- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.641
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisana kadar sefasını sürsün bırak sonrada cümbür cemaat yatarsınız artıkın
kız ilahi çok güldüm sana...
merhaba kızlar ,
dünden beri canım sıkkınBu yıl sağlık sigortamız yenilendi şirket olarak farklı bir sigortaya geçtik, dün hastaneyi arayıp yeni sigorta kapsamında doğum ücretini sordum resmen şoka uğradım yeni sigorta sezeryan için 6054 tl + yaklaşık 1000 tl bebek masrafı dahil anlaşmış
Ilk zamanlar olsaydı bu kadar üzülmezdim ama 7 . Ayıma giriyorum doktorumdan da memnunum bu saatten sonra yeni bir hastaneye başlama fikri üzdü beni :2:
Eşimle konuştum oda sıkma canını başka biyer seçeriz sorun değil diyor ama ben üzüldüm epey:2:
şu an gittiğim hastane evime yakındı kızım okul çıkışı falan gelir gider yanımda olur diye düşünüyordum.
şimdi yeditepe, kadıköy şifa, ekomar gibi hastaneleri araştırdım birine gecicem.aranızda bu hastanelere gidip memnun kalan var mı ?
Teşekkürler
gittiğin hastanede kaç para tutuyorduki sezeryan vs vs... Arada çok mu fark çıkıyor.. Anlamadım?
istanbulda oturan kızlarrrrr bi havadis vercedimmmmmmm 17 şubatta anne bebek fuarı başlıyor geçen yıl fiyalra çok uygundu aklınızda bulunsun benim arkadaş kolilerle bez almıştı ama ilk günü gitmek lazım sonra bişey kalmıyo
nerede yapılıyor canım?