• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ii akşamlar biraz sonra işten çıkacam ben
nedense başıma ince bir ağrı girdi devamı gelmez inşallah yarın sabah doktora gidicez oğlumla randevum var inşallah herşey yolundadır
:nazar:

kızlar ben artık çok zor çalışıyorum saat 4 den sonra pilim bitiyor resmen uzanmak istiyorum 4 gözle iznimin başlamasını bekliyorum artık bacaklarımı uzatıp evimde dinleneyim ama nerde o zaman da kızımın eksikleriniz alıp onları yıkayıp ütüle falan derken hoop bi bakmışın doğum gelmiş dinlenemeden :59: allahdan doğumdan sonra 6 ay evdeyimde o zaman bol bol kızımla vakit geçiririm:9::9::9:

:
kızlar ben artık çok zor çalışıyorum saat 4 den sonra pilim bitiyor resmen uzanmak istiyorum 4 gözle iznimin başlamasını bekliyorum artık bacaklarımı uzatıp evimde dinleneyim ama nerde o zaman da kızımın eksikleriniz alıp onları yıkayıp ütüle falan derken hoop bi bakmışın doğum gelmiş dinlenemeden :59: Allahdan doğumdan sonra 6 ay evdeyimde o zaman bol bol kızımla vakit geçiririm:9::9::9:

ne güzel tatlım özendim evde olmana ben tahminimce 40 günlük ken falan işe geri gelecem mesai ardasım da hazıran da dogumn yapacak

Kızlar benim kalçam ağrıyo hamilelikle alakası yoktur dimi:1::1::1: Yoksa çok oturuyorum diye mi
cnm hamilelikte bide yoruluyosan oluyo bana zaman zaman oluyo çünkü...
esra tatlım annenler anteptemi yaşıyo anteplimisin sende

gözün aydın tatlım maşallah bebişinede sanada allahım sorunsuz kucağına almayı nasip etsin
cnm antepliyiz...ama ist büyüdüm 2 yaşından sonra...ailem zaman zaman gider gelir...
içine maya olna ne yersem oluyor. bugün daha bir lokma ekmek yemedim ama yine var yine var. çıldırmak üzereyim. artık kusmaktan boğazım o kadar tahriş oldu ki kanıyor. rennie duo aldım bugün bakalım o fayda etcek mi
cnm o şurubu kullandım hemen etki ediyo çok memnun kaldım ben...
bundan sonra her dr gttıgımde nst grcekmışım bıde buna ayrıyetten 50tl vercekmışım paralı oldugunu duyunca şaşırdım
aaaaa bende başka bi doktora falan danış...ben gidince sorim bari doktoruma..erken doğum riskin varsa..yada kasılmalardan şikayetçiyse girilir... şimdiden gitmen hadi onu geçtim bide 50 tl yazık ya..

:

ne güzel tatlım özendim evde olmana ben tahminimce 40 günlük ken falan işe geri gelecem mesai ardasım da hazıran da dogumn yapacak

kötü denk gelmiş ikinizinde doğumları ama senin doğum izni kullanmaya hakkın var geçici olarak bulsunlar birini diycem ama oda iş yerinin işine gelmez hayırlısı olsun canım sende arkadaşın gelince çıkarsın

bız dr dan geldıkk:emir_bebek:
kızımın saglıgı ıyı :nazar: sorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.

kan uyuşmazlıgı testı yaptırıp aşı olmam gerekıyor bırde

slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.:49:

mrb arkadaşlar dün doktordaydık bizde.
oğluşum çok tatlıydı ayakları fln gözümün önünden gitmiyor yaa:)
büyümüş kocaman olmuşş
2.150 olmuşş...

doktorum 20 gün snra gel dedi.
arayı kısalttık yanee:)

kızlAAAAR biz geldik dr dan bebişim 1123 gr olmuş :nazar:
banada 1 bucuk kilo aldrmış bu ay :52:
semester da annemn yanına gtmeyi düşünyrdm çıkablrsn yolculuğa eken doğum riskin gozkmyr dedi.
bu arada ben hep hareketlerini kasığımda hissedyrdm meger o başymış dönmüş minnoşum :69:
uyuyordu biz gittiğimizde bacakları uzun dedi kme cektyse annenin de kısa babanın da kısa :9:

kızlar gözünüz aydın maaşallah bebişlerinize:nazar::nazar: Allahım hep böyle güldürsün yüzümüzü..

