- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.561
selam kızlar, bişey sorucam bu şeker yüklemesini yaptırmak ne kadar zamanımızı alıyor.yani hastanede çok vaktimizi alıyormu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım![]()
hastayız canım yaaa feci grip oldum.her türlü şeyi deniyorum bakalım.okulda da çok zor oluyor.
Senin de gözün aydın maş. Artık 1 kiloyu geçiyoo minikler![]()
Slm kızlar nasılsınız??
Ooo doğum konusu konuşulmuş şimdiden.Ben de fikrimi söylemek istiyorum.Ben normal doğum istiyorum Allah nasip ederse bi ara aklımda epidural normal doğum vardı ama vazgeçtim.Anestezi uzmanının çok iyi olması gerekiyormuş yani işinin ehli olması.Burda bi arkadaşım anlattı akrabası epidural olmuş bebek doğmuş ama kadın 2 ay sonra beyninde su toplamadan dolayı vefat etmiş.İnsan böyle şeyler duyunca korkuyor.Aslında herşeyin normali de göze alamıyoruz herhalde.Yan etkileri göz ardı etmemek gerekiyor![]()
kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım![]()
Canım platesle çok güzel yapılıyor nefes egzersizleri tavsiye ederim.kızlar merhabalar ohh valla ne güzel epeyce bi kaynatmışsınız doğum muhabetleri falan geçmiş valla günler geçtikçe ben iyicene stres olmaya başlıyorum ALLAH hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucağımıza alırız bu arada dr bana nefes egzersizleri yapmamı önerdi yapıyorum ama çok başımı döndürüyor vucut alışmış rutin nefes alıp vermeye şimdi doğru olanı yapınca fazla oksijenden başım dönüyor:)
selam kızlar, bişey sorucam bu şeker yüklemesini yaptırmak ne kadar zamanımızı alıyor.yani hastanede çok vaktimizi alıyormu?
100 lük mü canım
denizcim öncelikle tekrardan geçmiş olsun ben sana daha öncede yazmıştım ama okuma şansın oldumu bilmiyorum eşime söyliyimde akşam gelirken zencefil getirsin demiştin bende cvp olarak sakın ha zencefil kullanma demiştim.Zencefilin erken doğum,kanama gibi riskleri var o yüzden en iyisi ıhlamur+limon+bal içmen cnm acil şifalar...
kızlarrr ya dün den bu yana yine benim bebiş çok hareketli değil ve ben yine bunalıma giriyorum sanırım sizdede bazı günler çok hareketli bazı günler az oluyomu
kızlarrr ya dün den bu yana yine benim bebiş çok hareketli değil ve ben yine bunalıma giriyorum sanırım sizdede bazı günler çok hareketli bazı günler az oluyomu
Estem kendin mi yapıyorsun plates top alsak evde kendimiz yapabilir miyiz
yaa bilmiyorum ki doktorum şeker yüklemesi için cmtsi hastaneye çağırdı başkada bilgi vermedi.
Evt canım okudum ben de zaten devamlı evde ballı limonlu bişeyler içmeye çalışıyorum ama nafile yaaa biraz ağır atlatıyorum galiba.Okulda da hiç dinlenemiyor ki insan![]()
cnm eğerki dr 50 gr yüklemesi isterse o zmn işte glikozlu suyu iiçtikten sonra tam 1 saat beklemen gerekiyor sonrasında işte tahlil için kan alıyorlar ama 100 gr yükleme isterse onun prosedürü farklı...
sağol canım,neye göre 50 yada 100gr yüklüyorlar
evt cnm ya çok kötü oluyor bende bayağı bi ıhlamur limonla atlatayım diye oyalandım ama daha da kötü oldum ilaç içmek istemedim artık en sonunda annem dedi parasetamol içebilirsin daha fazla eziyet çektirme kendine (bu arada annem eczacı) artık ona güvenipte içtim ama hmn fark etti sabah akşam 2 gün içtim tabi ıhlamuru hiç bırakmadım ama dikkat et fazla sıcak içme fazla sıcak olduğunda zaten şiş olan bademcikleri iyicene tahriş ediyormuş inşallah en kısa zamanda atlatırsın işten boşa kalan zamanında bol bol dinlenmeye çalış cnm ALLAH acil şifalar versin...
sağol canım,neye göre 50 yada 100gr yüklüyorlar