• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

iyi düşünmüşsün cnm..en güzeli aksesuarları renkli seçmek..evet normalde işlerimi bitirip yemek fln ayarlayıp öyle giriyordum nete ama bugün öyle biraz canım sıkkın moralim bozuk ,iş yapasım gelmedi nete attım kendimi..kafam biraz düzelsin sonra bakıcam işe güce..eşimde normalde kahvaltı edip pcye koşuyordu bana sıra gelmiyordu ama bugün yorgunmuş uyudu,o yüzden pc bana kaldı..

hayırdır cnm neden canın sıkkın yoksa daha once bahsettiğin mevzular mı

slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..

geçmiş olsun canım yaa allah ıyılık versın

kızlar bizimde haftasonu ankara macerası bitti.. çok şükür hayırla gittik geldik.. bebişimizin mobilyasını da aldık çok şükür.. inşallah şubat başı gelecek.. o zamana kadar hazırlıklar biraz hızlancak gibi..zaman daraldıkça yapılcaklar gözümde büyüyor.. nerden nasıl başlıcaz bilmem. darısı tüm isteyenlere..:nazar::nazar::nazar:

canım bizde hafta sonu ankara sitelerdeysık kızımızın mobılyasını aldık bızımkıde şubat bası gelecek bız dılek mobılyadan aldık sız nereden aldınız:nazar:

kızlar hangı markalarda park yataklar aldınız ve fıyatları ne kadardı bı yazabılırsenız sevınrıım ben daha karar veremedım park yatakmı olsa yoksa sepet beşik mi

hayırdır cnm neden canın sıkkın yoksa daha once bahsettiğin mevzular mı

yok cnm o mevzular zaten hiç bitmiyor hep can sıkıcıda..bugünkü üzüntüm kendi ailemdek ibi problem abimle igili..

kızlar hangı markalarda park yataklar aldınız ve fıyatları ne kadardı bı yazabılırsenız sevınrıım ben daha karar veremedım park yatakmı olsa yoksa sepet beşik mi

cnm esrayla biz baby life marka aldık,kalitesi fln çok güzel..60*120 boyları 175 tl..70*120 boyu ise 195 tl..ciciler topiğine eklemiştim istersen modeline ordan bakabilirsin..birde yakın arkadaşım aldı hepsiburadadan markası yuppy, çok güzel dedi yeni bebeği oldu çok memnunmuş..
bakmak istersen modeli ve rengi bu..

Hepsiburada.com : Yuppy Cibinlikli Lüks Oyun Parkı | Anne / Bebek / Çocuk

tatlişoğlum Çok Geçmiş Olsun....

Selam kızlar hepinize bişi sormak istiyorum hepiniz tetnoz aşınızı yaptırdımı ?

ben yaptırdım canım,televizyonda dinledim çok önemliymiş hem bizi hem bbeği koruyormuş bu aşı,yani doğum sırasında hem bizim hemde bebeğin enfeksiyon kapma riskine karşı,sonuçta her ikimizede cerrahi müdehele yapılıyor

kızlar haftasonu şeker yükleme testi için gittik bugün aradım doktorum yüksek çıkmış 100 gr için bidaha gel dedi,böyle olup tekrar yaptıran varmı?norml çıktımı?ben hiç tatlı yemiyorum,pasta falanda yemiyorum niye yüksek çıktı anlamadım?bebişim 873 gr olmuş o iyi

kızlar haftasonu şeker yükleme testi için gittik bugün aradım doktorum yüksek çıkmış 100 gr için bidaha gel dedi,böyle olup tekrar yaptıran varmı?norml çıktımı?ben hiç tatlı yemiyorum,pasta falanda yemiyorum niye yüksek çıktı anlamadım?bebişim 873 gr olmuş o iyi,rahim ağzı kalınlığını bende sordum ultrasonda bi sdorun görmediği için ölçmeye gerek yok dedi,bide epidural yaptırmayı düşünenler varsa 33-34.haftadalarda anestezi uzmanı kemik yapınızı incelyecdekmiş,herkese epidural yapılmazmış

merhaba kızlarrr,

bugün doktor kontrolümüz vardı. geçen kontrolde 10 günlük geriliğimiz çıkmıştı ve doktor 2 haftalık rapor vermişti. çok şükür farkı kapatmışız. maşallah bebişim haftasıyla uyumlu bütün ölçümleri. :nazar::nazar::nazar:çok korkmuştum ama Allah ıma şükürler olsun.

Ayrıca hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim bana çok destek oldunuz kızlar:29:

gözün aydın canım,çok sevindim..sende bir rahat nefes almışsındır..
bak annesi prensesin seni üzmemiş hemen arayı kapatmış,annesi de iyi bakmış maşallaah:nazar:

mrb kızlar
bugun drumuz bızım kıza bakarken ne cıgnıyor bu kız boyle dedı çıkolata yemıştım uyansın dıye demk ben ıyı çıgnememış bebış çignıyordu yakaladık oyle:9:
ayy yerim ben onu :nazar:..annesi ufaltmamış iş başa düşmüş :9:
canım bu arada gözün aydın seninde,artık kafana birşey takma,hayırlısıyla doğumumuz yaklaşıyor artık..

