• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin canm. Inşallah çok güzel çıkar sonuçların

sağol cnm benim..şimdi doktorumu aradım...kaç gr yüklicekler die sordum sorun olmasın yarın bide...75 gr dedi..bu doktorun tercihinemi kalmış acaba...ilk hamişken bakmıştım açlık şekerine dedi sorun yok o yüzden vs dedi ama bakalım...
Ben 3-4 haftada bir gidiyorum cnm ama bazen 2 haftada olabiliyor ama 4 haftayı geçmiyor

bende 4 haftada bir gdiorum çok uzun geliyor bazen o süre:61:

cnm 3-4 haftada 1 oldu şurda 3 aydır böyle ama...öncesinde 2-hftada 10 gnde 1 gidiyodum.. Dayanamıyordum çok pimpirikli olduğum için... Korkularımı yenmek için bide..ama 30. Haftadan sonra 2 hft 1 gidiyomuşuz..sonrada haftada 1 oluyomuşşş:66:

benm daha hiç olmadı belkide erken diye sadce kriz gecrdm bigün ogün olmuştu o kadar çok dinlemek iyi değil kendni tabi insanın elinde olmuyo keyfm kaçıo bazen

Yalancı kasılma olması normal zaten de benim biraz fazla gibi geldi. Bugün sağlık ocağına gittim. Orada söyledim. Dinlen, kendini çok yorma dedi ama ne mümkün. Kızla ilgilen, yemek, etraf derken popom yer görmüyor. Tabi kasılırım diyorum sonra. İnşallah vaktinde doğar. Öyle keyif kaçıracak durum yok. O kadar kafana takma sen de. Sadece özelde erken doğum çok fazla tutar. Yoğun bakıma falan alıyorlar. O yüzden devlet hastanesi alternatifini de düşünmek lazım. Eşeği sağlam kazığa almak benimki. Zaten 35 haftaya kaldı 9 hafta. O kadar tutarım içimde. İstese de salmam. Iıhhhh şeklinde.:52:

bende 4 haftada bir gdiorum çok uzun geliyor bazen o süre:61:

Ben de 4 haftada bir gidiyorum. Kızımda 2 haftada bir gidiyordum. Hatta başka dr'a da gidiyordum arada iyi oluyordu. Bu sefer süre çok uzadı. Özlüyorum. Neyse bu cumartesi kavuşacağız. Allahtan hareket ediyor da accık hasret gideriyoruz.

# ..ERVA..
# leegorkemm
# Bammbik+
# angel74
# cimcimenaz+
# ymr_el
# mesa+
# aysu87
# dreamer35
# KK Pro Üyeskorpion74+
# ipeğimu
# sultan32
# funmak

:71:SLM CANLARIM...HERKES İYİ İNŞ..GEÇMİŞİ TAM OKUYAMADIM AMA Bİ GÖZ ATTIM.. :71:

yicika kullanıcısından alıntı
merhaba kızlar uzun zaman yazmıyordum ama okumaya çalışıyorum ee 2tane çocuk olunca zamanım olmuyo pek. bende bugün doktora gittim maşallah oğluma kilosu 3 hafta büyük çıktı.1150 gram.doğumum biraz daha erkene kaycak heralde sezaryan olacağım için günü belli zaten.normal yapmayacağım için istediği gibi tosuncuk olabilir.bu arada 8 kilo almışım doktorum çok yakıştığını söyledi.dedim kızmadınızmı 7 kiloya kadr alabileceimi söyledi. kilolulara kızdığını söyledi.yinede 4 kiloyu geçmesem iyi olacak galiba.
masallah canim bebisine:nazar::emir_bebek:

cok gecmis olsun.seker testindende güzel sonuclarla dönersin insallah..
Mrb kızlar napıyosunuz, takılamıyorum çok fazla herşey yolundadır umarım..

