• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Bilgisayarım arızalandı servise verdim 1 haftadır filan arızalıydı şimdi mis gibi oldu :21: :9:
İyiyim çok şükür sen nasılsın :70: bu arada park yatağımız geldi 15-20 dk da kurduk çok şirin :69:
seninki geldimi :49:

ewt geldi canım çok tatlı oldu.kurduk.üstüne tozlanmasın diye büyük bir örtü çektim odasına koydum şimdilik.iyi günlerde kullansınlar mutlu olsunlar mışıl mışıl uyusunlar içinde kuzularımız:nazar:
KULAKLARIM ÇINLADI BİRDEN:33:hemen foruma bakayım dedim:27:tatlım valla alın gitsin anam bide verilir bebişler i,i olsunda
ayy verilir bencede inşallah tabiii

valla o kadar vahim yaaaa o bana bacımmm diyo ben ona gardaşşşşşşşşş diyom
doğumdan sonra eskü romantizme kavuşmak lazum acilennnn

:60:doğumdan sonra döner canım eskiye en azından koca bir göbeğimiz olmycak bu da yeter:)anacım cok ısrarcı eşlerde var öyle olması daha kötü..coğu gitti 3 ay daha sıksınlar dişlerini baba olmak kolay mı:)

:60:doğumdan sonra döner canım eskiye en azından koca bir göbeğimiz olmycak bu da yeter:)anacım cok ısrarcı eşlerde var öyle olması daha kötü..coğu gitti 3 ay daha sıksınlar dişlerini baba olmak kolay mı:)

o konuda kendimi şanslı hissediyorum çünkü eşim hep anlayışlı davrandı ayyyy canım benim aşkım düştü şimdi adama

ewt geldi canım çok tatlı oldu.kurduk.üstüne tozlanmasın diye büyük bir örtü çektim odasına koydum şimdilik.iyi günlerde kullansınlar mutlu olsunlar mışıl mışıl uyusunlar içinde kuzularımız:nazar:

ayy verilir bencede inşallah tabiii

verilir verilir tatlım kalsın kalsın 4-5 kalsın napalım o da hediye dicez. en fazlasından söylüyorum yoksa oda kalmaz

iyiyim canım ama hala bebişimi göremedim drum şehir dışındaymıs baska dr var dediler ama zaten cok değiştirdim dr bilosun drumuzu bekliyoruz haftaya kaldı galiba:43:böylelikle tam 2 aydır görmüyorum bebişiimi:((sen nasılsın?

ayy canım valla seni forumun en sabırlı annesi seçiyorum:65::65:biliyorum doktor değiştirdiğini ama ben olsam 2 ayda çatlardım. :1:3 hafta oldu ben gitmeyeli. cumartesi sorcam artık 2 haftada 1 mi gelsem az haftamız kaldı die:9:ama birden büyüdüğünü göreceksin oda çok güzel olacak

kızlar mide yanmanız oluyor mu?benim her yemekten sonra oluyor.reflüm tam başladı yanii.gaviskon şurup başladım.o bile bazen etkisiz kalıyor.
tatlım bende yanmadan çok sancı oluyo bi kaç gündür inşallah yanmalarda başlamaz
benim eşimde hep anlayıslı o koınuda saolsun..ısrar etseydi zaten deli olurdum iyice bir sen eksiksin die:60:

:60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60: :60:

verilir verilir tatlım kalsın kalsın 4-5 kalsın napalım o da hediye dicez. en fazlasından söylüyorum yoksa oda kalmaz

ayy canım valla seni forumun en sabırlı annesi seçiyorum:65::65:biliyorum doktor değiştirdiğini ama ben olsam 2 ayda çatlardım. :1:3 hafta oldu ben gitmeyeli. cumartesi sorcam artık 2 haftada 1 mi gelsem az haftamız kaldı die:9:ama birden büyüdüğünü göreceksin oda çok güzel olacak

hayatım dr bana göstermiyorki babamızla gidince bol bol ona gösteriyorlar:5:eşimi götürmycem artık bende:60:en son 4 boyutluda dr elini gösterdi parmaklarını saydı ayrıntılıda da ayaklarını koca ayaklıı oğlum benim:16:artık ekranada sığmıyorlar biliosun insallah oğluşum yüzünü gösterir bize..

