cnm valla onu bunu bilmem...en basit bişey söylim..evlendik artık nufus cüzdanına bak... Nufusa kayıtlı olduğumuz sıra nodan tut herşey eşinin ailesi tarafına geçiyo...bitti yani anneler masraf yapmak zorunda değil...erkek tarafı anası isterse yapar...annaciklerimizde bebişlere isterse oda elbise vs vs alır..yok odasını kızın anası yapcak yok mevlüdü o yapıcak yok öyle bişey... Isim verme konusunda nasıl kendilerini hak sahibi ediyolarsa... Mevlütte kaynanaya ait cnm... Bu kadar...kıvırmasınlar...isterlersede yapmasınlar... Sende bi okutursun dua dağıtırsın şeker... Kaynanana yakışan buysa şanına gidiyodsa kabullunsin.. Ay karışık yazdım biraz
Haklı diyorsun... Geçende annemle tartışması oldu... Benim kendi annem , ben 10 kişi fln anca getiririm dedi.. Kayınvalidemde 35-40 kişi gelir benden dedi... Tabi benim annem de isyanda çok kişi getircekse o üstlensin o zaman diye... Kafam karıştı benimde.... Şimdi ilk torun olduğu için doya doya yapmak istiyorlar herşeyini... Bebek şekerlerini kayınvalidem alcak... Bi yemek ayran tatlı olayını hesapladılar yaklaşık 500 tl dedi kayınpeder... Eeee daha bunun hocası var, tülbent veya şşalı fln var... Ne bilim kafam çok karıştı...