• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Selam herkese.
Kızlar ben bu gribi atlatamadım yaa :2:
Burun akıntısı ve tıkanıklığı beni çok bunaltıyor.
Hayatım boyunca burnumun bu kadar aktığını bilmem.
Napıcam bilmiyorum :59:

:nazar:kızlae bende bugun mınık kızımı gormeye gıdecegım onu cok ozledım ne yapayım sırf bı elını kolunu goreyım hemen cıkarım dıyecegım dotorumada.ohh cok mutluyum

Selam herkese.
ay çok geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine bol bol vitamin al grip salgın galiba herkez hasta
:nazar:kızlae bende bugun mınık kızımı gormeye gıdecegım onu cok ozledım ne yapayım sırf bı elını kolunu goreyım hemen cıkarım dıyecegım dotorumada.ohh cok mutluyum
ay ne güzel ya bende özledim kuzucuğumu

kızlar bişiy sorcam yaaa
doktorunuz hiç alttan muayene ettimi yani açılma filan varmı diye

ay yok canım ya aslında bende merak etmiştim çünkü benim göbeğim aşağıda sanki doğuma yakın gibi doktorn sadece ultrosondan baktı bebeğin ayakları aşağıda sadece dedi ama yürüyemiyorum 15 dk yürüyeyim o akşam sancım oluyor valla bende merak ettim ama benim doktorum acayip rahat bende aksine pimpirikli bir insanım neyse allah yardımcımız olsun diyorum ne diyelim :nazar:

Benim kuzenim ebe, işinde de iyidir.
Alttan muayenenin doğumu hızlandırdığını, erken doğuma neden olduğunu söyledi.
Gerekmedikçe yaptırmayın.
aaa bunu öğrendiğim iyi oldu kuşum yaaa
ay yok canım ya aslında bende merak etmiştim çünkü benim göbeğim aşağıda sanki doğuma yakın gibi doktorn sadece ultrosondan baktı bebeğin ayakları aşağıda sadece dedi ama yürüyemiyorum 15 dk yürüyeyim o akşam sancım oluyor valla bende merak ettim ama benim doktorum acayip rahat bende aksine pimpirikli bir insanım neyse allah yardımcımız olsun diyorum ne diyelim :nazar:
benimde azcık yürüyünce sancım oluyo demekki normal bu haftalarda canım ya
adama durup dururken neden beni alttan muayene etmiyosun da denmiyo sapıkmısın diye sorabiler yani bende merakımı sizden gidereyim dedim demekki benim doktorda bi anormallik yokmuş ay ya ne takıntılıyım

yok takmıyorum inan...kimyama etki ermiyo çok şükür...çünkü kusuyorum içime atsam dert olur....bide normalde hiç dile getiren biri değilimdir..ama sağolsun bu ailede bunu öğrendim..rahatsız olduğunu dile getireceksin..kaynanam sağolsun en ufak şeyde beni uyarmayı seviyo hoş benden aldı o yüzü rahatsız değilim ama çünkü bende hoşlanmadığım şeyi söylüyorum böyle oluncada rahatlıyoruz.... Bu aralar...sanırım cnm fazla sıkılıyo sarcak bi yer arıyorum bu boşluğu yakaladım yapıştım:30: 3 gün sonra geçer...çok şükür yüzde hiç bi kırıcı tavrımız olmuyo işte..ister istemez... Bizdede hatalar vardır.. Napalım.. üzüldüğüm tek şey ne biliyomusun... Ilk torun onu geçtim..hani bi sorar dimi 1 kere... Nasıl bebiş die... Asla bu ay oldu 1 kere dahi sormadı..eşime diyorum yoldan aldım ben bunu sanki..böyle sahipsiz kalmasından hoşlanmıyorum...eminim doğunca çok ilgi görecek %100 ama ne yazıkki şimdiden aşılıyorum çocuğuma..babaanne kaka öğğğğ:9:

Canım bizimki de aynı hiiiç ilgi yok varsa yoksa kendi ve kızı sanki torunu olmayacak çok sevdim bu aşılama olayını ben de kızıma sölicem babaanne kaka:66:

peki kızlar sizde de varmı benim pelvik mi diyorlar ne orası hareket edince orası ağrıyor mesela bir bacağın sabit duruyor diğeri ile yerden birşey sürükleyince daha çok belli oluyor ağrısı dediğim gibi doktorum rahat olduğu için birşeyin yok diyor ama sizede bir sorayım dedim

aaa bunu öğrendiğim iyi oldu kuşum yaaa

benimde azcık yürüyünce sancım oluyo demekki normal bu haftalarda canım ya
adama durup dururken neden beni alttan muayene etmiyosun da denmiyo sapıkmısın diye sorabiler yani bende merakımı sizden gidereyim dedim demekki benim doktorda bi anormallik yokmuş ay ya ne takıntılıyım

valla canım bugün beni iyi güldürüyorsunuz :52::52::52:" neden beni alttan muayene etmiyosun da denmiyo sapıkmısın diye sorabiler yani ":52::52::52:

selam herkese.
geçmiş olsun cnm..ya of hiç çekilmez şimdi..:26:

:9: Evet dimi az bi yüzünü görim miniğimin yeter bize:9:

peki kızlar sizde de varmı benim pelvik mi diyorlar ne orası hareket edince orası ağrıyor mesela bir bacağın sabit duruyor diğeri ile yerden birşey sürükleyince daha çok belli oluyor ağrısı dediğim gibi doktorum rahat olduğu için birşeyin yok diyor ama sizede bir sorayım dedim
valla bendede garip garip sancılar ağrılar var allah sonumuzu hayretsin normal sanırım bunlar

valla canım bugün beni iyi güldürüyorsunuz :52::52::52:" neden beni alttan muayene etmiyosun da denmiyo sapıkmısın diye sorabiler yani ":52::52::52:
anacım benim doktor 35 yaşında çok yakışıklı ve bekarrr yani adamın zati biton sapığı var benide sapık sanması çok normal

hamileyken çok zor ya 2 kez grip geçirdim allahım bi daha yaşatmasın kalkamıyorsun bi türlü doktorlar yıllardır en ufak mikropta bile antibiyotiğe alıştırdığı için bünyemizi ilaç alamayınca düzelmiyoz
Benim bir defa oldum ama birkaç kereye bedel oldu.
Ağrım ya da alsizliğim yok beni.
Burun akıntısı geçmiyor ne hikmetse.
Burdan biri "çok uzun süre bisiklete binmiş gibi" diye tarif etmişti.
Bende tam o ağrıdan var.
Hele pantolon çorap giyerken tek ayağımı yukarı çekmem gerekiyor ya o mavediyor beni.

KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR :nazar: 1 SAAT YÜRÜYORUM..BİDE EVDE DOLANIYORUM VS TIK YOK..NE BEL AĞRISI ÇOK ŞÜKÜR MAŞALLAH SUBHANALLAH... NE FAZLA Bİ AKINTI NE BŞKA BİŞEY... BÜYÜK NİMET YA....

hamileyken çok zor ya 2 kez grip geçirdim allahım bi daha yaşatmasın kalkamıyorsun bi türlü doktorlar yıllardır en ufak mikropta bile antibiyotiğe alıştırdığı için bünyemizi ilaç alamayınca düzelmiyoz

evet canım doktorlar olayında katılıyorum sana bende suan üşütmüş ve ağzı yüzü akar durumdayım hamileliğim boyunca tam 4. defa hastalanışım

He tabi öyle olunca ayağım çok ağrıyo...bide afedersiniz popo kemiğim...bide tutumun kemikleri otursam hareket edemiyorum:9: Ağrıyo ozaman.. Malum olsun o kadar dimi ama...

Benim bir defa oldum ama birkaç kereye bedel oldu.
Ağrım ya da alsizliğim yok beni.
Burun akıntısı geçmiyor ne hikmetse.

Burdan biri "çok uzun süre bisiklete binmiş gibi" diye tarif etmişti.
Bende tam o ağrıdan var.
Hele pantolon çorap giyerken tek ayağımı yukarı çekmem gerekiyor ya o mavediyor beni.

evet ya çoğunlukla güzel kızım seve seve" anne ben giydireyi mi" diyor canım benim ya annesine hiiç kıyamıyor:nazar:

aslında doğal olarak doğuma yaklaşıyoruz eeee bebeklerde gittikçe ağırlaşıyorlar normal galiba benim ikinci olacak ama aradan 8 yıl geçince sanki ilk hamileliğimi yaşıyormuşum gibi diğerinde acemilik vardı

Back
X