi..
cnm diyorum vallahi... Bakalım nereye kadar sabredicem...dediğin gibi anaları şımartıyo bize patlıyo sonra...anlat kuuzm sen artık buyuudn şu tabağını al diye analarından gordgu seyi istyr bu erkeklr walla![]()
ayy karadeniz pidecisine gitcekmişiz sabah sabah yenir mi o ayol.. Ben pğacamı alıp gitmeyi tasarlıyorum:)
valla almam gereken 2 arkadaş var davet ettim evim temizken dedim alim... Işleri vardı uymadı hftaya artık kaldı.. Ama kafam atarsa almıcam artık kimseyi... Ikram bişey değild ne bilim ya eşim çok tembel hala yemeğini tepside istiyo... Bi mutfağa koymuyo.. Beni sıkan bu durum..
cnm diyorum vallahi... Bakalım nereye kadar sabredicem...dediğin gibi anaları şımartıyo bize patlıyo sonra...
cnm nerdekine..taksimde va ümraniye.. Kocamı kandirim bizde gelelimBende kahvaltı tabağımı seralr getiririm ahahah
![]()
cnm yapıyo onları... O konuda sağolsun bi sıkıntımız yok..ama suç bende die düşünüyorum. Vnm ben ölçümü bilen biri değilim enerjimin sonuna kadar kullanırım genelde hani iş varken duran tiplerden değilim.. Ayaklandığımdan beri.. Yemeğimden tatlıma kadar..sabah pogaçama eksik olmucak... Amca oğlu vs işte çaya gelirler bana düşün hep gördüğümüz kişiler ama afedersni tatlısından böreğine kdar..çerezi yok meyvesi bide kış içeceği çaydan sonra olan ikram ederim malum oturmuyorum ozamanda..adam bakıyo he yapıyo tabi çay bile doldurmuyo..... Herkes böyle kaynanam bile yapıyo die yükleniyo inan bugün yaptıklarımı anltsm şok olursun federsin ayakta 10 kişiye meyve soyup tabak hazırladık..bulaşık mak yok ellerimle yıkadım..ikramlarını ben yaptım zateen...eee bakıyolar bu karı yapıyo.. Demiyolarki sen otur biz yaparız..ama şurd 1 ayım var sonra emekliye ayrılıcamwallahi normalde benim eşimde öyleydi ama hamilelik dönemimde müthiş değişti ve ben ondan bişi istemememe ragmen. Gecenlerde yemek yaparken yere bişi damlattım eğilip silecektim durr eğilmesene napıyorsun bana söylesene diye atladı dedim bişi olmaz o kadardan olmaz ama ben varken niye eğilesinki şimdi falan dedi sildi yeri. Hamileliğimin basından beri böle artık o ilgi karısına mı oğluna mı onu bilemiyorum tabi:)) bulasık bile yıkadı yada makinaya yerlestirdi gecen pazar yemek yaptı ki normalde bizim eve yardımcı abla gelmesine ragmen. Ilk 3 ay yemek pişiremedim hep dısardan tasıdı yavrum kusarken ben. Böle anlatıp teşekkür edince de e heralde yapıcam benden baska kimin varki senin bakıcam tabi sana diyor. Allah razı olsun ne diyim:)
cnm yapıyo onları... O konuda sağolsun bi sıkıntımız yok..ama suç bende die düşünüyorum. Vnm ben ölçümü bilen biri değilim enerjimin sonuna kadar kullanırım genelde hani iş varken duran tiplerden değilim.. Ayaklandığımdan beri.. Yemeğimden tatlıma kadar..sabah pogaçama eksik olmucak... Amca oğlu vs işte çaya gelirler bana düşün hep gördüğümüz kişiler ama afedersni tatlısından böreğine kdar..çerezi yok meyvesi bide kış içeceği çaydan sonra olan ikram ederim malum oturmuyorum ozamanda..adam bakıyo he yapıyo tabi çay bile doldurmuyo..... Herkes böyle kaynanam bile yapıyo die yükleniyo inan bugün yaptıklarımı anltsm şok olursun federsin ayakta 10 kişiye meyve soyup tabak hazırladık..bulaşık mak yok ellerimle yıkadım..ikramlarını ben yaptım zateen...eee bakıyolar bu karı yapıyo.. Demiyolarki sen otur biz yaparız..ama şurd 1 ayım var sonra emekliye ayrılıcam![]()
orası öle cnm hayatta görmezler bizimde öle. bide eşimde misafir yanında haytta bişi yapmaz yılbasında 10 kişilık yemek vardı bizim evde ve içkili oldugu için mezesine kadar sofrada 12 ceşit yemek vardı imanım gevredi sabah 6 ya ceyrek kala uyuduk ve yatıdada insan vardı ertesi sabah kahvaltı ettik. ama insanlar gidince saolsun pazar günü mutfaga dahi sokmadı yemek yedim cıktım:)
okadar yapsın ama misafir ağırlamışsın..yardımlaşma olmazsa olmaz cnm inan çekilmez..bide yarucuklar gelince daha ihtiyaç duyucaz hoş bakıcılık yaptırmıcaz ama en zından tepsisini mutfağa koysun..afedersin çorplarını vs kirli sepetine atısn yeter..benim eşim çekmece kapaklarını bile kapatmazdı evlendiğimiz zamanlar..dolap kapaklrını bile o derce inan.. şuanda ilerleme var çok şükür..tatlı dille yola getircez artık..karşılıklı anlayışla bakalım.
dedin ve çıktın![]()
bak geldim yine dayanamadım hasretinize:))
uyuttunmu kocişini...![]()
uyuttum cnm ay sinir etti zaten neyseki uyudu... :))
ne yaptı yine.. ay biimkide maçtan geldi...int takıldı biraz...sonra koydu başını dizime uyudu..sonra koydum bi yastık başının altına örttüm üstünü battaniyeyle..yanımda horul horul yatıyo
bu gün ben sinir harbi geçirdim resmen ya
evt ya bugün bende öyle sinirliydim nedense bide ablamın doğum günü ben arayip kutladım bendende slm söyle kutla dedi okadar neyse sonra ee sen arayıp kutlamıycanmı dedim yok msj yollarım olmazmı diyor o sana öylemi yapıyor dedim tamam face dende yazarım dedi iyicene sinir etti beni sonrada sen bsayar başındasın bnm face e girde bi yaz diyorya iyicene sinirlendim kapattım bsayarı tv başına gittim sonra baktım sesi geliyor ablamla konuşuyor sonrada utanmadan gelmiş noldu hayatım niye bsayarı kapatıp geldin buraya diyor ya :))