• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

günaydın hanımlar...erkenciyiz biz u sabah...açlıktan uyuyamadık kızımla:9: kahvaltımızı ettik tv ye takılıyoruz. dün cam sildik bugünde mutfağı temizliycez kızımla..ev kötü halde eşim nöbette hazır o yoken ufaktan yapalım dedik. çünkü kızıyor bırak yapma nolcak diye ama içim elvermiyor yaaaa :50:
sizlerden ne haber? uykucular topik boş kocişlerde evde gezersiniz bugün tabi:33:

canım ben de erken kalkttım bugün.. kahvaltımı da ettim.. gerçi çok yiyemedim..midem kalkttı niyeyse.. bana da eşim iş yaptırmıyor.. haftada bi gün kadın geliyor..

canım ben de erken kalkttım bugün.. kahvaltımı da ettim.. gerçi çok yiyemedim..midem kalkttı niyeyse.. bana da eşim iş yaptırmıyor.. haftada bi gün kadın geliyor..

günaydın canım.en güzeli o boşver gelsin kadın yapsın maalesef çalıştığım için benim öyle bir vaktimde olmuyor doğuma yakın alırım zaten kadını. aman sağlıkla doğuralım bebişleride ev nasılsa temizlenir:49:

günaydın hanımlar...erkenciyiz biz u sabah...açlıktan uyuyamadık kızımla:9: kahvaltımızı ettik tv ye takılıyoruz. dün cam sildik bugünde mutfağı temizliycez kızımla..ev kötü halde eşim nöbette hazır o yoken ufaktan yapalım dedik. çünkü kızıyor bırak yapma nolcak diye ama içim elvermiyor yaaaa :50:
sizlerden ne haber? uykucular topik boş kocişlerde evde gezersiniz bugün tabi:33:

gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaar bzide kahvaltı yaptk temzlk yapalım dedik ben sadece toz adlm eşimde ew sğpürp siliyr şimdi bende KK yabi göz atayım dedim..benmde bu aralar pek iştahım yok nedense ama ymede 1 kilo almayaı başarmşm nasıl olyrsa :9: bugnden itbaren tartda 58, gordm hadi bismillah :52:

gunaydın kızlaaaaaaaaaaaaar bzide kahvaltı yaptk temzlk yapalım dedik ben sadece toz adlm eşimde ew sğpürp siliyr şimdi bende KK yabi göz atayım dedim..benmde bu aralar pek iştahım yok nedense ama ymede 1 kilo almayaı başarmşm nasıl olyrsa :9: bugnden itbaren tartda 58, gordm hadi bismillah :52:

58 mi gördün :1::1: Vah vah canım ne kadar tombik olmuşsun.Yaaaa sen ne diyosunnnnnnnnn:) Ben zaten o kiloyla başladım.Gözüm görmesin senin gibileri :52::52:

gunaydın tiancuuuuuuuuuuuuuu :64: walla dert ettgm yok kiloyu canım ruyalarmda tatlı goryrm zaten bu aralar :53: :27:

Ye canım tatlıyı rüyalarında kalmasın :) Sen de bizim gibi dobişgillerden ol :) Ben de tatlısız duramıyorum artık , şekerim de yüksek çıkmadı ohh götürüyorum tatlıları :))

iyi pazarlar kızlar ya ben birşey soracağım dün baya bir yürüyüş yapmıştım ama ağrım falan olmamıştı sadece yorulmuştum eve gelince dinlendim sonra yemeğimi falan hazırladım ama dünden beri oğlum hiç kıpırdamadı akşam bi hareketlenir gibi oldu ama çok azdı sanki kolunu bir yerden alıp bir yere koyacak kadar ve şu saate kadarda kıpırdama yok acaba benim gibi olan varmı aranızda ay çok korkuyorum doktorum hafta sonları olmuyor sağlık ocağıda kapalı, eşim çok kızıyordu gezmeme bende arkadaşları kıramamıştım. eşimede diyemiyorum çünkü çok kızacak biliyorum acaba normal miki ,tatlı falan yedim şöyle bir dokundurdum yok yok tık yok bu haftada normal miki ama hiç böle olmamıştı :( dua edin nolur