kızlar mide yanmanız oluyor mu?benim her yemekten sonra oluyor.reflüm tam başladı yanii.gaviskon şurup başladım.o bile bazen etkisiz kalıyor.

canım benim arada oluyor, yemek borum mideme kadar komple yanıyor gibi hissediyorum..:50: yediklerim tetikliyor sanırım ama hangi yediğim onu tespit edemedim.. Belki salatadaki taze soğan yapıyor diye düşünüyorum.. Baharatlı yemek tetikliyor derler ama baharatlı da yemiyorum ki.. :97:

canım benim arada oluyor, yemek borum mideme kadar komple yanıyor gibi hissediyorum..:50: yediklerim tetikliyor sanırım ama hangi yediğim onu tespit edemedim.. Belki salatadaki taze soğan yapıyor diye düşünüyorum.. Baharatlı yemek tetikliyor derler ama baharatlı da yemiyorum ki.. :97:

benimki her öğlen ve akşam yemeklerinden sonra oluyor.domates salatalık peynir elma tarzı meyve yesem olmuyor.soğan sarımsak mahvediyor zaten.

:7: :7: :7: :7: :7: :7: :7: :21: :21: :21: :21:
tekrar güzel olcaz dimiiiiiiiiiiiii

bizim her halimiz güzel hayatım.:66::12:

KULAKLARIM ÇINLADI BİRDEN:33:hemen foruma bakayım dedim:27:tatlım valla alın gitsin anam bide verilir bebişler i,i olsunda

Tabii manken gibi bir anneye kilo verirsin demek kolay geliyo.Kulaklarınıda çınlatmasak geleceğin yoktu demekki arada bi çınlatmak lazım kulaklarını:21:

baharat değil canım birincisi hamur işleri özelikle içinde maaya olanlar..soğan da yapar ama daha cok kuru soğan en cok ta turşu..bende cekiyorum aynı şeyden gaviskon aldım bende şimdilik iyi geliyor..

baharat değil canım birincisi hamur işleri özelikle içinde maaya olanlar..soğan da yapar ama daha cok kuru soğan en cok ta turşu..bende cekiyorum aynı şeyden gaviskon aldım bende şimdilik iyi geliyor..

kesinlikle doğru hamur işleri ve mayalı olanlar evden kahveltı getirmeyi unnuttuğum bir gün poğaca yedim mide yanmamdan deli olacaktım.mayalı ürünler çok etkiliyor.

kesinlikle doğru hamur işleri ve mayalı olanlar evden kahveltı getirmeyi unnuttuğum bir gün poğaca yedim mide yanmamdan deli olacaktım.mayalı ürünler çok etkiliyor.

gaviskon içmiyormusun canım cekilebilcek birsey değil cünkü insana bir lokma yedirmiyor çıldırtıyor insanı..soğuk sütte iyi geliyor aklında bulunsun sütte yoksa şekerli su birde gece tutuyor özelikle uyumadan önce iç canım rahat uyursun..

kızlar 3 lü rakamlara geçmeye sizde benim gibi sabırsızlanıyormusunuz?herşey yolunda gider sağlıcakla 30.haftamızıda görürüz inşallah.:nazar:

Canım inşallah o günlerde gelecek,ben alışveriş için sabırsızlanıyorum şimdilik:9:
deli gibi karyola,nevresim takımı,bebek eşyalarına bakıyorum ama şimdilik sadece bakıyorum henüz atağa geçiğte almışlığım yok.Bikaç parça eşya aldık o kadar:26:

Canım inşallah o günlerde gelecek,ben alışveriş için sabırsızlanıyorum şimdilik:9:
deli gibi karyola,nevresim takımı,bebek eşyalarına bakıyorum ama şimdilik sadece bakıyorum henüz atağa geçiğte almışlığım yok.Bikaç parça eşya aldık o kadar:26:

bende öyleyim canım benim eşimin doğasında yok öyle birseyleri tek tek almak durup durup hepsini bir anda alırız illa..bu ay anneme gitmeyi düşünüyorum gerci istanbula ben hepsini ordan alırım galiba istanbul hem ucuz hemde secenek cok..

Back
X