lifecity ve esrayağmur kaynanalardan dert yanmışsınız şahsen bende hiiiç hazetmiyorum kendilerinden ne kaynanamdan ne kayınpederimden...ama malesef bebişimin hatrı için varlıklarına dayanmak zorundayım çünkü onlar bakacaklar miniğime.anneciğim bu hafta sonu gelcek doğumdan sonrada 40 ı çıkana kadar falan durcak ama sonrasında maalesef babam çalıştığı için ve uzakta oldukları için yanımda kalamıycak. kayınpeder emekli, ısrarla evlendik evleneli biz bakcaz bebeğe diyorlar.aslına bakarsanız hiç istemiyorum ama elim mahkum...en azından kreş yaşına gelene kadar bakarsınız sonrası allah kerim dedik. olur dediler...önceden yok okula giderkende çocuklara bakacak biri lazım sen çalışıyorsun sonuçta falan diyorlardı yok artık diyordum eşime ve sırf bu yüzden kaçtım çocuk yapmaktan ama yaşta ilerliyor bir yandan 3 yılın sonunda pes ettim :1:neyse uzadı biraz. her dedikleri bana batarken bakalım nereye kadar devam edebileceğiz...inceldiği yerden kopar diyorum eşimede...sloganımı tekrarlıyorum Allah gecinden versin hepsine ama en iyi kaynana ölü kaynanadır :96::78:

bu arada kızlar iştahım fena açıldı:43: doktor kilo almadın dedi ya şımardım diyet filan hakgetire :50: ama bu ne tezatlıktır ki yemek yapmakta istemiyorum evde hep hazır gelse hep yesem :56: Allahtan annem gelcek hafta sonu yaşasıııınnn :64:

Dramer yine haline şükret bebişe bakmak için ısrarcılar valla ben kaç gündür ağlıyordum bebişim ortrada kalacak diye eşim saçmalama diyordu kendi annem o zaman bi gelsin bebek bi doğsun şeklinde kaçamak cevaplar veriyor kayınvalidem de henüz birşey söylemiyor ben de sormadım hiç kendisine haftanın 2 günü evde yok zaten yaşlı babasına bakmaya gidiyor bakalım bebek doğunca nasıl olacak kimse ye emri vaki de yapmak istemiyorum baktım bakıcı falan da bulamadım patronumla konusup buluncaya kadar işe getirebilirm aslında çok müsait burası sabah bi geliyom görmüyom kimseyi ...

Son düzenleme:
cnm hamilelikte bide yoruluyosan oluyo bana zaman zaman oluyo çünkü...

cnm antepliyiz...ama ist büyüdüm 2 yaşından sonra...ailem zaman zaman gider gelir...

cnm o şurubu kullandım hemen etki ediyo çok memnun kaldım ben...

aaaaa bende başka bi doktora falan danış...ben gidince sorim bari doktoruma..erken doğum riskin varsa..yada kasılmalardan şikayetçiyse girilir... şimdiden gitmen hadi onu geçtim bide 50 tl yazık ya..
evt canım çok ya bıde muayene parası 200 her gttıgımde bız battık zaten

bu arada kızlar iştahım fena açıldı:43: doktor kilo almadın dedi ya şımardım diyet filan hakgetire :50: ama bu ne tezatlıktır ki yemek yapmakta istemiyorum evde hep hazır gelse hep yesem :56: Allahtan annem gelcek hafta sonu yaşasıııınnn :64:
bu ara herkeste ıştah kabarık ye gtsın can bogazdan gelırmış:1:

Dramer yine haline şükret bebişe bakmak için ısrarcılar valla ben kaç gündür ağlıyordum bebişim ortrada kalacak diye eşim saçmalama diyordu kendi annem o zaman bi gelsin bebek bi doğsun şeklinde kaçamak cevaplar veriyor kayınvalidem de henüz birşey söylemiyor ben de sormadım hiç kendisine haftanın 2 günü evde yok zaten yaşlı babasına bakmaya gidiyor bakalım bebek doğunca nasıl olacak kimse ye emri vaki de yapmak istemiyorum baktım bakıcı falan da bulamadım patronumla konusup buluncaya kadar işe getirebilirm aslında çok müsait burası sabah bi geliyom görmüyom kimseyi ...

