• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

anladım evlendiğim nikah dairesi ben daha hiç bir şey almadım bir iğne bile bugün bir gideyim de doktora ne diycek bakalım
sizlerden alınacaklar listesini alırım artık :))
git bak tatlım giyim pahalı ama butip malzemeler uygun geldi bana

hıııımmm 156 çıkmıştı.100 gr yaptırmadım.istanbuldaydım diye erteledim şimdide geç kaldım sanırım :(
ay tatlım ya neden üstüne düşüp gitmedin bence yarın sabah hemen bi git yaparlar belki

Selam kızlar sağlık ocağına gittim bugün aşımın ikinci dozunu oldum ilkinde bir hafta ağrımıştı kolum bunda nasıl olacak bakalım vurunduğumdan beri ağrıyor:( ebe ilaç iç dedi, kalbini dinledik oğlumun bebek aşağıda olduğu için ağrı yaptığını söyledim uzanınca kalçanın altına bir yastık koy öyle yat gerekirse bacaklraınıda yükseğe koy bebek yukarı çıkar dedi bilginiz olsun benim gibi olan varsa eğer, bu durum erken doğuma neden olurmu dedim bebek büyüdükçe yukları çıkar çıkmadığı dururumlarda oluyor o zaman erken olabilir doğum dedi ama endişelenme yedinci aya giridin bundan sonra erken olaada bişey olmaz dedi, ebem doktorumdan daha iyi herşeyi ayrıntılı anlatıyor:)

:54::54: geçmiş olsun canım bende geçen hafta 2. dozu yaptırdım ilk gün biraz acıma var ama ilk dozdaki ağrılar olmada ilk dozda 1 hafta ağrı çekmiştim bu hafif geldi açıkcası bana inş. seninde ağrı yapmaz:nazar: eben iyiymiş valla benim gittiğim bii tuhaftı hiç içime sinmedi elektrik almadım:50: ağzından laf zorla çıkıyor aman neyse Allahtan sürekli gitmek zorunda değilim:1::1:

tşk ederiz teyzeleri.
bnmki dün yine olduğundan büyük çıktı.
esracımm protein gerçekten işe yarıyor.
doktor kaşar peyniri çok iyidir dedii, kalsiyum açısından
aklınızda bulunsun.;)

bu arada oğluşum dönmüş.

canım bir şey sorucam eski kaşar mı yiyorun taze kaşar mı taze kaşar iyi değil diye biliyorum ne kadar doğrudur

hoşgeldin tatlım biz oğluşumla iyiyiz geceden beri hıçkırıyor ara ara doktoru arıycam devam edrse:26: sen nasılsın oğluşun nasıl:12::54:

Hoşbulduk canım...Ben her hafta internetten o haftaya göre girip annede ve bebekteki değişiklikleri girip okuyorum...Bebeğin hıçkırmasının gayet normal olduğunu yazıyordu ama sen yinede dr. ara...

Biz iyiyiz canım ama dünden beri oğluşum gayet sakin...Annesini nadir olarak 1 kere tepikliyor duruyor...Uykusuzluk devam tabiki...

darısı sizlere kızlarrr...
bizz forumun abisi olarakkkk herşeyi biraz önce yaşıyoruz.
şimdi 20 gün snra gittiğimde çatı muayenesi yapıcam dedi.
bakıcakmış ne durumda.
sen normal doğumuda bi düşün derim, illaki sezaryen deme dedi.
bende kısmet dedm
ama korkuyorum nrmal doğumdan.
sezaryen sanki bi hediyeymiş gibi bebeğin geliyor sana diye düşünüyorum

yok cnm ben sezeryan düşünmüyorum yanlış anlamışsın..
senin için demiştim onu..
ben normal doğumu çok istiyorum ama bebeğim şuan ters duruyor,dönecek inş.
ama herşey normal ve iyi olduğu sürece normal isityorum..korkuyorum ama o deneyimi yaşamayı
da çok istiyorum..:52:

:54::54: geçmiş olsun canım bende geçen hafta 2. dozu yaptırdım ilk gün biraz acıma var ama ilk dozdaki ağrılar olmada ilk dozda 1 hafta ağrı çekmiştim bu hafif geldi açıkcası bana inş. seninde ağrı yapmaz:nazar: eben iyiymiş valla benim gittiğim bii tuhaftı hiç içime sinmedi elektrik almadım:50: ağzından laf zorla çıkıyor aman neyse Allahtan sürekli gitmek zorunda değilim:1::1:

ben de dün 2. doz aşımı oldum, valla ilkinden daha çok ağrıyor kızlar, bu arada maalesef sabah karnımda oluşmaya başlayan çatlaklar gördüm :43: ühü ühüüüü çok canım sıkıldı - onca da yağlanıp durudum pehlivan gibi ama napalım artık, oğluşum sağlıklı olsun da katlanacağız :))

hoşgeldin tatlım biz oğluşumla iyiyiz geceden beri hıçkırıyor ara ara doktoru arıycam devam edrse:26: sen nasılsın oğluşun nasıl:12::54:

hıçkırdığını nasıl anlıyosun ya??? benim bazen karnımın alt tarafında kıpırtıdan farklı birşeyler oluyor sanki ama nedir- hıçkırık mıdır bilemiyorum? nasıl anlıycaz?

yaa herkez anlatıyor işte şöle sancı çektm böle sancı çektim
şu kadar saat çektim flnn.
yinede kesin konuşmak istemiyorum kısmet diyorumm...

canım o anlık sancılar ve kişiden kişiye değişiyor oranı kötü doğum hikayeleri dinleme derim . benim arkadasımda senin gibi düşünüyordu karar veremedi . Diyorki evde suyum geldi çok az kasık ağrısı hissediyordum hastaneye gittim açılmam çokmuş suni sancıyı vediler 2-3 saatte doğurdum diyor. Kendiside bana diyor sakın bakma sen etrafa kişiden kişiye değişiyor diyo doktor ne diyorsa öle yap dedi . İnşallah bizlerde kolay doğum yapanlardan oluruz ..sezeryanın doğum sancısı doğumdan sonra başlaıyor bende ondan korkuyorum iyileşme süreci normal doğumda 1 hafta sürmüyor..

Back
X