Bugün nasıl geçti bilmiyorum,iğrenç bir gündü.Dün akşam başlayan ve hiç durmayan baş ağrım,bugün de devam etti.Sabah okula gitmeden yediğim herşeyi çıkardım, okulda da aynen devam etti.Nane limon içtim, biraz kendime geldim.Yarın şeker yüklemem var.Hadi hayırlısı...Benden haberle bu kadar....

ohhh ne güzel yürümüssünüz bana cok zor geliyo yürümek bide havalar cok soguk oldugu icin dahada zoruma gidiyo.bir taraftanda yagmur yagiyo ic sikan bir hava var tam uykuluk:34:
kızlar oğluşumla biz yürüdük geldik.hava çok güzeldi valla.

tek sen degilsin bendede var:3:ama tabiki bebegi asagida tasidigimdan bu korku sardi beni.ilk hamileligimde hic aklima böyle seyler gelmemisti simdi daha bir evhamliyim ama bu orkularimin sebebi 2.yi kaybetmis olmamdan geliyo sanirim onun etkisini üstümden atamadim:(( Allahtan kasilma sanci falan yok..
erken doğum korkusu herkeste varmı yoksa birtek bendemi var acaba*?

benimde kizda tüylerim azaldi özellikle koltuk alti.erkekte bacaklarimda acayip artmisti:52:
yaaa demek çoğalmıyormuşş çok sevindim yaa:62:bu arada kız bebişler tüy döküyor galiba. olabilirmiki

Arkadaşalr herkese Merhaba...

Size danışmak istediğim birşey var ki bu aralar başıma dert oldu.
Bebek Mevlüdünü kim üstlenir??? Kız tarafı mı yoksa erkek tarafı mı? Bizde şimdi bunun tartışması çıktı... Nolur bişeyler deyinde bende bileyim...
Masraf az uz değil tabi... Yorumlarınızı bekliyorum...

bende bebiş büyüdükçe dayanamıyorum valla 3 haftada 1 gitmeyi düşünüyorum:1:

beni de galiba artık en fazla 3 haftada 1 çağırır. haftalar ilerledikçe sıkı takip lazım değilmi ama:1:

Ohh maşallah..bende yürüyemiyorum çalıştığım için ama gerekli gereksiz sandalyemden kalkıp yazıcının yanına şuraya buraya gidiyorum..kendimi boyle yürüyorum diye kandırıyorum..:1:

Aynen öyle aslında..Rabbim mutlaka kolaylık sağlar inş..İstanbul işi içinde Allah kolaylık versin, olur bunun da bir çıkış yolu muhakkak:13:

ben bu endişe aklıma gelir gelmez kışkışlıyorum..kötü düşünceleri çağırmamaya çalışıyorum..insanın korktuğu başına gelmesin diye :13:

Ben hiç kendimde kasılma hissetmedim..Peki doktoruna danıştınmı canım.Nedir bunlara sebep falan diye?

benim tüylerde de azalma oldu üstelik inanılmaz da geç çıkıyor.bende prensesimden oldu diyorum kendi kendime:1:

Ben ayda bir gidiyorum canım

öyle canım napalım gidilecekse gidilecek.şimdiden düşünüp bebişimi üzmüyorum artık.

evet şu kıl mevzusu çok ii oldu valla rahat ettim zaten hamilelikten önce düzenli sire gittiğim için 6 yıldır falan azalmıştı epey. ama şimdi hiç yok gibi. demekki gerçekten kız bebişlerle ilgisi olabilirmiş

# ..ERVA..
# leegorkemm
# Bammbik+
# angel74
# cimcimenaz+
# ymr_el
# mesa+
# aysu87
# dreamer35
# KK Pro Üyeskorpion74+
# ipeğimu
# sultan32
# funmak

:71:SLM CANLARIM...HERKES İYİ İNŞ..GEÇMİŞİ TAM OKUYAMADIM AMA Bİ GÖZ ATTIM.. :71:

hoşgeldin esracımmmm

ohhh ne güzel yürümüssünüz bana cok zor geliyo yürümek bide havalar cok soguk oldugu icin dahada zoruma gidiyo.bir taraftanda yagmur yagiyo ic sikan bir hava var tam uykuluk:34:
burda havalar çok güzel cnm haklısın yağmur felan yağdığında benimde çıkasım gelmiyo.

