• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ciddimisinnn... bende daha tık yok :))) süt vermek nasıl bir duygu en çok onu merak ediyorum.. kızımı emzirmeyi heyecanla bekliyorum...

ay cnm bende şok oldum önce baya bir kortum kan gibi geldi bir an dedim ne alaka

maaşallah artık sütlerimiz gelecek ki bebişlerin karnı doysun kurban olsunlar onlaraa:92:

gelecekler tabi bebeklerimiz doyana kadar emecekler maşallah allahın izniyle canım

empati doğum günün kutlu olsun canım.sevdiklerinle nice senelere.......
funmak sütünün kıymetini bil bebişine lazım olcak.maşallah erkencisin.

canım annemde öyleymiş bankada çalısıyordu annem bana hamişken bir gun müşteri gelmiş annem bir bakmıs gögüs uçlarından süt gelmiş kıyafetine çıkmış bakalım sürekli gelirmiki inşallah sorun olmaz ama bir yerde okumustum bu haftalarda gelir diyordu

Son düzenleme:
günaydın güzel nisan annelerrriiii

aysu87 canım gitgide ustalaşıyoruz kendimizi dinleye dinleye neyin iyi neyin zararlı olduğunu çözüyoruz. inşallah sonuçların iyi çıkarda atlatırsın sorunsuz şu şeker meselesini.:29:

çok saol cnm inşallah şimdilik ii gidiyo sonuçlar.

mrb kızlar nasılsınzzz
ben yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazmadım bı suredır bebgım olçumlerde bır hafta kçk çıktı moralım bozuldu ondan sızde etkılemek ıstemıyorum ama çok şukur ara 2 haftaya çıkmamış cmt tekrar kontrolumuz var.bu arada şeker yukleme yptrdım 50 lık 159 çıktı sonra 100luk yaptrdım 4 kere kan aldılar parmagımdan bır saat arayla şekerlı suyu ıçtıkten sonra 175 çıktı.yaptrdıgım yerdekı dr bıraz dıkkat et yedıklerıne dedı.kendı druma faxladım sonucu sorun yok sınır 190 dedı.

cnm beslenmene dikkat edersen bebişin gününü yakalıcaktır eminim.üzülme sende yoksa bebişinde üzülür.
şekerin biraz yüksek çıkmış ama sınırın 190 olması şaşırttı beni.4 kan sonucunuda biliyomusun?yazarsan sevinirim.çünkü benimkilerde yüksekti ve her saatin sınırı farklıydı.bana diabet tanısı kondu.şaştım kaldım valla her doktor ayrı bişi söylüyo napcamı şaşırdım ben.

merhaba kızlar nasılsınızz coktandır görüşemedik geçmişte çok birikmiş uğraştım uğrastım ama mmkün diil hepsini okuyamadım. annem meliyat oldu o yuzden bursaya geldim pazardan beri burdayım gündüzleride hastanedeyim o yüzden..

cnm çok geçmiş olsun.
annene acil şifalar diliyorum.

kızlar bakın nette bakınırken bebişler için ne buldum.6 aydan itibaren kuvette yıkamak için bebeğimizi kolay bir aparat varmış kaymaz lastik gibi ama malzemesi bebeklere özel,oturaklı hemde ısı ayarlama göstergesi var.oturtuyorsun ohhh kımseye gerek kalmadan yıkıyorsun bebişi ben ilerde almayı düşünüyorum benım çok aklıma yattı cokda kullanışlı bence...VIB Isı Uyarıcılı Banyo Matı ve Oturağı Duck - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

çok kullanışlı bişi benziyo e-bebek mağazasında gidip bakıcam en kısa sürede.

kizlar ya benim bebek 4.aydan itibaren kafasi hep asagida ya halende öyle gecende alisveriste bir bayan gördü beni dogum yakinmi kac ay var asagi inmis bebek dedi.zaten asagi dogru rahatsiz ediyo kafasi beni.nide o öyle deyince icime süphe düstü bugün aynada baktim göbegime gercektende baya bir asagida dogumun son aylarinda genelde asagi düser bebek.korku sardi benide esimede gösterdim asagida duruyo dedi:(( insallah bir sey olmazda haftasini tamamlar yavrum.oglumda hic böyle seyler yasamamistim nersey yolunda gitmisti.bu seferde hep ayri bir problem.insallah sonunu hayirlisiyla tamamlarim..

cnm erken doğar diye düşünme benimkide hep baş aşağıydı banada dediler karnın aşağıda diye.donra 25 haftada bi ters döndü sonra 29 haftada gene başaşağı döndü.erken doğum için bebeğin kafasının doğum yoluna girmesi gerek.eğer senin rahim uzunluğun iyiyse erken doğum riski yoktur.sen doktoruna gittiğinde rahimağzı uzunluğunu sor.bana bi kere kısa demişlerdi çok korkmuştum.ama şükür yuokmuş öyle bişi.şimdi her gittiğimde soruyorum özellikle.
inşallah zamanında gelir meleğin.

