• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar herkese hayırlı günler nasılsınız inş herkes iyidir geçmişi okuyamadım evde temizlik yapıyorum ama artık baya zor olmaya başladı ama mecbur her iş bana bakıyo allah herkesin yardımcısı olsun.

kolay gelsin cnm çok zor ya şu temizlik işi yetişemiyorum ben,, aksam gidince biraz yapayım da yarına az işim olsun hamilelikten mi bilmiyorum ama temizliyorum temizliyorum tam içime sinmiyo acaba yüzeysel mi yaptım diyorum

slm kızlar nasılsınız?esra yağmur canım bebeğin ters durması suan için sorun olmadığını drm da syledi zaten tek zararı normal doğum olmamamsı bende normal olmycam zaten sorun değil..eğilip doğrulması biraz sorun oluyor sadece tekmelerde kasığımda hissedince daha zor oluyor hepsi bu:))

Kızlar bu hafta sonu 2 tane mobilyacıdan fiyat alacam bebek odası için renge karar verdim beyaz olacak ama model e tam karar veremedim günlerdir nette bakıyorum yok tam olarak bebeksi değilde biraz cocuk odası ya da genc odası tarzı düşünüyorum beşik ve aksesuralar yeteri kadar cıvıl cıcvıl olacak çunku hem de buyuyunce de sırıtmasın mobilyası ... 3 kapılı dolap şifonyer komidin bir de duvar a raf istiyorum yatağı park yatak olacak dolabı nasıl olsa acaba ayna lı mı aynasız mı güzel modeller görürseniz paylaşırmısınz

baby park bak canm orda guzel seyler var ben gunlerce bakıorum bı karar veremedım

merhaba kızlarrr
nasılsınız?
biz oğluşumla iyiyiz çok şükür babamızı bekliyoruz inşallah eminönüne gidicez alışveriş yapmaya.
14.30 gibi gelicem dedi.inşallah işlerini hallederde gelir.
bende henüz bişi almadım oğluşuma ama bugün çoğunu hallederiz inşallah.

Kızlar dün başıma geleni anlatmayı unuttum size .. Aksam iş yerinden cıkarken odamın ısıgını kapattım genelde kolidor u acıp oyle kapatıyordum bu sefer telefonun isıgı ile idare ederim diye düşündüm bir taraftan da eşime cıkıyorum diye mesaj atıyordum kapıya kadar geldim acık sanıyordum kapalıymıs kapıya carptım ve o anda cam kapıda bir goruntu yansıdı karanlık oda ve telefon ısıgında ki yansımayı bir düşünün ... çıglık attım 1 kaç saniye kendim oldugumu anlayamadım sonra kendime geldim ve kapıyı actım cıktım hemen eşim gelmiş beni bekliyormus arabaya bindim elim ayağım titriyor başladım ağlamaya sonra da cok güldüm kendime eşim başladı dalga gecmeye oyle korkaksın ki kendinden bile korkuyorsun bundan sonra odana seni almaya geleyim :1::2::3::4::5:

mrb kızlar
biz bugün çookkk geçç kalktıkkk
taa saat 1 e geliyorduuu
kahvaltımızı ettik. babamızın işi vardı o gitti şimdi bizz oğlumlaa oturuyoruzz dinleniyoruz.
çamaşırlarımızı astık
evi süpürdük,temizledik. çünkü dün bayağı dağıldı.

yarında babamızlaa gezicez, kahvaltıya fln gitcezz bklm:)

hee bu arada esracımm benn snn gibi düşünmüyorum normal doğum yapan daha iyi hisseder fln diyosunda. yani ne bilim ben bütün gün sancı çekenleri duydukça birazda korktum.
ilk doğum olduğu için eminim daha zor olur.
aynı dikiş aşağıdada olucak
yada yukarda olucak.
en iyisi sancıyı çekmeden yukarda dikiş olması.
hiç duymadım ben dikişsiz doğum yaptım diyen. (parmakla gösterilecek kadar azdır.)