Yalancı kasılma olması normal zaten de benim biraz fazla gibi geldi. Bugün sağlık ocağına gittim. Orada söyledim. Dinlen, kendini çok yorma dedi ama ne mümkün. Kızla ilgilen, yemek, etraf derken popom yer görmüyor. Tabi kasılırım diyorum sonra. İnşallah vaktinde doğar. Öyle keyif kaçıracak durum yok. O kadar kafana takma sen de. Sadece özelde erken doğum çok fazla tutar. Yoğun bakıma falan alıyorlar. O yüzden devlet hastanesi alternatifini de düşünmek lazım. Eşeği sağlam kazığa almak benimki. Zaten 35 haftaya kaldı 9 hafta. O kadar tutarım içimde. İstese de salmam. Iıhhhh şeklinde.:52:

Ben de 4 haftada bir gidiyorum. Kızımda 2 haftada bir gidiyordum. Hatta başka dr'a da gidiyordum arada iyi oluyordu. Bu sefer süre çok uzadı. Özlüyorum. Neyse bu cumartesi kavuşacağız. Allahtan hareket ediyor da accık hasret gideriyoruz.

haklısın tatlım tabi evde çocuk olunca zor ya hepimiz zamanında hayırlısıyla sağlıkla doğuralım çocuklarımızı inşallah bende aşağıda taşıyorum sanırım daha görmedm ama karnım çok ağrıyorr hssediyorum yanii

Bebek Mevlüdünü kim üstlenir??? Kız tarafı mı yoksa erkek tarafı mı? Bizde şimdi bunun tartışması çıktı... Nolur bişeyler deyinde bende bileyim...

hoşgeldin cnm.
bebek mevlüdünü biz kendimiz yapıcaz.yani ne kız tarafı nede erkek tarafı üstlenmicek.
ama normalde adet nedir bilmiyorum bizim buralardakiler hep kendileri yapıyo.

selam kızlar bizde çarşay çıktk kuafre falan gttm valla nefes nefese kladım eski halmden eser kalmadı :27::37:

hoşgeldin cnm.
bende aynıyım eskiden hızlı yürüdüm ama şimdi biraz yavaşladım.hızlı yürüdüğümde kasığım çok ağrıyo baskı oluyo.

merhaba kızlar uzun zaman yazmıyordum ama okumaya çalışıyorum ee 2tane çocuk olunca zamanım olmuyo pek. bende bugün doktora gittim maşallah oğluma kilosu 3 hafta büyük çıktı.1150 gram.doğumum biraz daha erkene kaycak heralde sezaryan olacağım için günü belli zaten.normal yapmayacağım için istediği gibi tosuncuk olabilir.bu arada 8 kilo almışım doktorum çok yakıştığını söyledi.dedim kızmadınızmı 7 kiloya kadr alabileceimi söyledi. kilolulara kızdığını söyledi.yinede 4 kiloyu geçmesem iyi olacak galiba.

tek sen degilsin bendede var:3:ama tabiki bebegi asagida tasidigimdan bu korku sardi beni.ilk hamileligimde hic aklima böyle seyler gelmemisti simdi daha bir evhamliyim ama bu orkularimin sebebi 2.yi kaybetmis olmamdan geliyo sanirim onun etkisini üstümden atamadim:(( Allahtan kasilma sanci falan yok..

benimde kizda tüylerim azaldi özellikle koltuk alti.erkekte bacaklarimda acayip artmisti:52:

ya evet valla böyle şeylere inanmazdım ama demekki doğruymuş. birkaç kişiden daha duydum çünkü.

hoşgeldin cnm.
bebek mevlüdünü biz kendimiz yapıcaz.yani ne kız tarafı nede erkek tarafı üstlenmicek.
ama normalde adet nedir bilmiyorum bizim buralardakiler hep kendileri yapıyo.

hoşgeldin cnm.
bende aynıyım eskiden hızlı yürüdüm ama şimdi biraz yavaşladım.hızlı yürüdüğümde kasığım çok ağrıyo baskı oluyo.

aynen aysu cum ya braz hızlı yurumeye kalksam agrı olyr bide karnım taş gbi oluyr mutlaka yawaslamam gerkyr

slm kızlar nasılsınız? biz uykusuzuz biraz sabah 5te deprem oldu 5.9 muş hafif bir sarsıntıydı ama uykumu kaçırmaya yetti benim...
bu arada size birşey sorcam şu hastane bezini nasıl yapcaz ya bir medium var birde large. hangisini almak lazım tecrübeli anneler???

selam dünü$ hosgeldin:13:
:71:
arkadaşalr herkese merhaba...