İyi ki doğdum
Gördün mü yirmi beş oldum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum

İyi ki doğdum
Ne güzel bir kadın oldum
Erkekler hep peşimde
Ama aklım işimde
Sınırı zorluyorum

Kalamam hayatın köşesinde
O zaman neşesi neresinde
Koysalar önüme bariyerde
Çocukta yaparım kariyer de

Pes etmem ben en zor günümde
Kanatlandım özgürüm bende
Deseler geçecek bu heveste
Çocukta yaparım kariyer de

İyiki doğdum
Gördün mü yirmi beş oldum
Özgürüm kanatlandım
Durmadım ayaklandım
Koşup ilerliyorum

Günaydınnnn annelerin en güzelleri bugün benim doğum günüm gece 12'de canım bitanecik eşim kutladı doğum günümü şimdide sizlerle paylaşmak istedim gece 1 de uyudum sabah 6:30 da uyandım giyindim süslendim makyajımı yaptım ve hayat dolu bir şekilde işimdeyim :12::12::12:
Öpüyorum hepinizi:16::16::16:

cnm doğum günün kutlu olsun.
yeni yaşında tüm dileklerin kabul olur inşallah.

canım ya kollarımda ve bacaklarımda kıl köklerınde alerjı gıbı dokuntulerım oldu çok tatlı tatlı kasınıyo yara yapıyorum ellerım bacaklarımdan gıtmıyo allahtan calısıyorumda oyle rahatlıkla kasınmıyorum aksamları evde hep kasıntı halındeyım uyuz oldum deyıp sınırden aglıyorum kımı zaman

çok geçmiş olsun cnm.
benim bi arkadaşımın bacaklarında olmuştu kaşıntı ama son haftalarında o doktora gitmedi sanırım.çareyi rakıda bulmuştu.sakıyı sürüyodu bacaklarına geçiyodu kaşıntısı. :1::1:

günaydın herkese
sabah kalktığımda fanilamda sarı fındık kadar sarımsı bir leke gördüm sanırım sütüm gelmiş
sonra sütyenimi giydim baktım onda da var başladım ben süt vermeye :27::9:

cnm günaydın
süt bazen erken gelebiliyomuş göğüsleri sıkmamak gerekiyomuş bu dönemlerde.

doğum gunun kutlu olsn tatlım nice yıllara :16::16::16:

bence canım hangsi hoşuna gttyse onu al ama 3 katı da bayagı fark warmış arada çok kullanayacaksan 3 katı da werme derim ben.................

herkese gunaydn kızlaaaaaaaaaaaaaar angel çok guldum mesajına çok ürteken gordm senii :9::9:[/QUOTE/]

Allah daha çok güldürsün canım... :))))

cnm günaydın
süt bazen erken gelebiliyomuş göğüsleri sıkmamak gerekiyomuş bu dönemlerde.[/QUOTE]

evet cnm bende duydum onu asla sıkmıyorum

doğum gunun kutlu olsn tatlım nice yıllara :16::16::16:

herkese gunaydn kızlaaaaaaaaaaaaaar angel çok guldum mesajına çok ürteken gordm senii :9::9:

Sağol tatlım teşekkür ederim ,
Doğru söylüyosun bence de çok yaratıcı ve komik olmuş yani eşim bile günün anlam ve önemini belirten bi konuşma yapmamışken angelın ki tam hediye oldu kopyalayıp eşime göstereyim o msjı bi ara
ay ne kadar şanslısın annenin evinde olacaksan ben valla tek başımayım burda inşallah ALLAHım bi güç kuvvet verirde üstesinden gelirim bütün bu zorlukların yoksa halim harab valla:(((
Evet canım ya vallla çok şanslı hissediyorum kendimi kayınvalide diyorlar ama tabi anne bi başka ya Allah annelerimizi eksik etmesin başımızdan eşimde bana bakar ama ne kadarr uğraşsa da anne gibi olmaz herhalde tek üzüntüm eşimi burda bırakıcam çok uzun süre bizimle birlikte kalmıycak şu doğum iznini babalara da verseler ya inşallah rabbim sanada güç kuvvet verir çok rahat atlatırsın canım bol bol dua et Allah hiç kimseye taşıyamayacağı yükü vermez caınm
günaydın nisan annişleri ve tatlı şeker mi şeker bebişleri nasılsınız?:16::16::16:Biz iyiyiz allaha çok şükür arada sıkıntılar oluyor ama onları görmezden geliyorum artık.
Bu hafta fazla takılamadım buraya haftayada ist olacam ordan giremem kardeşimin yanına gitcez kısmetse inşallah.dualarınızı eksik etmeyin.hepinizi kocaman öpüyorum:90::90::90::90::90::90:
günaydın canım benim dualrım tüm anne adaylarının üstünde hepimizin tatile yeniliklere ihtiyacı var bol bol dinlen ve eğlen canım

günaydın herkese
sabah kalktığımda fanilamda sarı fındık kadar sarımsı bir leke gördüm sanırım sütüm gelmiş
sonra sütyenimi giydim baktım onda da var başladım ben süt vermeye :27::9:

günaydın canımmm ,ana demek sütün geldi ne ilginç yaaaaaaaaaa :52::52:

