• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

landsarc

çok sağol canım desteğin için:70:hem de nasıl rahat bi nefes aldık anlatamam:66:elimden geleni yapmaya çalıştım. akıllı kuzumda beni hiç üzmedi sağolsun:49:

scorpion74

biz iyiyiz valla canım. sen de iyisindir ne güzel tatil başlamışşş:62:tadını çıkar. darısı bize inşallahh. canım maşallah izin süren iimiş

simdi zaten 29.haftama girdim 12 hafta rapor:21: dogumdan itibaren 16 hafta dogum izni basliyo..2010 senesinden 3,5 hafta iznim var;2011 senesinde 5 hafta iznim yeni geldi sefimle yilbasi maas konusmasinda onlarida konusup hallettik.benim kizi biraz büyütüp kocise birakmam lazim ki iki cocuga bakabilsin:9:
landsarc

çok sağol canım desteğin için:70:hem de nasıl rahat bi nefes aldık anlatamam:66:elimden geleni yapmaya çalıştım. akıllı kuzumda beni hiç üzmedi sağolsun:49:

scorpion74

biz iyiyiz valla canım. sen de iyisindir ne güzel tatil başlamışşş:62:tadını çıkar. darısı bize inşallahh. canım maşallah izin süren iimiş

katara_ang,mesa,esrayagmur,cimcimenaz,leegorkemm,reninozvrn,keja,nell,landsarc,300110,
[sıze="2"]hepinize selamlar kizlar,nasilsiniz??biz artik raporla doguma kadar tatile ciktik kizimla..mide probleminden c.tesi doktoru aradik ilac verdi + rapor verdi doguma kadar evdeyim zaten sonrasindada da dogum izni ve kendi izinlein gecen seneden ve bu seneden var nerdeyse ekime kadar kapatiyo,ekimden sonrada araliga kadar ücretsiz izin alicam yanii 2012 de i$ basi alicam kismetse:12: [/sıze]

ohhh ne güzel tatlım valla kıskandım seni bol tatilli bir yıl geçireceksin:1::1::2::3::4:

simdi zaten 29.haftama girdim 12 hafta rapor:21: dogumdan itibaren 16 hafta dogum izni basliyo..2010 senesinden 3,5 hafta iznim var;2011 senesinde 5 hafta iznim yeni geldi sefimle yilbasi maas konusmasinda onlarida konusup hallettik.benim kizi biraz büyütüp kocise birakmam lazim ki iki cocuga bakabilsin:9:

haklısın canım. ahh şu izinler uzasaydı. peki 12 hafta raporlusun ya onun maaşı kesiliyor sigortadan alıyorsun diye biliyorum ben. doğrumu? bir de doğumdan önce 37. haftada çıkman lazım ya normalde. 16 haftanın 3 haftası ordan gidiyor ve doğumdan sonraya 13 hafta kalıyor. ama senin bu durumunda galiba 3 haftanın tamamı kesilmeden direkt 16 hafta olarak kulanabiliyorsun?

canım valla yeter çalıştığımız. bu özel bir durum bebişinle tadını çıkar ii yapmışsın

moralim bozuldu..size gösterdiğim disney bungee ev tipi ana kucağının tek 1 yerde satışı var oda bordo larciverti gibi..mavisi yok....ya satıştan kalkmış yada stoklarda yok gelmicekmiş..bu nasıl iş anlamadım:5:

slm kızlar nasılsınızzz
dünn yaptık eşimlee çok güzelll bi kahvaltı yaptık
açık büfeydi, oğluşum ydi yediii doymadı hahahaa
onun bahanesiyle bayağıı yedmmmm:)

snradaaaa izmite gittikkk gezdikk...çok eğlendik
akşam eve geldiğimizde gece 12 idi.
ama ayaklarım şişti ve ağrıdı.
sabahtan çıktık ve çok ayakta kaldım tabee..

sizler napıosnnzz

gözün aydın canım,çok sevindim..sende bir rahat nefes almışsındır..
bak annesi prensesin seni üzmemiş hemen arayı kapatmış,annesi de iyi bakmış maşallaah:nazar:

ayy yerim ben onu :nazar:..annesi ufaltmamış iş başa düşmüş :9:
canım bu arada gözün aydın seninde,artık kafana birşey takma,hayırlısıyla doğumumuz yaklaşıyor artık..

:nazar: ikinize de maşallaah ozamaan...kiloları dert etme canım,bebişlerimiz sağlıkla gelsinler de
kilolar da geldikleri gibi giderler inş.:10:

ooy ooy tombiş maşallaaah boyu da güzel..:nazar:
herşeyin düzelmesi güzel,gözün aydın canım..

tatlişoğlum,canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsun..
inş.kızımız vaktiyle sağlıkla gelecek..sen kendine dikkat et,olumsuz hiçbirşey düşünme..
nasıl olsa tecrübelisinde,üstesinden geleceksin merak etme canım..

çok saol canım artık rahatladım hayırlısıyla kucagımıza alalım bebışlerımızı inş

Son düzenleme:
valla doğru canım. doktor bu gittiğimde tebrik ederim annesi seni. nasıl başardın dedi. sanki savaş kazanmış padişah gibi bi kasıldımki sorma:1:

o an ınsan çok mutlu oluyor.banada dedı hırs yaptın çözdun bu ışı.kaynanmda bu sefr bızle geldı bu sure ıçınde annem bana baktı hep.kaynanmla aynı bınadyız ama bana faydası dokunmadı bıraktı gttı yazlıga son zaman.çıktık odadan bana dedıkı benımle başkasıyla olmaz bu ış kendın yıyceksın senn elınde dıo başkasıda annem annen de dıyemıyor kıskandı resmen

o an ınsan çok mutlu oluyor.banada dedı hırs yaptın çözdun bu ışı.kaynanmda bu sefr bızle geldı bu sure ıçınde annem bana baktı hep.kaynanmla aynı bınadyız ama bana faydası dokunmadı bıraktı gttı yazlıga son zaman.çıktık odadan bana dedıkı benımle başkasıyla olmaz bu ış kendın yıyceksın senn elınde dıo başkasıda annem annen de dıyemıyor kıskandı resmen

ayy haklısın canım ya. işte kendi elimizde tamam ama bi yere kadar. çünkü ben yine aynı şeyleri yedim. bak 2 hafta işe gitmeyince kendimi toparladım bu benim elimdemi yani?seninki de aynı mevzu. senin elinde tamam ama bakan olmayınca yorulunca ister istemez senin elinden çıkıyor konu. tabi diyemez. kabul edermi hiç. sanki yazlık geç kaldı:63:

canım ben çıkıyorum
öpüyorum seni ve bebişi. ii bak ikinizede:80:

Back
X