Bebek mevlüdünü kim üstlenir??? Kız tarafı mı yoksa erkek tarafı mı? Bizde şimdi bunun tartışması çıktı... Nolur bişeyler deyinde bende bileyim...
cnm valla onu bunu bilmem...en basit bişey söylim..evlendik artık nufus cüzdanına bak... Nufusa kayıtlı olduğumuz sıra nodan tut herşey eşinin ailesi tarafına geçiyo...bitti yani anneler masraf yapmak zorunda değil...erkek tarafı anası isterse yapar...annaciklerimizde bebişlere isterse oda elbise vs vs alır..yok odasını kızın anası yapcak yok mevlüdü o yapıcak yok öyle bişey... Isim verme konusunda nasıl kendilerini hak sahibi ediyolarsa... Mevlütte kaynanaya ait cnm... Bu kadar...kıvırmasınlar...isterlersede yapmasınlar... Sende bi okutursun dua dağıtırsın şeker... Kaynanana yakışan buysa şanına gidiyodsa kabullunsin.. Ay karışık yazdım biraz:9:
selam kızlar bizde çarşay çıktk kuafre falan gttm valla nefes nefese kladım eski halmden eser kalmadı :27::37:

:52: Bende aman ormancı oldmu ya..kaş bıyık..utanıyorum kendimden..komik bişi dicem...resmen bacaklarım çıkmıyo dökülüyo:66:haha

iki tarafta degil.kendiniz..niye bir taraf üstlensin ki.sizin oranin adetleri nasildir bilmiyorum ama

Ben 11 kilo aldım. 10 kilosu kesn de 11'i dün sabah grdüm. Çok hızlı gidiyorum. Bakalım dr cumartesi ne diyecek?

Tüy konusunda bende hamileyken pek çıkmıyor galiba. Kızımda da oğlumda da durum aynı. Aman ne güzel bedava epilasyon.

Canım kızımda mevlüdü annesi ve babası olarak biz yaptık. Neden aileleriniz yapsın anlamadım. Bir de o kadar masraflı bir olay değil. Şekerlerin malzemesini gittim aldım. 45 TL tuttu. Çikolatasını aldım 20 TL onları sardım süsledim. Bir de tavuk döner yaptırdım. Yanına pilav. Bir de ayran oldu bitti maşallah. Hoca, bebek kıyafeti hepsi dahil 250 civarı olur. Eğer masrafı kısmak istersen döner işine girme hiç herkese yaptır 1-2 çeşit kek poğaça börek çörek, bebeğine de varsa yakınlarından birinin kıyafetini giydir, sende mevcut şık bişeylerini giy al sana şeker ve hoca masrafı. O da 150 TL anca tutar.

slm kızlar nasılsınız? biz uykusuzuz biraz sabah 5te deprem oldu 5.9 muş hafif bir sarsıntıydı ama uykumu kaçırmaya yetti benim...
bu arada size birşey sorcam şu hastane bezini nasıl yapcaz ya bir medium var birde large. hangisini almak lazım tecrübeli anneler???

cnm geçmiş olsun yaaa.haklısın bende olsam asla uyuyamazdım.inşallah bi daha yaşamazsınız.
hastane bezi derken neden bahsettin anlamadım ben kaçırmışım galiba.

slmmm kızlar nasılsınız bugün giremedik topiğe işten geldik şimdi bebişimde uslu uslu geceleri uyumadığı için gündüzleri hep uyuyor:emir_bebek::emir_bebek:

Back
X