Merhaba guzel anneler
Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz çok şükür dün kontrolumuz vardı. Bebisim 1.450 olmuş massallah. Sagligida yerinde bas aşağı duruyodu. Bende 3.8 kg almisim. Saka gibi kızlar yaaaa! Evlendiğimde 51 kiloydum. Gecen sene master derslerine çalışmaktan (ye iç çalış ) 62 oldum. Sonra bebisim geldi ve su anda 78,6 kgyum kendime inanamıyorum. :50:
:nazar: ikinize de maşallaah ozamaan...kiloları dert etme canım,bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de
kilolar da geldikleri gibi giderler inş.:10:

tatlişoğlum çok geçmiş olsun canım.Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

Benim de bu sabah kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda:nazar: Tombişim 36 cm ve 1092 gr. Suyum azdı önceki kontrollerde, neyseki bu sefer iyi çıktı. :nazar:

ooy ooy tombiş maşallaaah boyu da güzel..:nazar:
herşeyin düzelmesi güzel,gözün aydın canım..

tatlişoğlum,canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun..
inş.kızımız vaktiyle sağlıkla gelecek..sen kendine dikkat et,olumsuz hiçbirşey düşünme..
nasıl olsa tecrübelisinde,üstesinden geleceksin merak etme canım..

Son düzenleme:
kızlar haftasonu şeker yükleme testi için gittik bugün aradım doktorum yüksek çıkmış 100 gr için bidaha gel dedi,böyle olup tekrar yaptıran varmı?norml çıktımı?ben hiç tatlı yemiyorum,pasta falanda yemiyorum niye yüksek çıktı anlamadım?bebişim 873 gr olmuş o iyi,rahim ağzı kalınlığını bende sordum ultrasonda bi sdorun görmediği için ölçmeye gerek yok dedi,bide epidural yaptırmayı düşünenler varsa 33-34.haftadalarda anestezi uzmanı kemik yapınızı incelyecdekmiş,herkese epidural yapılmazmış

canım 50 gr.yüksek çıkınca 100 gr.yükleme yapılıyor..demekki seninki de 140 ın üzerinde çıkmış ki dr.tekrar çağırmış..bu arada şekerin ne yazıkki doğrudan tatlı ile alakası yok..hele ki gebelikte
sık rastlanan birşey,birazcık dikkatle halledersin merak etme..

ben de bu konuyu merak ediyordum epudral için sağlık kontolünden gececekmiyiz diye iyi oldu soylediğin tatlım bu arada benim 50 lik 165 çıkmıstı 100 lük te normal çıktı senin ki de normal çıkar hiç kafana takma genelde oyle oluyor

canım bizde hafta sonu ankara sitelerdeysık kızımızın mobılyasını aldık bızımkıde şubat bası gelecek bız dılek mobılyadan aldık sız nereden aldınız:nazar:

Bizde haftasonu sitelerdeydik kızımıza mobilya baktık ama anneannesinin gelmesini bekliyoruz bende 2-3 mobilya beğendim. Güle güle kullansın kızın:))

teşşekürler kızlar,benim gi,bi 26.haftanın başında olup kontrıole giden varmı,bebi,şi kaç klio?benim oğlum 873 gr çıktı araştırdım biraz fala gibi haftasına göre

KATARA_ANG,mesa,esrayagmur,cimcimenaz,leegorkemm,reninozvrn,KEJA,nell,landsarc,300110,
hepinize selamlar kizlar,nasilsiniz??biz artik raporla doguma kadar tatile ciktik kizimla..mide probleminden c.tesi doktoru aradik ilac verdi + rapor verdi doguma kadar evdeyim zaten sonrasindada da dogum izni ve kendi izinlein gecen seneden ve bu seneden var nerdeyse ekime kadar kapatiyo,ekimden sonrada araliga kadar ücretsiz izin alicam yanii 2012 de i$ basi alicam kismetse:12:

KATARA_ANG,mesa,esrayagmur,cimcimenaz,leegorkemm,reninozvrn,KEJA,nell,landsarc,300110,
hepinize selamlar kizlar,nasilsiniz??biz artik raporla doguma kadar tatile ciktik kizimla..mide probleminden c.tesi doktoru aradik ilac verdi + rapor verdi doguma kadar evdeyim zaten sonrasindada da dogum izni ve kendi izinlein gecen seneden ve bu seneden var nerdeyse ekime kadar kapatiyo,ekimden sonrada araliga kadar ücretsiz izin alicam yanii 2012 de i$ basi alicam kismetse:12:

oh ne güzel iyi dinlemeler:)tatilin tadını çıkar

slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..
cnm öncelikle geçmiş olsun... üzüldüm vallahi..ama erken farkedilmesi iyi... yardım edenin varsa dinlen..maşallah bebişinede kocaman olmuş..azkaldı..allahın izniyle kavuşucaz bebişlerimize...
tatlişoğlum çok geçmiş olsun canım.Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.

Benim de bu sabah kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolunda:nazar: Tombişim 36 cm ve 1092 gr. Suyum azdı önceki kontrollerde, neyseki bu sefer iyi çıktı. :nazar:
:nazar: maşallah cnm... artık kilolarıda görmeye başladık çok şükür...
teşşekürler kızlar,benim gi,bi 26.haftanın başında olup kontrıole giden varmı,bebi,şi kaç klio?benim oğlum 873 gr çıktı araştırdım biraz fala gibi haftasına göre
cnm ben 24+5 te gittim 26+2 çıktı gelişimi 831 cm di... yani int yazılanlara bakma çok güzel çıkmış kilosu...büyütmeye devam:64:

slm bebiş..... :3: biz iyiyiz çok şükür yürüşyşlerimiz arttı bi rahjatsızlığımız yok maşallah iyiyiz..

Back
X