• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evet canim kilo alimlari artiyo gün gectikce..ben simdiye kadar 9 kilo aldim:( hatta doktoruma dedim cok kilo aldim diye hayir cok degil normal dedi:52: Cok iyi bir doktorum var benim:9:hatta seker testine ac gittigim icin vede güzel cikinca sonucu bugün hersey sinirsiz yiyebilirsin diyede espisi yapti:34:bide ekliyo cig et ve alkol haric diye:))

cok sagol canim..seninde gözün aydin:nazar::emir_bebek: Insallah sonra seker testinde iyi cikar

dünüs cok sagol canim.evet canim hatta bir dahaki kontrolde yapacagi testlerin planini bile simdiden not etti:)) 3 hafta sonra artidan guatrim icin kan alincak ve alttan parca alip bakteri varmi diye teste yolluycakmis..allahtan testleri hep orda odasinda kendi yapiyolar hicbir yere test icin gitmeme gerek kalmiyo:32:

ay bide bugün öyle cok yorulmusum ki anlatamam.ne gecmisi okuyabildim ne birsey.sahah doktordan önce masajim vardi oraya gittim zaten sonrasinda pestil gibi oluyorum.ordan doktora, o bitti yemek yemeye bide c.tesileri alisveris günümüz yiyecek v.s onlari aldik bagaja attik..koltuk degistiricem diye mobilyacilari dolastik tam istedigim birseyde bulamadim:((bide sipari$i bu ay sonuna kadar vermem gerek cünkü 8 haftada gelecek anca doguma kadar.eve dükkanlari kapatip geldik 18.00 da sonra alisveris yerlestir;yemek derdi:56: Yap, ye, topla saat 9 da ben cuupp yataga yorgunluktan.pek görülmüs birsey degildir benim o saatte yatmam:27:simdide uyandim oturuyorum:(( birazda uzanirim zorlada olsa uyurum artik napalim:63:
oh maşllah cnm..inş bulursun koltuk..dediğin gibi anca gelir... Baya hareketli bi gün geçrmişsin...olsun güzelde olmuş.... Bende diyorum bu kız nerde..görüyorum ama ses vermiyo..:9:

:3::4::emir_bebek::nazar:YOK ANAM BİZ DÜZENİ BÖYLE KURDUKNARTIK:9: ALIŞKANLIĞIM BENİM BU AMA UZATTIM SATİ BİRAZ

valla çok kötü cnm ya ben akşamdan tv izlerken yaşlı nineler gibi horul horul uyuyorum sonrasında böyleee otuuur duuuuur sabaha kadar gerçi esra da var arkadaş oluyoruz birbirimize canımız sıkılmıyor hiçdegilse:1:

insallah canim ya sana gösterdiklerime gidip baktik yinede karar veremedim birinin yanlari alcak ,digerinin bacaklarini begenmedik, baska bir tane vardi onunda arka yaslanma yeri kisa geldi offf tam istedigin zor bulunuyo.Tr gibi cok secenek olsa neyse..
oh maşllah cnm..inş bulursun koltuk..dediğin gibi anca gelir... Baya hareketli bi gün geçrmişsin...olsun güzelde olmuş.... Bende diyorum bu kız nerde..görüyorum ama ses vermiyo..:9:

oturun oturun sonra nasilsa otomatikman oturamiyacagiz bebi$lerimiz gelince :42:bugün kadrodasueylül eksiknerelerdeki acaba..
:3::4::emir_bebek::nazar:YOK ANAM BİZ DÜZENİ BÖYLE KURDUKNARTIK:9: ALIŞKANLIĞIM BENİM BU AMA UZATTIM SATİ BİRAZ

valla çok kötü cnm ya ben akşamdan tv izlerken yaşlı nineler gibi horul horul uyuyorum sonrasında böyleee otuuur duuuuur sabaha kadar gerçi esra da var arkadaş oluyoruz birbirimize canımız sıkılmıyor hiçdegilse:1:

sizlerede iyi uykular Allah rahatlik versin..hadi sizde yatin artik bebi$ler dinlensin:21:

ah canım şöyleeee yatıp uyuyabilsem keşke ama yok yani bu arada nette okudum bizim gece uykusuz kalmamızdan falan etkilenmiyormuş bebişler onların uyku düzenini etkilemiyormuş diyordu o biraz içimi rahatlattı yoksa vicdan azabı çekiyordum valla...

:9: Ben bu uyku düzensizliğinden neler çektim ya...ay ben 16 aya yakın bekledim bu sıpayı..hiç bi sorun yokken.... Eşim artık sonunda dedi ki..uyku düzensizliğin var onun bile etkisi olabilir vs...kafamı karıştırmıştı..vizden azabı çekmiştim...sonra hamiş kalınca dedim oh... Içim bi rahatladı...bilmiyorum tabi esasında düzen olmalı etki azda olsa eder ama..bu kadar alt üst etmez herhalde herşeyi:23:

YUSUFun uykusu gelmiş...biz yatıyoruz kızlar...yarın kalkıp adama kahvaltı hazırlıcam erken yattı malum eken kalkar... bilsemki çay suyunu koyup çayı demler kaldırır...nirde...allahın rizelisi:9: bi içmeyi bilirler...:60: denize boydan boya kıyı..utanıyorum yüzme bilmiyo ya kocam... bende deli gibi yüzerim..10 mt normal dalış yaprım o derece pöff..:9:

YUSUFun uykusu gelmiş...biz yatıyoruz kızlar...yarın kalkıp adama kahvaltı hazırlıcam erken yattı malum eken kalkar... bilsemki çay suyunu koyup çayı demler kaldırır...nirde...allahın rizelisi:9: bi içmeyi bilirler...:60: denize boydan boya kıyı..utanıyorum yüzme bilmiyo ya kocam... bende deli gibi yüzerim..10 mt normal dalış yaprım o derece pöff..:9:

aman uykusu geldiyse koş hmn uyu iyi uykular cnm ALLAH rahatlık versin...

kızlar günaydııınn... gece kuşları nönetteymiş yine:9: bugünün erkencisi benim:27: adam uyuyor bnede kalktım kzıımla sütümüzü içtik.nete bakıyoruz biraz.yarın için yazılı hazırlamam lazım az da ona bakcam. hava güzel ...
skorpion canım senin doktor ne iyiymiş öyle yaaa bize denk gelmezki öylesi:9:
esrayağmurcum bende bu balıklıyı mı winnie the pooh lu yumu alsam diye ikilemde kaldım ama sanırım poohluyu daha sonra İzmirden falan alcam burda birşey bulunmuyor yaaa:32:

Back
X