Ye canım tatlıyı rüyalarında kalmasın :) Sen de bizim gibi dobişgillerden ol :) Ben de tatlısız duramıyorum artık , şekerim de yüksek çıkmadı ohh götürüyorum tatlıları :))

ohh maaşallh bncede kendmzi çok da kasmamk lazm ben kasmyrm nefsmi köreltmek için yiyyrm walla arada ..şimdi yemyecezde ne zamn yiyecegz :1:

iyi pazarlar kızlar ya ben birşey soracağım dün baya bir yürüyüş yapmıştım ama ağrım falan olmamıştı sadece yorulmuştum eve gelince dinlendim sonra yemeğimi falan hazırladım ama dünden beri oğlum hiç kıpırdamadı akşam bi hareketlenir gibi oldu ama çok azdı sanki kolunu bir yerden alıp bir yere koyacak kadar ve şu saate kadarda kıpırdama yok acaba benim gibi olan varmı aranızda ay çok korkuyorum doktorum hafta sonları olmuyor sağlık ocağıda kapalı, eşim çok kızıyordu gezmeme bende arkadaşları kıramamıştım. eşimede diyemiyorum çünkü çok kızacak biliyorum acaba normal miki ,tatlı falan yedim şöyle bir dokundurdum yok yok tık yok bu haftada normal miki ama hiç böle olmamıştı :( dua edin nolur

tatlım bendede çok yurudgm ve yorldgm zamnlarda çok hareket etmyr uzan dnlen hareket eder merak etme annesi....

Canım bende de aynı dünden beri.Arada olabiliyor böyle diye biliyorum.Yani bizi alıştırdılar keretalar sürekli kıpırdamaya, bi hareket etmeseler endişeleniyoruz.Ben normal bir durum olduğunu sanıyorum.İnşallah öyledir.Benim yarın randevum var, o zaman daha rahatlayacağım.Doktora da sorarım normal mi diye merak etme sen.İçini ferah tut.

ohh maaşallh bncede kendmzi çok da kasmamk lazm ben kasmyrm nefsmi köreltmek için yiyyrm walla arada ..şimdi yemyecezde ne zamn yiyecegz :1:

Dimi canım daha ne zaman yicez, ne zaman göbeğimizle gurur duycaz,gerine gerine göstermek isticez.Ohh tadını çıkaralım valla ;)

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 24 haftalık hamileyim mayısın 1 ve ya 2 sıkısmetse dogum allah hepimize kucagımıza almayı kısmaet etsin

cnm benim ben yaşadım bunu 2-3 gün tam anlamıyla hissedememiştim hareketlerini çok hafif sadece...ama bebişler içerde maşallah çok hareketli..sadece bizde çok hareket ettiğimiz için bebişler uyuyomuş içerde... içini ferah tut...2 gün dinlen bak nasıl tepikler seni...
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 24 haftalık hamileyim mayısın 1 ve ya 2 sıkısmetse dogum allah hepimize kucagımıza almayı kısmaet etsin
hoşgeldin aramıza sağlıkla almayı nasip etsin inş...

ALLAH KABUL ETSİN KIZLAR...
esrayagmur:YASİN---300 OKUNDU
mesa:YASİN---100
nisa_86:2 YASİN---100
gizamarben:YASİN
tiancu:YASİN
sarıssa:YASİN---100
hnk: YASİN
landsarc:YASİN
sueylul:YASİN
funmak:YASİN
dscoper:YASİN---200
rosaperle:100---YASİN
iklimya34:YASİN---100
aysu87:YASİN---100
gulru37:YASİN---200 OKUNDU
rana62:2YASİN---200
balkupu:200
empatik:YASİN---100
leegorkeem:YASİN
life_city:YASİN---200
mormaske:YASİN---100
erva:YASİN---200
cicibebe_cicianne:YASİN---100
prentane:YASİN---200 OKUNDU
dreamer35:YASİN
esteem:YASİN---300 OKUNDU
bayans:YASİN OKUNDU
ohcanımadeysin:YASİN---200
jojop:100
KMKM:YASİN---100 OKUNDU
zeynep:YASİN
yssknk:2-YASİN
karamel86:YASİN
zeynep__05:2 YASİN 300

35 YASİN...
3100 TEFRİCİYE....

KIZLAR HA GAYRET....4 GÜNÜMÜZ KALDI..HABERLERİNİZİ VE İSTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

bende 100 tefriciye ve yasini okudum . Allah kabul etsin hepimizinkini

ay kızlar yaaa tatlı demeyin noluuuurrr :43: kaçamaktan yiyorum onda da fena vicdan yapıyorum... doğum yapayım hayırlısıyla komaya girene kadar tatlı yiycem valla :9:

selam herkese
bugün pek kimseler yok sabahtan beri hiç sayfa ilerlemiyor . bizde biraz önce dışardan geldik . sizede haber verelim dedik mother care de sezon indirimi başlamış haberiniz olsun. biz çıtçıtlı badilerden ve 5 li önlüklerden aldık.Çok kalabalıktı daraldım bikaçgüne kadar birdaha gidip bakmam gerek.

Back
X