- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.041
sueylül cnm yağıyo dimek... söylediğine göre
ay bu havada bütünleşir araba camlarını bile kırar yahu...aman dikkat et kuzum sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sueylül cnm yağıyo dimek... söylediğine göreay bu havada bütünleşir araba camlarını bile kırar yahu...aman dikkat et kuzum sen
allaha sukur cnm ıyıyızzzzz
oglusumla ıdare edıyoruz ıste
sızler neler yapıyorsunuz
oda yaaptınızmı arkadaslarrr
arada size yaziyim diye ofise geciyorum.kafama dusuyor buzlar.yerler cok kaygan.arabalarin ustu,yerler hep kalip kalip buz olmus vala.
canim sen bize falan yazma gelme ofise buzlardan bir sey olmasin dikkat et dur durdugun yerde![]()
dikkatli yuruyorum canm.hem dinlenmis oluyorum.hemde sizleri ozledim.
bizde seni özledik kac gündür seni düsndüm ne oldu diye esrada bugun topiktetde sordu haber varmi diye hep aklimizdaydin..bak harcligindan kesmesin esin kaytariyon diye![]()
bir yandan da öyle bir gecer zaman ki yi izliyorum netten.aglamaktan mafoldum canim Osman yaa.$u Ali kaptaninda Allah cezasini versin uyuz adam.ne kadarda dizi olsa etkiliyo insani.
ben izlemiyorum cnm üzülmemek için..ama bu gün yeni bölüm vardı 5 dak denk geldim... osmanın abisi eve giriyo akşam onu almak için..osmanda babasının kollrında yatıyo..çocuk odaya girdi falan...bunların gözü doldu bende burda dolu doluağladım 2 dak..sonra topladım kenidimi avllahi...çok iyi dizi ama üzlmek istemiyorum hiç.
kesmerse haftaliktan bende onu keserim vala.bu arada kislar dun bebise yeni ciciler aldim.bi ara eklycem.bende tulumlara taktim iyice.bu defa alt pantoonda aldim ama.
kesmerse haftaliktan bende onu keserim vala.bu arada kislar dun bebise yeni ciciler aldim.bi ara eklycem.bende tulumlara taktim iyice.bu defa alt pantoonda aldim ama.
oh oh maşallah cnm... al tabi anca tamamlarsın... bıcırıkların eksiği çok vallahi..
dogru soyluyosun canm.ama ben burda bi turlu hastane cikisi bulamadim.nasil bisey aliyim bilemedim de.alt ust taimlar var.bide tulumlar var.zibin olarak ust var sadece.siz nasil aldiniz esra skorpion.
cnm hastane çıkışı...işte içinde iç zıbın dış zıbını..alt üst..eldiveni..şapkası...battaniyesi gibi şeyler var..esasında bi espirisi yok... sen on en güsel şekilde istesen ayarla..sonuçta..olmak zorunda değil..1 tane aldım ben yeter...5 lilerden bile almıcam..
ben gider kızlar çok öptüm....
iyi uykular canim.bende yatiyorum yoruldum bugün..