:16::16::16::66::66::66::52::52::52::52::60::60::60::62::62::62:
Canım benim çok tatlısın ya ne güzel yazmışsın öyle yok kuru kuru kutlamadı bi ara kuyumcunun önünden geçerken kar tanesi kolyeler var çok hoşuma gitmişti eşim kardeşim o zaman yanımdatdı ben beğendiğimi kardeşime göstermiştim eşim pek dikkatli değildir ama biz konuşurken görmüş beğendiğim modeli, doğum günümü hatırllar ama gecenin bi köründe kutlayacağını düşünmemiştim hiç tam yatmaya hazırlanıyordum ben yatak odasından çıkmaya çalışırken o da aynı anda odaya girince elinde pastayla önce bi irkildim noluyo diye :53::53: sonra tabi çok mutlu oldum hediyeyi de görünce ağzım kulaklarımdaydı yani :66::66:

gecenin bir yarısı banada pasta gelse benimde ağzım kulaklarımda olurdu walla :)))) tekrar mutlu yıllar... güle güle kullan hediyeni ...

canım askerden geliyor sağ salim kavuşuruz inşallah.

oooo hadi gözün aydın canım...:64: :64:

canım annemde öyleymiş bankada çalısıyordu annem bana hamişken bir gun müşteri gelmiş annem bir bakmıs gögüs uçlarından süt gelmiş kıyafetine çıkmış bakalım sürekli gelirmiki inşallah sorun olmaz ama bir yerde okumustum bu haftalarda gelir diyordu

inşallah sürekli gelir yaaa.burdan bir arkadaşın 20.haftasında sütü gelmişti.bazen böyle gelirmiş normaldir yaniii.

[

çok geçmiş olsun cnm.
benim bi arkadaşımın bacaklarında olmuştu kaşıntı ama son haftalarında o doktora gitmedi sanırım.çareyi rakıda bulmuştu.sakıyı sürüyodu bacaklarına geçiyodu kaşıntısı. :1::1:

aysuuu canım ya ercekten ıyı gwelmısmıydı nasıl yapıyordu dırek mı suruyordu

Son düzenleme:
empati doğum günün kutlu olsun canım.sevdiklerinle nice senelere.......
.
Sağol canım teşekkür ederim

günaydın güzel nisan annelerrriiii

cnm doğum günün kutlu olsun.
yeni yaşında tüm dileklerin kabul olur inşallah.
.

Günaydın canım teşekkürler yeni yaşımda tüm dileğim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almak mutlu ve huzurlu yaşamak hepimiz için

Sağol tatlım teşekkür ederim ,
Doğru söylüyosun bence de çok yaratıcı ve komik olmuş yani eşim bile günün anlam ve önemini belirten bi konuşma yapmamışken angelın ki tam hediye oldu kopyalayıp eşime göstereyim o msjı bi ara

kız yollama kimseye... kızlar arasındaki muhabbet... ne kocişe gösterecen...:27: :27: :27: adımı deli çıkarıcan.. :35: :35: :35:

kız yollama kimseye... kızlar arasındaki muhabbet... ne kocişe gösterecen...:27: :27: :27: adımı deli çıkarıcan.. :35: :35: :35:

Ne delisi kısss adam pastayı hediyeyi tutuşturdu elime bekliyorum bii kaç cümle sarf etsin yok baktı çok ısrarlıyım seni çok seviyorum herşeyin en güzeline layıksın gibi ifadeler kullanınca böööö dedim yani hemen susturdum hiç önemli değil aşkım sen duygularını hep böyle hediyeyle ifade et dedim ben bilemem diyor hayır yani bu erkekler evlenene kadar romantik sonra kazma oluyorlar neyse dedim şansımı zorlamayayım

Ne delisi kısss adam pastayı hediyeyi tutuşturdu elime bekliyorum bii kaç cümle sarf etsin yok baktı çok ısrarlıyım seni çok seviyorum herşeyin en güzeline layıksın gibi ifadeler kullanınca böööö dedim yani hemen susturdum hiç önemli değil aşkım sen duygularını hep böyle hediyeyle ifade et dedim ben bilemem diyor hayır yani bu erkekler evlenene kadar romantik sonra kazma oluyorlar neyse dedim şansımı zorlamayayım

:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

günaydın canımmm ,ana demek sütün geldi ne ilginç yaaaaaaaaaa :52::52:[/QUOTE]

evetcanım ya darısı hep birlikte bebeklerimiz doğdugunda olsun inşallah canım :nazar::nazar::nazar:

inşallah sürekli gelir yaaa.burdan bir arkadaşın 20.haftasında sütü gelmişti.bazen böyle gelirmiş normaldir yaniii.

canım ben hiç bekleimiyordum gerçi çok az geldi ama sağ göğsümen gelmiş solda henüz bişi yok oda kızımı beklesin dimi ama :64::nazar::nazar::nazar:

kızlar abzen ayaga kalktgmda kasıklarımda çok buyuk baskı hissedyrm ya szdede olyr mu bebşler dönyr mu ondan mı daha erken deil mi ki :27:

Back
X