• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canim benim oglandan alan hepsi var sepeti,yatak odasina yatagi ayri oda takimi besik,dolabi ve sifonyeri sifonyerin üstüde alt degistirme yeri.oglanin odada ayrica 120lik yatak var.bu arada yanliz yatmiyo oglum henüz bütün yataklar bosta anliyacagin:))
allaha sukur cnm ıyıyızzzzz:nazar:

oglusumla ıdare edıyoruz ıste

sızler neler yapıyorsunuz

oda yaaptınızmı arkadaslarrr

bizde seni özledik kac gündür seni düsndüm ne oldu diye esrada bugun topiktetde sordu haber varmi diye hep aklimizdaydin..bak harcligindan kesmesin esin kaytariyon diye:34:

:9: keser keser belli olmaz he :) :52: sanırım dışardan üretim yerine geçiyo buz dediğine göre...dikkat et cnm... kaymasın ayacıkların...

bir yandan da öyle bir gecer zaman ki yi izliyorum netten.aglamaktan mafoldum canim Osman yaa.$u Ali kaptaninda Allah cezasini versin uyuz adam.ne kadarda dizi olsa etkiliyo insani.

bir yandan da öyle bir gecer zaman ki yi izliyorum netten.aglamaktan mafoldum canim Osman yaa.$u Ali kaptaninda Allah cezasini versin uyuz adam.ne kadarda dizi olsa etkiliyo insani.

ben izlemiyorum cnm üzülmemek için..ama bu gün yeni bölüm vardı 5 dak denk geldim... osmanın abisi eve giriyo akşam onu almak için..osmanda babasının kollrında yatıyo..çocuk odaya girdi falan...bunların gözü doldu bende burda dolu doluağladım 2 dak..sonra topladım kenidimi avllahi...çok iyi dizi ama üzlmek istemiyorum hiç.

bende az önce orasini izledim.Osmanin her hali beni aglatiyo canim yavrum cok tatli bir sey..
ben izlemiyorum cnm üzülmemek için..ama bu gün yeni bölüm vardı 5 dak denk geldim... osmanın abisi eve giriyo akşam onu almak için..osmanda babasının kollrında yatıyo..çocuk odaya girdi falan...bunların gözü doldu bende burda dolu doluağladım 2 dak..sonra topladım kenidimi avllahi...çok iyi dizi ama üzlmek istemiyorum hiç.

bizim burdada hastane cikisi yok.zaten hastanedede kiyafet gerekmiyo burda ordaki kiyafetleri giydiriyolar disardan almiyolar..cikarken giydirmek icin ic badisi,dis tulumu,eldiveni,sapkasi olan bir takim aldim ben sadece.zaten giydirip araba koltuguna koyup cikicaz kapi önündende arabaya binip hopp eve garaja ordanada apartmana yavrum iki dakika disarisini görmüs olacak:))
dogru soyluyosun canm.ama ben burda bi turlu hastane cikisi bulamadim.nasil bisey aliyim bilemedim de.alt ust taimlar var.bide tulumlar var.zibin olarak ust var sadece.siz nasil aldiniz esra skorpion.

cnm hastane çıkışı...işte içinde iç zıbın dış zıbını..alt üst..eldiveni..şapkası...battaniyesi gibi şeyler var..esasında bi espirisi yok... sen on en güsel şekilde istesen ayarla..sonuçta..olmak zorunda değil..1 tane aldım ben yeter...5 lilerden bile almıcam..

ben gider kızlar çok öptüm....

iyi uykular canim.:16:bende yatiyorum yoruldum bugün..
cnm hastane çıkışı...işte içinde iç zıbın dış zıbını..alt üst..eldiveni..şapkası...battaniyesi gibi şeyler var..esasında bi espirisi yok... sen on en güsel şekilde istesen ayarla..sonuçta..olmak zorunda değil..1 tane aldım ben yeter...5 lilerden bile almıcam..

ben gider kızlar çok öptüm....

İyi ki doğdum
Gördün mü yirmi beş oldum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum

İyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum
Erkekler hep peşimde
Ama aklım işimde
Sınırı zorluyorum

Kalamam hayatın köşesinde
O zaman neşesi neresinde
Koysalar önüme bariyerde
Çocukta yaparım kariyer de

Pes etmem ben en zor günümde
Kanatlandım özgürüm bende
Deseler geçecek bu heveste
Çocukta yaparım kariyer de

İyiki doğdum
Gördün mü yirmi beş oldum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum

Günaydınnnn annelerin en güzelleri bugün benim doğum günüm gece 12'de canım bitanecik eşim kutladı doğum günümü şimdide sizlerle paylaşmak istedim gece 1 de uyudum sabah 6:30 da uyandım giyindim süslendim makyajımı yaptım ve hayat dolu bir şekilde işimdeyim :12::12::12:
Öpüyorum hepinizi:16::16::16:

Back
X