• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam tatlislar biz geldik nasilsiniz ne degisimler var dun giremedim baya bi yoruldum kuzenimin oglusu oldu onu sevmeye hastaneye gittim ya minicik tutmaya bile kiyamadim simdi kendi yavrumdadami boyle olacagim telasina dustum acikcasi ne kadar duygusal bisey oldum ya herseyde agliyorum olur olmaz . bide ustune grip oldum bugun cok halsizim galiba yakalaniyorum yavas yavas :2::2::2: ihlamur yada nane limon icsem zarari olurmu bobuse acaba ?

yok cnm bende grip olduğumda ıhlamur içtim
bi zararı yok, içebilirsin.
geçmiş olsun bu arada.

selam tatlislar biz geldik nasilsiniz ne degisimler var dun giremedim baya bi yoruldum kuzenimin oglusu oldu onu sevmeye hastaneye gittim ya minicik tutmaya bile kiyamadim simdi kendi yavrumdadami boyle olacagim telasina dustum acikcasi ne kadar duygusal bisey oldum ya herseyde agliyorum olur olmaz . bide ustune grip oldum bugun cok halsizim galiba yakalaniyorum yavas yavas :2::2::2: ihlamur yada nane limon icsem zarari olurmu bobuse acaba ?

hogeldin canım hayırlı olsun bebişinizz allah analı babalı sağlıkla büyütsün
nane limon ıhlamur bişey yapmaz zencefilde iyi geliyo soguk algınlığına

yok cnm bende grip olduğumda ıhlamur içtim
bi zararı yok, içebilirsin.
geçmiş olsun bu arada.

sagol canim oksurmekten karnima agrilar girdi ya hap yasak dedi doktor kesinlikle hic bi hap veya surup yazmiyor anca boyel bitkisel cozumler ariyorum ihlamuru anneme sordum sorun degil dedi kaynanamda ihlamurun bebegi dusurme riski tasiyor dedi korkudan icemiyordum simdi kayantipta iceyim bari icim rahatlasin :2::2:

cnm çok geçmiş olsun nanelimonla ıhlamurun bi zararı olmaz merak etme.
bol bol c vitamini al meyve tüket.

sagol canim oksurmekten karnima agrilar girdi ya hap yasak dedi doktor kesinlikle hic bi hap veya surup yazmiyor anca boyel bitkisel cozumler ariyorum ihlamuru anneme sordum sorun degil dedi kaynanamda ihlamurun bebegi dusurme riski tasiyor dedi korkudan icemiyordum simdi kayantipta iceyim bari icim rahatlasin :2::2:

Bana doktor ıhlamur içebilirsin dedi,korkma,geçmiş olsun..

Sepet dışı saten örtü oluyor onlardın mı?Yoksa onları ayrı mı alıyorsun_?Ama ben internetten baktım fiyatları daha fazlaydı...Hepsi içindeyse bu fiyat çok iyi..

kızlar yazın tatile gitmeyi düşünen varmı aranızda?
biz her sene ets den alıyoruz tatilimizi erken rezervasyonla baya indirim oluyo.eğer düşünüyosanız erken rezervasyonlar başlamış.%40 a varan indirimler var.
bilgi veriyim dedim.

kızlar gunaydın benimde birkaç gundur bel problemim başladı sol tarafımda kulunç çıkmıs ayakta kalmaktan. çok da ağryor. eşimin kardeşide bizde kalıyor maşallah gideside hiç yok burda işe başladı bakalım ne zaman ev tutarsa gidecek 2 adamla ilgilenmek takdir edersiniz hiç kolay değil sabah kek yemişler kek açık ve her yer masa yani kek kırıntıları valla epey söylendim eşim çok ayıp oldu diyo asıl bana ayıp dedim 7 aylık hamile kadının başında 2 adam annen neden düşünmiyor oğlum hadi hemen snaa ev tutalım demiyor.kaynanam telefon açıp ancak oğlunun morali nasıl diye soruyor benim moralimin nasıl oldugunu soran yok. ay valla cok sinirleniyorum ya. kocamla kaç ayrdır yalnız kalamadım yatılı misafirden
valla 15 gün süre verdim o gitmezse ben gidiyorum hiç şakam yok dedem var tek kalıyor ona gider oda kalırım napıyım valla yemek düşün ütü düşün herşeyi ben düşünüyorum
guya bana söz vermişlerdi 15 gunde bir kadın gelcekti ama umurları bile değil bizimde bu ara sıkısık madd durumumuz borcumuz var ayda bir alabiliyorum ama kardeşide maaşı var sonuçta oda verebilir kadonın parasını
bölye işte cok canım sıkkın gece boyu ağrıda uyuyamadım eşim birde ahkam kesiyor kardeşini savunuyor yani ben analmıyorum evlenene kadar aileleri umurlarında olmaz evlenince aileleri bir tane olur :2:

Fundacım,Allah sabır versin valla,zor bir durum seni anlayabiliyorum..hele böyle 7 aylık hamilelikle de hiç çekilmez,çalışan kadınsın birde,ne kadar düşüncesiz bu insanlar..biraz da eşin galiba..
ama sen sıkmamaya çalış canını,yoksa kendini vebebğini üzdüğüne kalırsın cnm..:34:

günaydın kızlar:54::54::54: nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür ama minik cadım çok korkuttu beni dün gece. tam yattık makatta düzenli olarak küçük tekmeler hissetmeye başladım. 5-10 sn arayla vurdu durdu ama en az 30 kere falan.sağa dön yok sola dön yok değiştirmedi pozisyonunu.herhalde ayağı kordona dolandı kurtulmaya çalışıyor dedik. sonra sert bir tekme yedim ve sesi kesildi. bu sefer bende bir korku Allah saklasın birşey mi oldu kordon boynuna mı dolanmıştı diye paranoyalar başladı. dua ede ede bir hal oldum. bir 5 dk sonra bir iki ufak tekme attı meleğim anne korkma iyiyim diye. Ama anlatamam size o kısa sürede yaşadıklarımı. Maalesef kuzenim 9 aylık bebeğini kordon dolanması yüzünden kaybetti insan böyle kötü bir tecrübe yaşayınca ister istemez korkuyor...hayırlısı ile atlatsaydık şu doğumu....:49:
bak cimcimeyee sen,şimdiden elinde oynatıyor haa..şaka makaa iyi olsunlar da sağlıkları yerinde olsun da oynastsınlar tabi..korkutmuş ama anneyi baya,sen korkunca o daha çok paniklemiş olabilir cnm..
ama arada sinyallerini göndermiş,dün gece bana da benzer bişey oldu,sonra yavaş da olsa 1-2 pıt yaptı,hemen rahatladım..o anlarda paniklememeye çalışıyorum ama takılıyor kafama tabi,hatta herşey duruyor sanki..
:31:
Kızlar bugün ne kadar ruhsuz bir topiğimiz var kimse konuşmamış,bizim şeker tarama testimizin sonucunu aldık.Çok şükür ki herşey normal doktorumuzla konuştuk 130 çıkmış normal dedi.100 lük yaptırmayacağım için ikinci kere seviniyorum:nazar::64::66:
gözün aydın canım,sınırdan dönmüşsün en azından..uğraşmak zor yoksa..
muayene 25 doğum epudral olursa 800 civarı tabi ektra birşey lazım olur daha fazla gün kalınırsa ek ücret odeniyor hastane ışıl ışıl zaten 3 4 yıllıkmıs insallah doğumda da memnun kalırım
aaa ne kadar uygunmuş ücretler,valla bedava,gerçi bizim burdaki özel hastane daha da ucuz ama doktorları iyi değil,oyuzden dünyanın parasını ödeyeceğim vallahi Bodrumda..2000-3000 arası değişecek..bakalım artık ona da karar vermek gerekiyor tabi..
merhaba arkadaşlar

bende gecen hafta şeker yüklemesi yaptırdım..ilk tahlil düşük, şekerli suyu içtikten sonra ki tahlil de yüksek çıktı.. haftaya 100gr şeker yüklemesi olacakmışım..
ayrıca dr benm normale göre fazla kilo aldğımı söyledi ki şuana kadar 14 kg almışım...
diyetisyene sevk etti beni.. diyetisyen resmen normal diyet yapanların diyeti gibi liste yazdı ki ben buna tam anlamıyla ancak 1 gün uyabildim :s
zaten o diyeti uygulasam bayılırım herhalde açlıktan :)
sizler ne kadar kilo aldınız?
kilo alımın şekerinin yüksekliğinden de olabilir..şimdiye göre 14 kilo ortalamaların üstünde tabi ama
başlangıç kilon da önemli,zayıf kaldıysan kilo alımı daha çok oluyor tabi..

biz her sene ets den alıyoruz tatilimizi erken rezervasyonla baya indirim oluyo.eğer düşünüyosanız erken rezervasyonlar başlamış.%40 a varan indirimler var.
bilgi veriyim dedim.

ben zaten yerindeyim,oyuzden tatil masrafımız yok en azından..
Bodruma gelirsen beklerim Aysucum,misafir de ederim,bebişlerimizle tanışmış oluruz ne güzeel :16:

cnm gözünaydın normal görünüyosa normaldir.
kolestrol hamilelikte yükseliyomuş onu bende duymuştum problem etme kendine cnm.

Teşekkür ederim canım.
Şeker çıkmadı ya bu bana yeter.

Aslında ıhlamur gibi bitkileri kaynatarak değil de demleyerek içmek gerekiyormuş.
Yani suyu kaynatıp, ıhlamuru atıp içinde 3-5 dakika bekletiyorsun.
sağol tatlım ya. büyümüş mü gerçekten. çok sevindim. 2 haftada 2 kilo aldım toplamda her ne kadar hala 4 olsada:((eşim yüzüne can geldi bembeyazdın diyor:1:bakalım inşallah bebişi de büyütmüşüzdür.sen nasılsın tatlım
Maşallah, almaya başladın ya artık seni tutamazmışız :1:
biz iyiyiz canım oğluşum büyüdümü bende cok merakediyorum 6 hafta oldu:59:2 haftada 2 kilo süper canım:65:zorlada olsa yemeye çalış canım bende de bir iştahsızlık var sanırım mide yanmalarımdan oluyor:26:
İyi dayanmışsın 6 hafta canım.
Ben 4 haftayı zor geçiriyorum :1:
bilgi veriyim dedim.
Bana kalsa ben giderim de eşim gitmez. :19:

ben zaten yerindeyim,oyuzden tatil masrafımız yok en azından..
Bodruma gelirsen beklerim Aysucum,misafir de ederim,bebişlerimizle tanışmış oluruz ne güzeel :16:

ayy cnm biz 2 senedir bodruma geliyoruz.sanıırm bu senede bodrum olucak.çok isterim görüşmeyi inşallah kısmet olursa ayarlayalım cnm.

Back
X