ayy canım zor valla en ıyısı bakıcı bulman şimdıden ararştır

Son düzenleme:
kızlarrr ındırek coombs testı yaptrcam sonrada ıgne vurulcam ıgnenın fıyatı 140 testın kı 30
saglık ocagında yapılıyormu.bu ıgneyı ssk karşılıyormu bılıyormusunuz

ay canım yaa yakınında mı oturuyorlar peki? iş başa düşünce bakar ya birşey diyor mu bakmam falan diye?bizimkinin ipiylede pek kuyuya inilmez.hamileliiğin başında bulantım çok yemek yapamıyorum diye geldiler sözde 15 gün durdu hergün başladı yok komuşularım özlemiş,yok torunlar özlemiş, yok doğuma kadar mı kalcaksınız diyorlar diye hergün başımızın etini yedi.sonra dedik iyiyim ben siz gidin isterseniz, bu sefer ne deseler beğenirsiniz: vay siz işte işiniz görülene kadar da bilmem ne de ... şimdi de güvenmiyorum açıkcası..onların derdi de maddiyat bize gelip bakacaklar bebeğe ama kendilerinide bize baktıracaklar. kendi emekli maaşına dokunmayacak kayınpeder derdi o kara geçcem diye geliyor :47:

ay canım yaa yakınında mı oturuyorlar peki? iş başa düşünce bakar ya birşey diyor mu bakmam falan diye?bizimkinin ipiylede pek kuyuya inilmez.hamileliiğin başında bulantım çok yemek yapamıyorum diye geldiler sözde 15 gün durdu hergün başladı yok komuşularım özlemiş,yok torunlar özlemiş, yok doğuma kadar mı kalcaksınız diyorlar diye hergün başımızın etini yedi.sonra dedik iyiyim ben siz gidin isterseniz, bu sefer ne deseler beğenirsiniz: vay siz işte işiniz görülene kadar da bilmem ne de ... şimdi de güvenmiyorum açıkcası..onların derdi de maddiyat bize gelip bakacaklar bebeğe ama kendilerinide bize baktıracaklar. kendi emekli maaşına dokunmayacak kayınpeder derdi o kara geçcem diye geliyor :47:

çok gıcıklarr:20:

ay canım yaa yakınında mı oturuyorlar peki? Iş başa düşünce bakar ya birşey diyor mu bakmam falan diye?bizimkinin ipiylede pek kuyuya inilmez.hamileliiğin başında bulantım çok yemek yapamıyorum diye geldiler sözde 15 gün durdu hergün başladı yok komuşularım özlemiş,yok torunlar özlemiş, yok doğuma kadar mı kalcaksınız diyorlar diye hergün başımızın etini yedi.sonra dedik iyiyim ben siz gidin isterseniz, bu sefer ne deseler beğenirsiniz: Vay siz işte işiniz görülene kadar da bilmem ne de ... şimdi de güvenmiyorum açıkcası..onların derdi de maddiyat bize gelip bakacaklar bebeğe ama kendilerinide bize baktıracaklar. Kendi emekli maaşına dokunmayacak kayınpeder derdi o kara geçcem diye geliyor :47:

kayınvalidem alt katımda oturuyor annem de 3 km uzaklıkta bir daha bebek bakımı ile konu açılırsa bakıcı da bakıyorum bir tadaftan diyecem kulaklarına gitsin de utansınlar benim üzüldüğümü gören arkadaslarım yada anneleri biz bakarız bize de bırak şimdi bunları kafana takma diyor bizimkiler den ses yok hala aman kendileri bilir bebişim şanslı doğar inşallah allah kimseyi çaresiz bırakmasın

çok gıcıklarr:20:
bencede :47:
kayınvalidem alt katımda oturuyor annem de 3 km uzaklıkta bir daha bebek bakımı ile konu açılırsa bakıcı da bakıyorum bir tadaftan diyecem kulaklarına gitsin de utansınlar benim üzüldüğümü gören arkadaslarım yada anneleri biz bakarız bize de bırak şimdi bunları kafana takma diyor bizimkiler den ses yok hala aman kendileri bilir bebişim şanslı doğar inşallah allah kimseyi çaresiz bırakmasın

evet canım en iyisini yaparsın onların keyiflerine bırakıp sürekli laf işitmektense bakıcı en iyisi.sonuçta kimseye güvenip çıkmadık bu yola:29:

Back
X