Son düzenleme:
hee bu arada esracımm benn snn gibi düşünmüyorum normal doğum yapan daha iyi hisseder fln diyosunda. yani ne bilim ben bütün gün sancı çekenleri duydukça birazda korktum.
ilk doğum olduğu için eminim daha zor olur.
aynı dikiş aşağıdada olucak
yada yukarda olucak.
en iyisi sancıyı çekmeden yukarda dikiş olması.
hiç duymadım ben dikişsiz doğum yaptım diyen. (parmakla gösterilecek kadar azdır.)

allah izin verirse ben dikişsiz yapacam cnm :1::2::3::4: çekim yasasını biraz çalıştırayım

bende normal doğum istiyorum ama bebeğimin eşi son kontrolume gittiğimdede aşşağıdaydı yani bu nedenle ben sezeryan olucam galiba belki bebk buyudukçe eşi yukarı çıkar dedi doktorum gerçi normal doğumda beni korkutuyor ilk doğumum çoook zor olmuştu bende etkisi hala var ama sezeryanla doğum yapanlarda sakın sakın diyor bebeğinle bile ilgilenemiyosun diyorlar sana bakıcak biri lazım diyorlar ne bileyim hakıımızda hayırlısı neyse o olsun inşşş.

Selam kızlaaaar:92:nasısınız ??geçmişi okudum ama bitiremedim geldim.kızımla oturuyoz gezmeden geldik.dün kan uyuşmazlığı iğnesini oldum.28.haftada tedbiren vuruluyormuş.bu arada doktor benim bebişe de ters duruyo dedi.dönermi dedim.son aya kadar dönerse döner dedi.nası yani anlamadım herkesinkü düz benimki mi ters:50:neyse hayırlısı doğum ve ne tür olacağı hakkında düşünmedim düşünmek istemiyorum çünkü her şey son anda belli oluyor.kafamı bulandıramam hayırlsı olsun herkes için inşallah.

Slm fıstıklar nasılsınız biz hafta sonunu annemlerd geçiriyoruz o yüzden nete giremedim sizleri de özledim bugün minnoşuma battaniye bornoz seti falan aldım şimdi onları eklmeye çalışayım sonra biraz geçmişi okuyayım azıcık ta sohbe edeyim sizlerle öpüyorum hepinizi:16::16::16:

Kızlar dün başıma geleni anlatmayı unuttum size .. Aksam iş yerinden cıkarken odamın ısıgını kapattım genelde kolidor u acıp oyle kapatıyordum bu sefer telefonun isıgı ile idare ederim diye düşündüm bir taraftan da eşime cıkıyorum diye mesaj atıyordum kapıya kadar geldim acık sanıyordum kapalıymıs kapıya carptım ve o anda cam kapıda bir goruntu yansıdı karanlık oda ve telefon ısıgında ki yansımayı bir düşünün ... çıglık attım 1 kaç saniye kendim oldugumu anlayamadım sonra kendime geldim ve kapıyı actım cıktım hemen eşim gelmiş beni bekliyormus arabaya bindim elim ayağım titriyor başladım ağlamaya sonra da cok güldüm kendime eşim başladı dalga gecmeye oyle korkaksın ki kendinden bile korkuyorsun bundan sonra odana seni almaya geleyim :1::2::3::4::5:

İlahi Mesa çok güldüm :1:

Erenhavacım nerelerdesin iyimisn seni merak ettim

:18:

bende merak ettim cnm bugun sordum hatta nerde acaba insallah herşey yolundadır

sağolun kızlar:29: kontrolumuz vardı yenı geldık eve..ultrasonda bebgım bır hafta kuçuk çıktı.bu neden le sık kontrllere gıdıyoruz ama allaha şukur sorun yok drum gayet ıyı dedı ara bır haftayla kaldı 2 yada 3 haftaya çıkarsa sorun olcaktı.erken dogum rıskımızde azaldı 2500-2900 arası dogar dedı şimdıkı kılosu 800gr boyu 31cm bu da normal onemlı olan saglıklı olması dedı.aranın açılamamasıda ıyı beslenmem oldu bu tempoyla devam etceksın dedı.bu durum benı çok etkılemıştı kaç haftadır kendımde değildım çok şukur rahatladım bugun.

Back
X